Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות קומפוננט חדשים.

כרגע יש לי ESK165 ואני רוצה להחליף אותם למשהו יותר טוב..

אני הולך להגביר אותם בעזרת http://www.sonicelectronix.com/item_9545_Crunch+PZi+550.5.html

הטווח מחירים שלי נע בין 1000 ל1500 ש"ח

המוזיקה שאני שומע בד"כ זה רוק,שחורה,דאבסטפ,וטראנס

פורסם

בטווח הזה הייתי מציע לך לשים עין על הרץ היי אנרג'י ומורל הייבריד. נסה לשמוע אותם אצל אנשים ברכב ועוד כמה סטים ברמה הזו לפני שאתה מקבל החלטה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

camelboy בוקר טוב

אני אנסה לעזור בתגובתי למרות שאסור לי (לפי חוקי הפורום) להמליץ על מוצרים

שאלה ראשונה שקופצת לי לראש ישר כשאני רואה את הפתיח שלך היא "למה דווקא המגבר הזה ?"

המגבר הוא מגבר 5 ערוצים פשוט מאוד ויחד עם זאת די חלש ואני באמת אשמח לדעת מה הן הסיבות שגרמו לך להחליט להזמין מגבר כזה

אני בהחלט הייתי הולך לכיוון אחר לחלוטין

לגבי רמקולים אני לא מסכים עם argon (וזה בלשון המעטה) אני אומר זאת לא בגלל שאתה ממליץ באופן קבוע וגורף על אותו מוצר ללא שום קשר למה שיש או שמתכוון להיות ברכב (באמת שזה לא מפריע לי) אלא בהקשר הנקודתי של מה ש camelboy רוצה ומתכנן לשים ברכב שלו ובעיקר בגלל מה שהוא מוריד מהרכב

הסט שאתה מדבר עליו הוא סט צווחני וחזק מאוד (הוא טוב למגוון מאוד מצומצם של סוגי מוזיקה) והוא צריך כח כדי לתת את היכולת שלו (שזה בטח לא יקרה עם המגבר של הקראנ"ץ)

אני הייתי הולך לכיוון אחר לגמרי בבחירת הקומפוננט (אני לא אפרט יותר במידה ו camelboy מעוניין בעוד אינפו אתה יודע איך לפנות אליי) ובטח ובטח בבחירת המגבר

שבת שלום

דרור

פורסם

הייתי במקומך הולך למתקין או שניים ושומע את דעתם.

הבעיה בפורום הזה שאני די נהנה לגלוש בו בחודשים האחרונים זה שמעל 80% מהאנשים שנמצאים בו הם בעלי עניין, מתקינים / עובדים של מתקינים וגרופי של מתקינים מאוד ספציפיים. הם לא עושים זאת תוך גילוי נאות.

בד"כ של עסקים חדשים שמנסים לגדול דרך שיווק באינטרנט, זה בסדר, מה לא מקצועי בדבר ? שבמקום להמליץ מתוך ידע הם עסוקים בהשמצות של מוצרים אחרים .

הקיצר - רוצה חוו"ד מהימנה ? לך למתקין או שניים שאתה יכול לסמוך עליהם ותשמע את דעתם.

אגב - אהובי שי למרות מה שכתב למעלה כן נכלל אצלי ברשימת אלה שכן הייתי הולך לשמוע את דעתו ולקבל ממנו הצעת מחיר, תוך ידיעה ולקיחה בחשבון שהוא עצמו יבואן של מס' מוצרים שוודאי ימליץ לי עליהם וזה בסדר גמור.

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

מאוד מצחיק לראת דווקא ממך את התגובה הזאת! :lol:

בתור אחד שתמיד ממליץ על JBL,INFINITY וKENWOOD בלי יוצא מן הכלל בכל הנושאים ובכל השירשורים...

זה בגלל ששמעת רק אותם?

תחשבו לבד

ללכת למתקין או ל2?

ומה זה יתן לו בדיוק?

כל מתקין,לא משנה אם הוא סופר ישר או סופר איכותי תמיד ימליץ על רכיבים שכדאי לו למכור לך,וזה לא תמיד מה שכדאי לך

להתקין

זאת הפרנסה שלו,ומי שלא יעשה כך,יסגר תוך כמה חודשים

ועוד דבר קטן-יש בפורום הזה 2 מתקינים,3 יבואנים

שהמלצה עליהם היא כדאית גם בגלל המחיר וגם בגלל השירות וגם בגלל המוניטין

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם
camelboy בוקר טוב

אני אנסה לעזור בתגובתי למרות שאסור לי (לפי חוקי הפורום) להמליץ על מוצרים

שאלה ראשונה שקופצת לי לראש ישר כשאני רואה את הפתיח שלך היא "למה דווקא המגבר הזה ?"

המגבר הוא מגבר 5 ערוצים פשוט מאוד ויחד עם זאת די חלש ואני באמת אשמח לדעת מה הן הסיבות שגרמו לך להחליט להזמין מגבר כזה

אני בהחלט הייתי הולך לכיוון אחר לחלוטין

לגבי רמקולים אני לא מסכים עם argon (וזה בלשון המעטה) אני אומר זאת לא בגלל שאתה ממליץ באופן קבוע וגורף על אותו מוצר ללא שום קשר למה שיש או שמתכוון להיות ברכב (באמת שזה לא מפריע לי) אלא בהקשר הנקודתי של מה ש camelboy רוצה ומתכנן לשים ברכב שלו ובעיקר בגלל מה שהוא מוריד מהרכב

הסט שאתה מדבר עליו הוא סט צווחני וחזק מאוד (הוא טוב למגוון מאוד מצומצם של סוגי מוזיקה) והוא צריך כח כדי לתת את היכולת שלו (שזה בטח לא יקרה עם המגבר של הקראנ"ץ)

אני הייתי הולך לכיוון אחר לגמרי בבחירת הקומפוננט (אני לא אפרט יותר במידה ו camelboy מעוניין בעוד אינפו אתה יודע איך לפנות אליי) ובטח ובטח בבחירת המגבר

שבת שלום

דרור

למה בחרתי דווקא בקראנץ?

מכיוון שאני מקבל אותו פשוט בחינם.אפשר לומר בחינם אבל אני משלם עליו ממש מעט כסף.הוא לא יד שניה או משהו ואני מקבל עליו אחריות מלאה.

פורסם

demandred

מה מצחיק אותך בדיוק ? שאני רק ממליץ ולא עוסק על הדרך בללכלך על מוצרים אחרים כפי שנהוג כאן.

שלא תראה תגובה שלי על מורל כמו הרבה תגובות שנכתבות כאן שלא שומעים בהם הרבה צלילים, שהם מרוחים,,,ואז מפנה אותו לסוג מסויים של מוצר

שלא תקרא תגובה שלי על JBL שהם צווחניים,,,לסוג מוסיקה הזה, אבל אמליץ לך על רמקון איכותי שאני במקרה מוכר,,,

שלא תקרא תגובה שלי על הרץ שהם נמכרים רק במקומות בודדים כדי שהמוכרים יגזרו עליהם קופון כבד ויגרזנו את הלקוחות,,,

זה לא מצחיק שאני ממליץ על מוצר שאני אוהב, ולא עסוק רק בללכלך על מוצרים אחרים, וכל בעלי העסקים כאן עסוקים רק בלהשמיץ מוצרים שהם לא עובדים איתם !!!

לפחות שהולכים למתקין רציני יש לא סוג של אחריות על ההמלצה שלו .

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

argon אני מסכים עם דבריך לחלוטין

ישנם די הרבה בעלי אינטרסים בפורום שמסתתרים מתחת לחזות של בעלי רכבים תמימים

כמו כן בדיוק כמו שכתבת : אכן רוב חברי הפורום הם אנשים נחמדים חביבים שמחפשים לעזור ולתמוך בחברים חדשים \ ישנים שרוצים ומחפשים להתקדם ולקדם את נושא הסאונד אצלהם ברכב ובארץ בכלל והפורום הוא מעניין וחיובי מאוד

לגבי הנושא שהעלית על לגשת למתקין אני יכול לומר שאני לא יכול אלא פשוט להסכים איתך במאת האחוזים

demandred אתה טועה בדרך שאתה מסתכל ובוחן את הנושא ואני אנסה להסביר למה אני חושב כך

כשאדם ניגש לאיש מקצוע לקבל חוות דעת והערכת מחיר אז מעבר לסכום או למותג או להצעת הרכיבים (בכל נושא ונושא) ישנה תמיד הכימיה והאינטואיציה והאמון ששני אנשים יוצרים ביניהם

ואת הגורמים האלו שום אינטרנט ושום פורום ושום צ"אט ושום פייסבוק לא יכול להחליף

ןזה לא משנה אם אותו מתקין ממליץ על מה שיש לו בחנות (זה אך טבעי שזה מה שיקרה בכל ענף ובכל נושא) או מה שהוא מייבא

וזה גם לא משנה אם הוא שמע את כל מה שיש בעולם לפני שהוא ממליץ

מה שמשנה זה היידע שהוא מפגין והאמון שהוא רוכש מהלקוח בכמה דקות שיחה האלו

לצורך העיניין הרי כשאדם הולך לרכוש מכנסיים והפצצת מין שעוזרת לו למדוד ומראה פרצוף מלא התלהבות ומאנפפת משהו בסגנון "יוואוו תפור עליך מיליון דולר, סוף הדרכים אין אין אתה חייב לקנות אותם" (אני בטוח שמרביתינו ייקנו) אז זה בעקבות שהיא ראתה עליך את כל הסגנונות והמכנסיים שיש בעולם ??...

לא ולא ! היא פשוט קנתה את אמונך ואתה פתחת את הארנק

והכי יפה והכי מושלם זה ששניכם חיים עם הקניה \ מכירה הזו בכיף ושניכם מבסוטים עד לסוף הדורות

כמובן שכל אחד מנקודת ההסתכלות שלו

אז מה רע בכך

לסיכום אני אומר שלגורם האנושי יש חלק גדול בהחלטות שאנו מבצעים וזה בסדר גמור

וההמלצה של argon היא ההמלצה הטובה ביותר למתלבטים

שבת שלום

דרור

פורסם

דרור,אני אמשיך את הדוגמא שלך עם המכנסיים

בא לי לקנות ג'ינס טוב,שיתאים לחולצה ולנעליים שיש ברשותי

אז אני נכנס לחנות,ומבקש מאותן פצצות מין לעזור לי לבחור.

ברוב המקרים אני אקבל תגובה כזאת: מי לובש היום ג'ינס? כך דגמ"ח,זה הדבר היום,הרבה כיסים,בד איכותי,מתאים לכל

דבר !"

אז ברוב בתי העסק בארץ אתה תראה גובה דומה,כי לבעל העסק אין את הג'ינס שאתה רוצה,או שלא כדאי לו מבחינה כלכלית

למכור לך את הג'ינס הזה,אלה משתלם לו למכור לך ג'ינס אחר או דגמ"ח

יש בעלי עסק בודדים בארץ,שיש להם ניסיון,ידע,מגוון רכב של מוצרים שיכלו להתאים לכול לקוח עם כל תקציב

אז אני מעדיף לברר בפורומים,ביקורות,אנשים שיש להם נסיון עם המוצר שאני מחפש,ורק אחרי זה לעשות סקר שוק עם רשימה מסודרת

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

או קיי

אני מבין ממך שאתה מעדיף לעשות סקר שוק ב-נט

ששם להזכירך אין לך מושג מי בכלל עונה לך ואין לך שום מושג אם אותו אחד שקורא לעצמו "מרצדס S500" ושנותן לך טיפים נהיגה וטיפים טיפול ברכב הוא בעצם נוהג על פיאט טיפו

מאשר לצאת למספר מתקינים (להזכירך כדברי ARGON מומלצי פורומים עם קבלות והוכחות) בארץ ושם לבדוק לשמוע לראות להבין לשאול ולקבל תשובות ?

זה מה שאתה באמת רוצה לומר ?

דרור

• תוכן חדש...