Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מאזדה 3 ספיריט 2005 עם מגנזיום מהחברה 17"

איך אני יודע כמה לחץ אוויר למלאות בצמיגים?

כל זמן זמן צריכים לבדוק לחץ אוויר?

סליחה על הבורות :oops:

פורסם

לפני שבוע עזרתי לחבר עם מאזדה 3 בסוגיה הזאת. לוחית קטנה בסף דלת הנהג אמורה לספק את כל המידע

רצוי לבדוק את הלחץ בצמיגים פעם בשבוע - שבועיים. אני אישית עושה זאת כל תדלוק. רצוי גם לעשות זאת כאשר הצמיג קר ( לא אחרי נסיעה ארוכה ).

יואב

יואב :arrow:

פורסם

פתרון קל ופשוט:

בתחנת דלק, על המשאבה עצמה, מודבקת מדבקה עם כל הדגמים של המכוניות הנפוצות עם פרטים מלאים - פשוט וקל.

גש לתחנת הדלק ללא חשש :).

פורסם

מצטרף לשאלה:

מה ניחשב צמיג קר?

גם אצלי בפונטו רשום בדלת 32 PSI

אבל נגיד תחנת הדלק היא 3 ק"מ מהבית זה עדיין ניחשב קר?

ואם אני באמצע היום לאחר נסיעה של עשרות קילומטרים ניכנס לתדלק ורואה שחסר אוויר כמה אני אמור למלאות? גם 32 או כמה עלי להוסיף?

תודה מראש!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...