Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניית רכב עד 200,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

רציתי לקבל בבקשה ייעוץ לקניית רכב בסכום של עד כ200K, חשבנו ללכת לכיוון הג'יפ, הלכנו לסוכנות של JEEP, וראינו את הJEEP PATRIOT הגרסה המאובזרת(Limited) שעם כל התוספות עולה 200K, אבל עם קצת בירורים אמרו שאין לה "טכנולוגיה מתקדמת" וגם אין לה "שוק" וזה קצת בלבל אותי. אם מישהו יכול לעשות לי סדר בדברים אני אשמח, כי באמת שהתרשמנו מהרכב הזה והוא יכול להיות אופציה לא רעה. האם יש ג'יפים בטווח מחיר הזה שמתעלים על הג'יפ פטריוט?

בנוגע לנושא של רכבי סדאן/פרייבטים, חשבנו גם על הסופרב 1.8 טורבו עם כל התוספות, גם יוצא טיפה פחות מ200K, יש רכבים שבאמת עדיפים על הסופרב במחיר הזה?(עד 200K להזכירכם), כי ממה שראיתי עד כה, הסופרב החדשות באמת טובות ושוות את המחיר שלהם.

תודה רבה לעונים!

פורסם

קודם תתאפסו אם אתם רוצים רכב פנאי או משפחתית גדולה. ג'יפ פטריוט זה רכב מיושן, בסיסי מאוד בתכנונו ולא מצטיין כמעט בשום דבר. יש מספיק רכבי פנאי עדיפים, גם אם אין להם את מקדם המשיכה של המראה. דוגמאות? מיצובישי אאוטלנדר, ניסאן קשקאי למשל.

משפחתית גדולה - אם אין צורך בשטח או ישיבה מאוד גבוהה, הן עדיפות כמעט בכל תחום. יש מבחר נכבד והסופרב היא נציגה נאמנה, אבל אם אפשר לחכות - המונדיאו מתוחת הפנים אמורה להגיע בתחילת השנה, בתקווה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מחזק את הדיעה שמעליי.

יש כל כך הרבה רכבים טובים בתקציב הזה שחבל להניח את כספכם בסוכנות ג'יפ, מדובר ברכב דיי עלוב ביחס למתחריו שלא לדבר על הסחירות ושמירת הערך הבעייתיות עקב יבוא לא רציף ומבצעים חדשות לבקרים שמציע היבואן.

הסקודה היא בהחלט אופציה טובה כמו גם הסובארו B4 2.5 ליטר שמוצעת אף היא במחיר דומה, רכב מאוד מרווח וגדול שמציע גם איבזור טוב.

מבחינת ג'יפונים, יש את הקומפקטיים יותר כמו היונדאי IX35 או קיה ספורטאז' החדש והמאוד נאה והניסאן קשקאי שהוזכר שאותם תוכל לרכוש בגרסאות הקצה המאובזרות והחזקות.

לחלופין קיימת גם הקבוצה של האאוטלנדר וההונדה CRV שהם רכבים קצת יותר גדולים אבל גם המחיר כמובן גבוה יותר.

אני מצליח להבין את הרצון לרכוש ג'יפון שמציע את האפיל שלו אבל אני בהחלט הייתי "מסתפק" במשפחתית גדולה ("מנהלים" כמו שנוהגים לקרוא להן בישראל) חזקה ומאובזרת.

בהצלחה.

פורסם

מהכתבה שפורסמה בוואלה לא מזמן על הלנצ'יה דלתא, אני לא חושב שהיא מתחרה ראוייה לסופרב, בתג מחיר דומה.

הסופרב היא האפשרות הטובה ביותר במחיר הזה, במחיר הזה נכנסת הגרסה המפוארת ביותר של ה-1.8TSI.

פורסם

אם חשקה נפשכם ב-JEEP דווקא, ניתן לייבא את הגרנד צ'רוקי ביבוא אישי בסכום נמוך משמעותית מ-200K ש"ח. לא בדקתי את המחירים באופן אישי, אך יש לי כמה חברים שבדקו.

פורסם

יש אפשרות של קאמרי מנוע 2400 ביבוא אישי והוא עולה באזור 180000ש"ח ולדעתי הוא הרבה יותר טוב מהסקודה תבדוק את זה

פורסם

תודה לכם על התגובות! החכמתי.

ירדנו מהעניין של הג'יפ פטריוט, האופציות כרגע היא או ללכת על הגרנד צ'ירוקי ביבוא אישי(לא מוכן לשלם כמעט 50 אלף יותר אם אני קונה את זה בארץ), שאת האופציות של היבוא האישי אני כבר אברר.

עוד אופציה זה באמת ללכת על משפחתית מנהלית חזקה ומרווחת, כמו הסקודה סופרב, שרק ביקורות טובות יש עליו.

הקאמרי לעומת זאת נשמע אופציה מעניינת ביותר, איך הקאמרי 2.4 לעומת הסופרב? מבחינת המרווח, החוזק, איכות החומרים ברכב? וכשאתה אומר יבוא אישי אפשר לבצע את זה דרך חברות בארץ שהמטרה שלהם זה לייבא את הרכב ביבוא אישי אם מזמינים דרכם? או שאני צריך להתנהל ישירות? איך זה הולך?

תודה רבה!

פורסם

בתור התחלה תבצע נסיעה על הסופרב,צריך להתרגל לגיר הרובוטי,במיוחד בנסיעה איטית בתוך העיר/פקק.

אם יש לך קצת סבלנות תחכה למונדאו המחודשת,הרכב הכי מוצלח בסגמנט המשפחתיות הגדולות.

פורסם

לפי דעתי כדאי שתיגש לאולמות התצוגה ותתרשם מקרוב.

אני חושב שאחרי ישיבה בסופרב תתקשה להשוות את רמת האיבזור והגימור ואת איכות החומרים לקאמרי, זה לא שהיא גרועה, הסופרב פשוט נמצאת כמה ליגות מעל, גם מבחינת המרווח העצום במושב האחורי.

פורסם

קאמרי זה רכב אמין ביותר עם איכות נסיעה מאוד גבוה אני חושב שהרבה יותר מסופרב כל הרכב בנוי בגימור גבוה מאוד

ולגבי יבוא אישי יש חברות שעושות את זה אתה יכול לבדוק באינטרנט מי מתעסק עם זה אבל תמיד תצא יותר זה מלקנות בארץ

ועוד דבר שמעתי שטיוטה מחוייבת לטלפל ברכבים שלהם שמגיעים ביבוא אישי במסגרת אחריות שווה בדיקה

שיהיה בהצלחה

פורסם
זה לא שהיא גרועה, הסופרב פשוט נמצאת כמה ליגות מעל, גם מבחינת המרווח העצום במושב האחורי.

אני יכול להסכים לגבי האבזור, הגיר, המנוע, אבל המרווח?

יצא לך לשבת בקאמרי מאחורה?

פורסם

ישבתי גם ישבתי ואני הרגשתי הרבה יותר טוב בסופרב, מרווח הרגליים שלה לא היה מבייש את ב.מ.וו סדרה 7 או מרצדס S CLASS בגירסאות הקצרות ואני לא מגזים.

• תוכן חדש...