Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

- אומרים שהוא משפר את ביצועי הרכב. כיצד? מאפשר ליותר אוויר להיכנס? ומה עם יותר דלק?

- אומרים שהוא רב פעמי. האמנם? שוטפים במים ומחזירים? כמה פעמים ניתן לשטוף ולהחזיר?

- יש האומרים שהוא לא בטוח מפני שהוא לא מסנן את החלקים המאוד קטנים (ופילטר נייר כן) ולכן הוא מסוכן למנוע. האמנם? האם לרכבי שטח ש"אוכלים" יותר אבק הוא פחות מתאים?

תודה

פורסם

הרעיון בפילטר פתוח הוא באמת לתעל אויר בצורה מהירה יותר למנוע.

ולהביא אויר יותר קר.

הרעיון באויר יותר קר הוא שבעצם הוא "עשיר יותר בחמצן"

ברוב המקרים יתן לך פילטר פתוח שממוקם מעולה, תגובת דוושה יותר טובה ונשימה קצת יותר טובה בגבוהות.

תלוי גם ברכב ובסעפת שלו ובמצערת.

לרכבי שטח לא מומלץ לשים פילטר פתוח אלא פילטר אינבוקס.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

פילטר פתוח לא יעזור רק יעשה רע לביצועי הרכב באקלים הישראלי , הוא מקבל אוויר חם מתא המנוע וזה פשוט גורע מהביצועים

אם אתה רוצה משהו שאולי קצת יתן לך הרגשה פסיכולוגית יותר טובה בעקבות דוושת הגז שתהיה יותר "מלאה " זה פילטר אינבוקס !

למרות שבחורף הפילטר הפתוח ינשום בצורה הטובה ביותר, אבל עדיף כבר לשים כמו שאני עשיתי אינבוקס ! נסעתי איתו 3 שנים עד שהתפרק לי (אפילו לא ניקיתי אותו )

פורסם

תודה,

השאלות שלי מתיחסות לפילטר אינבוקס. פשוט להחליף את הפילטר אוויר הקיים (נייר) לאחד רב פעמי של K&N.

ועכשיו:

זה ישפר?

זה רב פעמי?

זה מסוכן למנוע?

שוב תודה

פורסם
נסעתי איתו 3 שנים עד שהתפרק לי (אפילו לא ניקיתי אותו )

נסעת איתו 3 שנים מבלי לנקות? :shock:

אתה יכול להראות לנו איך הוא נראה?

זה ישפר?

זה רב פעמי?

זה מסוכן למנוע?

שוב תודה

זה רב פעמי, יש קיט ניקוי שמוצע למכירה או שאפשר פשוט לנקות עם לחץ אוויר.

אין לך מה לחשוש, מדובר בחברה המובילה בעולם ליצור פילטרים, תהיה בטוח שיש להם בקרת איכות מאוד קפדנית.

על איזה רכב מדובר?

פורסם
או שאפשר פשוט לנקות עם לחץ אוויר.

לפי אתר החברה לא מומלץ לייבש את הפילטר עם אוויר דחוס. לכן ניתן להניח שלא מומלץ לנקות אותו עם זה. למרות שאין לי שום ניסיון עם הפילטר או עם ניקיונו :) מומלץ לקרוא את כל הFAQ באתר של החברה

http://www.knfilters.com/faq.htm#19

אני גם אשמח לדעת האם יש אפקט כלשהו על צריכת הדלק/ביצועים (מדובר על אינבוקס)?

פורסם

לפי ה FAQ הם ממליצים לא להשתמש בלחץ אוויר חזק כדי לא לגרום נזק לפילטר, אבל אם שוטפים ונותנים לזה להתייבש עצמאית או בעזרת לחץ אוויר נמוך זה בסדר גמור.

בנוגע לצריכת דלק או ביצועים, אני בספק אם תרגיש הבדל גם אם כן הוא יהיה קטן.

פורסם

עשיתי טיפול לפני כמה זמן פתחתי לראות מה מצבנו עם הפילטר FK שהיה לי אינבוקס אז באתי למשוך ופשוט הגומי מסביב התפרק נקרע ואז כביכול לא היה איטום , לא שהפילטר התפרק לאבק , רק הגומי מסביב , וואלה לא ניקיתי לא כלום ועבד אותו דבר

זה עולה 150 שקל , אז התעצלתי לסבול נזק של 150 שקל ב3 שנים זה לא רציני, אבל עכשיו אין במלאי ואני נוסע עם הקרטון המעפן הזה ששמים

פורסם

הנה מספר טלפון של בחור בשם אלון שמייבא את החברה FK אחלה פילטר (אני יגלה לך סוד נראה לי כולם אותו דבר FK K&N SIMOTA שמדובר על הפילטר אינבוקס )

0545557525

תגיד לו בן מרעננה עם האיביזה הצהובה שדרך אגב מחכה כבר שתגיע ההזמנה לפילטר אינבוקס שלח אותך

פורסם
פילטר פתוח לא יעזור רק יעשה רע לביצועי הרכב באקלים הישראלי , הוא מקבל אוויר חם מתא המנוע וזה פשוט גורע מהביצועים

אם אתה רוצה משהו שאולי קצת יתן לך הרגשה פסיכולוגית יותר טובה בעקבות דוושת הגז שתהיה יותר "מלאה " זה פילטר אינבוקס !

למרות שבחורף הפילטר הפתוח ינשום בצורה הטובה ביותר, אבל עדיף כבר לשים כמו שאני עשיתי אינבוקס ! נסעתי איתו 3 שנים עד שהתפרק לי (אפילו לא ניקיתי אותו )

אם אין לו מגן חום (קרבון פלסטיק לא משנה.. העיקר שעוטף את כולו) והוא לא ממוקם נכון אתה צודק.

תמקם אותו נכון ותראה שיש הבדל ניכר בין פילטר רגיל לפתוח.

(תגובות דוושה טובות יותר בעיקר, ונשימה טובה יותר בסל"ד גבוה)

לפותח השרשור, באיזה רכב מדובר?

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

פילטר רב פעמי יש לנקות לפי הוראות יצרן.

בניגוד לפילטרים הרגילים שעשויים מנייר, הרב פעמיים עשויים מספוג משומן.

שטיפה לא נכונה, ייבוש לא נכון ובמיוחד שימון לא נכון, יכול להביא את הפילטר לסוף חייו ומשם הנזק למנוע הוא לא רחוק.

ספציפית ל K&N יש קיט ניקוי מיוחד שמכיל נוזל שטיפה ושמן לשימון.

הנה לינק לניקוי הפילטר, אפילו בעברית. (באדיבות פורום אופנועים - תפוז)

Kawasaki Versys !!!

פורסם

אתה תקבל את זה ממנו או בהודעה פרטית או דרך הטלפון או מייל.

חל איסור לתת מחירים כאן בפורום הפתוח.

עמכם הסליחה.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...