Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בקומפוננט hi energy

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי קומפוננט של הרץ - hi energy שנמצא אצלי כשנתיים.

הכל טוב ויפה עד שפתאום הוופר התחיל לחרחר. בדקתי את הרמקול עשר פעמים מבחינה חיצונית הוא שלם ובמצב מצויין יחסית לשנתיים שהוא אצלי. לאחר חקירה ארוכה הגעתי למסקנה שכנראה נכנס חלקיק לאזור בו נמצא הסליל(דרך החור במגנט) וברגע שהרמקול מנגן באסים, השפיץ שבאמצע(למי שמכיר את צורת הרמקול) נוגע בחלקיק אבל בצידו הפנימי.

**יש לציין שהקומפוננט מוגבר ע"י lrx4.5 שמגביר גם סאב של hertz es300.

הקומפוננט מקבל 75 וואט שזה בערך חצי ממה שהוא מסוגל.

אני מעריך שאין אחריות כי לא ראיתי אחריות מעל שנה לרמקולים, ולא זוכר בדיוק מה האחריות שלי.

האם יש דרך לשלוח למעבדה או מה הנוהל במקרה כזה מול היבואן?

תודה מראש!

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

אני לא יודע לגבי היבואן, אבל תיקון לצורך הוצאת חלקיק במעבדה כמו אומגה אודיו יעלה 50-100 ש"ח לדעתי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לא מכיר מעבדות.

ולא מכיר את אומגה אודיו בפרט.

אשמח אם תוכל לפרט יותר בנושא?(עם מי המעבדה עובדת, ניסיון/מקצועיות, טלפון וכו'...)

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

אין לי מושג עם מי הם עובדים, אני רק יודע שחבר שלי שלח אליהם מידריינג' בודד שעולה 1000 שקל והבעיה היתה חלקיק שנכנס בפנים והם גבו ממנו 50 שקלים על התיקון.

תריץ את השם בגוגל ותראה מה הכתובת. או שתפנה למי שקנית ממנו כדי לממש אחריות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...