Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם

אני מתלבטת בין רכישת מאזדה 3 למיצובישי לנסר חדשות

אשמח לתגובותיכם באשר לאיזה רכב מומלץ יותר

בטיחותי? חסכוני בדלק ? וכל דבר שיכול לעזור לי בבחירת רכב

תודה רבה

לירז

פורסם

שתיהן אמינות, שתיהן לא חוסכות יותר מדי בדלק כיאה למכוניות מהסוג הזה. אני ממליץ לך לעלות על כל אחת, לעשות סיבוב, ומה שיותר נראה לך - לקנות. אני אישית הייתי הולך על הלנסר - יש לה מזגן מדהים לעומת זה של המזדה, אבל פשוט תנסי לבד ותקחי לפי זה. שתיהן מאוד אמינות ולא מכירות מוסכים.

פורסם

מזגן מדהים? אפשר פירוט?

אז ככה, הלאנסר מרווחת יותר מהמאזדה, ביעקר במושב האחורי. התיבה הרציפה אמורה לחסוך בדלק, אין לי ניסיון איתה כך שאני לא יכול להעיד לגבי הצריכה אבל הפעולה של התיבה מעט מעצבנת ורועשת לעיתים. אם מדובר ב-1.5 ליטר אז התיבה היא אוטומטית רגילה. ללאנסר 7 כריות אויר (שביעית להגנה על ברכי הנהג) והיא קיבלה 5 כוכבים במבחן יורו אנקאפ.

על המאזדה נתחיל בכך שגם היא קיבלה 5 כוכבי ריסוק ולה יש 6 כריות אויר. תא הנוסעים שלה מרגיש איכותי ומוצק יותר מזה של הלאנסר והיא גם שקטה יותר. תיבת ההילוכים האוטומטית שלה מתפקדת היטב.

האם אלה 2 האופציות היחידות או שאפשר להציע עוד דגמים?

אם כן אני ממליץ לבדוק את האוקטביה וגם את יונדאי I30, במיוחד בגירסת הסטיישן אם את זקוקה למרווח בתא הנוסעים.

בהצלחה, שבת שלום וחנוכה שמח.

פורסם
מזגן מדהים? אפשר פירוט?

אז ככה, הלאנסר מרווחת יותר מהמאזדה, ביעקר במושב האחורי. התיבה הרציפה אמורה לחסוך בדלק, אין לי ניסיון איתה כך שאני לא יכול להעיד לגבי הצריכה אבל הפעולה של התיבה מעט מעצבנת ורועשת לעיתים. אם מדובר ב-1.5 ליטר אז התיבה היא אוטומטית רגילה. ללאנסר 7 כריות אויר (שביעית להגנה על ברכי הנהג) והיא קיבלה 5 כוכבים במבחן יורו אנקאפ.

על המאזדה נתחיל בכך שגם היא קיבלה 5 כוכבי ריסוק ולה יש 6 כריות אויר. תא הנוסעים שלה מרגיש איכותי ומוצק יותר מזה של הלאנסר והיא גם שקטה יותר. תיבת ההילוכים האוטומטית שלה מתפקדת היטב.

האם אלה 2 האופציות היחידות או שאפשר להציע עוד דגמים?

אם כן אני ממליץ לבדוק את האוקטביה וגם את יונדאי I30, במיוחד בגירסת הסטיישן אם את זקוקה למרווח בתא הנוסעים.

בהצלחה, שבת שלום וחנוכה שמח.

קשה להעביר תחושות באמצעות פורום אינטרנט.

פורסם
תודה על התשובות ....

מה לגבי נוחות בנסיעה על הכביש? רעש של המנוע?

אז זהו, שזו בדיוק השאלה שלא צריך לשאול בפורום אלא לקחת סיבוב ולהרגיש לבד.

פורסם
שתיהן אמינות, שתיהן לא חוסכות יותר מדי בדלק כיאה למכוניות מהסוג הזה. אני ממליץ לך לעלות על כל אחת, לעשות סיבוב, ומה שיותר נראה לך - לקנות. אני אישית הייתי הולך על הלנסר - יש לה מזגן מדהים לעומת זה של המזדה, אבל פשוט תנסי לבד ותקחי לפי זה. שתיהן מאוד אמינות ולא מכירות מוסכים.

הבנתי שמדגמי 2009, המזגן במאזדה 3 שופר משמעותית.

יונתן :wink:

עדיף לאבד רגע בחיים, מאשר לאבד חיים ברגע

פורסם
הבנתי שמדגמי 2009, המזגן במאזדה 3 שופר משמעותית.

יכול להיות. הדעה שלי מבוססת על שנת 2008. אבל זה אולי צריך ללמד את החברות להקפיד יותר על ענייני פאקים כאלה ואחרים, שיוצרים סטיגמות למכוניות שלהן שלא יוכלו להיפטר מהן לאורך שנים.

פורסם

ה-I30 עומדת בכבוד בתחרות אך היא פחות מרווחת.

מבחינת השקט המאזדה 3 מהדגם החדש היא ראשונה, היונדאי אחריה והמיצובישי אחרונה. אם מדובר במאזדה 3 הישנה אז נרשם שוויון בינה לבין היונדאי.

פורסם

מבחינת נוחות נסיעה הלנסר ראשונה, I30 אחריה, והמזדה הרחק מאחוריהן.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...