Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לא מזמן רכב ואני רוצה לבטח אותו, התענינתי לגבי מחירי ביטוח וראיתי שהכי זול שיש זה כ2500 ביטוח חובה וכ1000 ש"ח לביטוח צד ג'.

אני חייל בן 20 ולכן הביטוח כל כך יקר.

השאלה שלי היא האם יש חברות ביטוח שמבטחות לתקופה ארוכה רכב רק לסופי שבוע?

פורסם

אני לא יודע אבל אשמח לספר מה היה לי - אולי זה יעזור לך.

לפני שקניתי את הרכב הייתי נוסע על הרכב של אמא, וכמוך גם אני הייתי חייל ונזקקתי לו רק בסופי השבוע.

אמא שלי דיברה עם סוכן הביטוח שלה והוסכם שאם אני רוצה לנהוג בסוף השבוע מסוים, אני צריך להתקשר לביטוח והם "מפעילים" לי אותו.

שיחת הטלפון ממש לא טרחה גדול. מבחינה כספית, אמא שלי שילמה עליי רק חובה ללא מקיף. מה שהיה קורה ב"הפעלה" שהביטוח מקיף היה נכנס לפעולה.

Bimmer

פורסם

אי אפשר לעשות ביטוח חובה רק לסופי שבוע. ביטוח חובה חייב להיות בתוקף כל הזמן, גם כשהרכב עומד בחנייה.

לגבי ביטוח צד ג' - לא שמעתי על ביטוח כזה לסופי שבוע בלבד. בכל מקרה מדובר בביטוח זול יחסית, כמה כסף כבר יחסוך לך ביטוח מוגבל בזמן?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אתה מבוטח בביטוח ישיר \ 9 מיל אז יש להם ביטוח ל 4 ימים לנהג חדש \ צעיר בעלות של 55 שקל.

זה מוגבל ל 12 פעמים בשנה.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...