Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש ספורטיבית(מהנה לא למרוצים) אחזקה שתהיה סבירה בתנאי שאני עושה טיפולים בזמן צריכת דלק מבחינתי 1ל9 זה סביר

גיר ידני רצוי רכב סחיר ושיהיה ניתן למצוא במצב סביר.

ישור קו ראשוני בעלות של 2000-3000 שקל זה הגיוני לי בתנאי שמאז והלאה אני עושה טיפולים בזמן ולא צריך להיכנס למוסך עקב בעיות אחזקה.

תודה שמעון

פורסם

קליאו ספורט!

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

אם אתה בכיוון מעט שונה ופחות הארד קור(הקליאו רכב מצוין),היאריס ספורט יכולה להוות אלטרנטיבה מעניינת ,היא לא שווה לקליאו בכלל, אך היא מהנה ועלויות האחזקה שלה מאוד זולות,היא סחירה כמובן.

אם תפרט מעט יותר נוכל לקלוע טוב יותר.

רכב כוחני בקו ישר(איביזה טורבו,ליאון) או סיבובים פניות (קליאו ספורט,206GTI).

או בכלל בכיוון היותר קליל - פונטו HGT,206 XS,יאריס TS .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מעדכן לתקציב של עד 70K .

היאריס והקליאו קטנות לי מידיי אני מחפש רכב שהוא יותר מרווח.

נכון לשבועיים האחרונים אני מחפש סיאט לאון (לא אדום ולא צהוב)

ועקב זה שאני לא מוצא אני שואל אם יש אלטרנטיבות אחרות אשר דומות לה.

תודה שמעון.

פורסם

אם זה 1ל11 אין לי עם זה שום בעיה אבל הבנתי שזה יותר בכיוון 1-8 בנסיעה רגוע ו1-5 שאתה לוחץ

אני מחפפש משהו ממוצא של 1-9 בנהיגה רגילה לא לחיצות מהירות שיוט 120-140 .

בלחיצות אין לי בעיה עם 1-7

פורסם

גולף gti או v5 לדוגמא יכולות לענות על דרישה שלך לצריכת הדלק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

206 gti

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

אלפא 156 יכולה להיות אופציה מעניינת.

אומנם לא מוגדשת אבל מהנה מאוד לנהיגה.

לאון טורבו וגולף GTI יכולות להיות אופציות מצויינות אבל אל תצפה ל1:9 בתוך העיר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...