Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בסוסיתא רום כרמל 79 !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אחרי שביקרתי במשרד הרישוי בראשון לציון ולא עזרו לי שם ברשימת הרכב לרכב אספנות נסעתי למשרד הרישוי בחולון שם לשמחתי לא היה כל בעיה אחרי 2 דקות הרכב רשום רכב אספנות ואחרי 5 דקות הוא כבר על שמי!!!!

"סוף טוב הכל טוב"!!!

חבר מועדון ה-5

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבטחתי תמונות של הדשבורד אז קיבלתם:

רציתי לכתוב לך שקדימה טסט ולדרך, אבל לפי התמונות אני רוצה שמצבה דורש שיפוץ מקיף יותר. אז קדימה, לדרך ובהצלחה.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
רציתי לכתוב לך שקדימה טסט ולדרך, אבל לפי התמונות אני רוצה שמצבה דורש שיפוץ מקיף יותר. אז קדימה, לדרך ובהצלחה.

חחח און עוד לא לדרך...באמת צריך שיפוץ יותר רציני במיוחד מכאני...עכשיו אחרי שהיא כבר על שמי אני יתחיל בשבועות הקרובים בפרוק כל החלקים ומציאת חלקים חדשים/משפוצים...

חבר מועדון ה-5

פורסם
יש חדש?

לצערי עדין לא מחכה לזמן פנוי להתחיל לפרק...

אין מה לעשות שאתה חייל אין כלכך את הזמן...

חבר מועדון ה-5

פורסם

בוקר טוב

מחמם את הלב לראות שלקחת את הרכב והנך מתכוון להעלותו חזרה לכביש משופץ,כל הכבוד

בהצלחה

עופר בן צבי

• תוכן חדש...