Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה אפשרי?

אני רוצה להתחיל לארגן טורנירים של פוקר בבר כלשהו, ואני דואג לחוקיות העניין.

הבנתי שאם לא משחקים על כסף זה בסדר. זה נכון? כי אם כן, אז לא ישחקו שם על כסף. אלא יכנסו בסכום כלשהו שמקנה להם השתתפות בטורניר- והזוכה מקבל מתנה או פרס כלשהו, שהוא לא כספי. זה הופך את זה לחוקי?

מה עם רשויות המסים? גם להם מגיע נתח מהעוגה?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

לפי מה שהבנתי,מארגנים ספינה,יוצאים איתה למים בינלאומיים ועושים מה שרוצים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בכל ערכה שתקנה של טקסס יש גם ז'יטונים.

אני וחברים שלי היינו חבורה שלא אוהבים להמר על כספים.

אז קנינו ערכה עם ז'יטונים וככה היינו משחקים גם ימי שישי בערב (חלק מהחבר'ה היו דתיים), בלי שום כסף, פשוט מחלקים ז'יטונים לפי כמות האנשים ולכל צבע של ז'יטון מגידים סכום.

עוד משהו נחמד שהיינו עושים, שמים כל חבר עשרה שקלים והמנצח היה זוכה בהכל, אבל בסוף קונה מגש פיצה לכולם.

סך הכל היינו משחקים כדי להעביר את הזמן.

אתה גם מארגן בבר, אז תרשה לי להציע משהו נחמד, המנצח זוכה בזה שכל השאר ישלמו לו על השתיה, ומקום שני-שלישי יקבלו כוס בירה או צ'ייסר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
עוד משהו נחמד שהיינו עושים, שמים כל חבר עשרה שקלים והמנצח היה זוכה בהכל, אבל בסוף קונה מגש פיצה לכולם.

אז בעצם קניתם יחד פיצה:lol:

פורסם

בבר אי אפשר , אפשר לארגן טורניר עם כניסה כספית אך פרס לא כספי ,

בבית פרטי זה עניין שונה , אתה מארגן טורנרי בכסף רגיל שמנצח מרוויח כסף אם פושטת המשטרה אתה אומר שהכסף זה לאוכל\שתיה או שיש פרס לא כספי.

זה ב3 שורות , בפועל זה מסובך יותר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

הרבה ברים מארגנים טורנירים, הפרסים הם לא כספיים, בד"כ בקבוקי אלכוהול.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
הרבה ברים מארגנים טורנירים, הפרסים הם לא כספיים, בד"כ בקבוקי אלכוהול.

נו לזה בדיוק אני מתכוון.

לא משחק בבית עם חברים. אלא לארגן טורנירים בשביל רווח כספי (בשבילי) ורווח של פרס לא כספי כלשהו (בקבוק אלכוהול) לשחקנים

hagggg55 כתב:

פורסם

רשויות החוק מתות על דברים כאלה. נקרא לזה "סרסור":lol:.

פוקר תשחק בשביל הכיף, את הכסף שלך תרוויח מעבודה אמיתית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
נו לזה בדיוק אני מתכוון.

לא משחק בבית עם חברים. אלא לארגן טורנירים בשביל רווח כספי (בשבילי) ורווח של פרס לא כספי כלשהו (בקבוק אלכוהול) לשחקנים

אם זה היה חוקי וברור היינו רואים המון מועדונים כאלה. בסופו של דבר בשטח - משחקים רציניים נערכים בחדרי חדרים, וטורנירים כמו שאתה מתאר לא ממש מושכים את הקהל.

אני שמשחק כל שבוע עם חברים, מעדיף לגרוף את הרווחים שלי בצורת מזומן ולא בצורת בקבוק אלכוהול. כמו כן אני מעדיף שאת ההפסדים שלי יקבלו החברים ולא המארגנים.

חשבתי שיש בעיה חוקית לארגן טורניר כמו שתיארת, אבל מסתבר שכנראה זה לא ממש אסור, כמו שזה לא בדיוק מותר. בכל מקרה, אותי לא תראה בטורניר כזה. כשהפרס יהיה כספי ומכובד - אהיה שם בשמחה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לא כל כך הבנתי מהקישור שנתן אנלוגי- אפשרי או לא?

hagggg55 כתב:

פורסם
בבר אי אפשר , אפשר לארגן טורניר עם כניסה כספית אך פרס לא כספי ,

בבית פרטי זה עניין שונה , אתה מארגן טורנרי בכסף רגיל שמנצח מרוויח כסף אם פושטת המשטרה אתה אומר שהכסף זה לאוכל\שתיה או שיש פרס לא כספי.

זה ב3 שורות , בפועל זה מסובך יותר.

מבחינת החוקיות אתה יכול להגיד למשטרה שהכסף הולך למנצח. כל עוד הבית לא מעורב בקופה, ולא לוקח כסף הכל חוקי.

תיאורטית גם אם תהיה פשיטה ויהיו על השולחן מונחים חצי מיליון שקל זה היה חוקי.

TFSI Power

פורסם
מבחינת החוקיות אתה יכול להגיד למשטרה שהכסף הולך למנצח. כל עוד הבית לא מעורב בקופה, ולא לוקח כסף הכל חוקי.

תיאורטית גם אם תהיה פשיטה ויהיו על השולחן מונחים חצי מיליון שקל זה היה חוקי.

קצת לא הגיוני מה שאתה אומר פה, הרי משחק על כסף הופך את זה להימור. ולפי מה שהבנתי שאם זה על פרס לא כספי זה מותר.

hagggg55 כתב:

פורסם
טוב ברצינות, תקשיב

זה לא חוקי

אחרת - היה הרבה מאוד משחקים חוקיים שלא נאמר קזינו.

באסה. תודה

hagggg55 כתב:

• תוכן חדש...