Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה למלון ברומא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש המלצות מביקור אישי במלון טוב ברומא, אשמח לשמוע. אני מתכנן סופ"ש עם האישה, ומוכן להשקיע בה קצת ;-)

מחפשים משהו במראה קלאסי, אבל עם שירותים מודרניים (לא ניתן להתנתק מהמשרד לגמרי...), וכמובן שירות טוב וכו'. כאמור, מוכנים להשקיע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

shreaton parco de madici

איזה מלון חמוד,על מגרש גולף ענק,10 דקות נסיעה ממרכז רומא {חייבים אוטו}

אפילו הסבונים במקלחת בצורת כדור גולף.

הייתי שם עם אישתי בירח דבש ב2008. מתוך 6 בתי מלון שהיינו בירח דבש הזה.ממנו הכי התלהבתי.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
אם יש המלצות מביקור אישי במלון טוב ברומא, אשמח לשמוע. אני מתכנן סופ"ש עם האישה, ומוכן להשקיע בה קצת ;-)

מחפשים משהו במראה קלאסי, אבל עם שירותים מודרניים (לא ניתן להתנתק מהמשרד לגמרי...), וכמובן שירות טוב וכו'. כאמור, מוכנים להשקיע.

לפני 3 שנים הייתי ברומא עם אישתי (אז עוד היינו חברים) במלון שנקרא Yes Hotel: מלון חדש (כשהיינו בו הוא היה בן כמה חודשים), מיקום מרכזי, חדרים שנראים מצוין ומודרני ומחיר לא יקר בכלל. אם אתה מחפש פאר, זה לא המקום (אם כי הוא ממש לא נראה/מרגיש זול) והחדרים לא הכי גדולים (אבל מספיק מרווחים לזוג), אבל לדעתי המיקום, העיצוב וגם המחיר מנצחים.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

תודה לשניכם. אנו כן צריכים משהו מרכזי יחסית (פוסל את הגולף) וכן מחפשים משהו מרווח עם ניחוח קלאסי יותר.

ממתין לשמוע אם יש המלצות נוספות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חפש ברשת NH HOTELS

יש להם מלונות בכל העולם, יש כמה ברומא. http://www.nh-hotels.com/

מלונות טובים, לא מפוארים כמו הילטון ודומיו, אבל תמיד נקיים, נעימים, עם ארוחות בוקר טובות. סה"כ מכל ביקוריי במלונות שלהם הייתי מרוצה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...