Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קצת לא הגיוני מה שאתה אומר פה, הרי משחק על כסף הופך את זה להימור. ולפי מה שהבנתי שאם זה על פרס לא כספי זה מותר.

החוק אומר ככה: משחק "בין חברים" הוא מותר. נקודה.

נכון שזה מאוד (מאוד) אפור ומצחיק, אבל ככה זה עובד.

כל עוד הבית אינו מעורב (=משחק מאורגן עם תשלום=קזינו) המשחק חוקי.

וכן, הדברים נאמרים מנסיון שלי.

TFSI Power

פורסם

אז אפשר גם לעקוף את זה? מנסיונך?

אם אני אומר נניח שהכניסה עולה 30 ש"ח, ובתמורה מקבלים חצי מהחבית, ומשחקים במשחק פוקר עם אפשרות לזכות בפרס.

או שצריך להגיד משהו שבכלל לא מוזכר עלות השתתפות בטורניר וכאילו הדמי כניסה זה רק לשתות משהו?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

יש דרך חצי חוקית , אבל לא קלה ומלאה בירוקרטיה.

מקימים "עמותה" נגיד "העמותה לקלפן השיכור" סכום הכניסה (לא להעיז לקרוא לו ככה) יקרא מעכשיו "דמי חברות בעמותה"

ואז עושים "מפגשי עמותה" וכו.... (אני מניח שהבנת את הכיוון)

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לא צריך להרשם ברשם העמותות או משהו כזה?

נראה לי דרך לא כל כך ריאלית...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

תקים ישיבה, זאת דווקא שיטה מאוד ריאלית.:-P

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כל עוד הפרס אינו כסף מזומן לא אמורה להיות שום בעיה.

בכל זאת אני ממליץ כדי למנוע אי נוחות פשוט להתקשר למשטרה ולשאול.

TFSI Power

• תוכן חדש...