Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקן לפסי האטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל התומכים ברעיון האווילי של הבאמפרים, בעולם קיימים אמצעים יותר אנושיים למיתון תנועה לדוגמא:

http://yodannotes.wordpress.com/2010/04/15/%d7%90%d7%99%d7%9a-%d7%9b%d7%9e%d7%a2%d7%98-%d7%94%d7%92%d7%a2%d7%aa%d7%99-%d7%9c%d7%93%d7%91%d7%a8-%d7%a2%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%95%d7%9f-%d7%aa%d7%a0%d7%95%d7%a2%d7%94-%d7%91%d7%a4%d7%a8%d7%99/

• תגובות 216
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ציד המכשפות הזה ממש מוגזם ומעיד על בורות וחוסר הבנה.

כשאני נוהג ברכב הליסינג שלי אני עובר על במפרים ובורות בזהירות ועדינות בדיוק כמו ברכב שלי.

אתם צריכים להבין שרכב ליסינג עולה לזה שלוקח אותו הון: בד"כ כ 3000 עד 3500 ש"ח שיורדים מהברוטו + עלות מס ההטבה + פגיעה בתנאים סוציאלים והוצאות רכב. סכ"ה עובד שלוקח ליסינג מרגיש כ הפחתה של כ 3000 ש"ח (ומעלה) בשכר הנטו, כלומר 36000 ש"ח בשנה, תוסיפו לזה קנסות על החזר מוקדם במקרה של החלפת עבודה ועוד.

סכום כזה כזה הוא ממש לא מבוטל, הרכב מוחזק בין 3 ל 4 שנים - כלומר 108000 עד 144000 ש"ח. עם תשלום כזה ולאורך תקופת זמן כזאת עובד צריך להיות ממש טיפש כדי לא להבין שמדובר בחלופה לרכישת רכב חדש, זה רכב שאתה מבלה איתו שנים ומשלם עליו הון ולכן ראוי שתתיחס אליו כאילו קנית אותו מכספך.

חוץ מכמה ילדים פוחזים שקיבלו רכב ראשון רוב שאר משתמשי הליסינג נוהגים ברכבים כבשלהם, אף אחד לא רוצה לסוע בגרוטאה וילדי הייטק הם לא בדיוק ואנדליסיטים פורעי חוק.

רדו מהעץ, בוא נראה שמישהוא ירים את הככפה ויבדוק סטטיסטית מעורבות בתאונות עם נפגעים של רכבי ליסינג לעומת פרטיים.

אצלי בשכונה אפשר לראות דווקא את בעלי הSUV המגודלים ואת ילדי האיביזה טורבו טסים על הבאמפרים.

:mm_yeah:

+100

מזל שבכל דבר אפשר להאשים את הליסינג.

פורסם
לפעמים העירייה מחפפת ומשאירה שוליים נקיים.

איזה מחפפת?:shock: אלה תעלות ניקוז למים שאם לא כן, הבאמפר היה נהפך לסכר!

אנשים טסים עליהם כי יש להם רכבי ליסינג.

טסת פעם על באמפר?

הצמדת את אישתך והתינוק במושב האחורי לתיקרה?

אז עכשיו תבין שמי שטס על במפרים זה "שופוני עם רכב שטח ו/ או שופוני עם תואמי עונדה" ולא אנשי ליסינג עם משפחה וילדים.

הבאמפרים הכי גרועים הם במושבים ובקיבוצים. חס וחלילה שלא ייסעו מעל 20 קמ"ש.

.

מעולה! ככה צריך! זאת סביבה משופעת בילדים שמסתובבים חופשי בישוב וכדאי מאוד להזהר ולהאט בין אם יש באמפרים ובין אם אין.

אתה סתם מתלונן על הדברים הלא נכונים, באמפרים זה מה שמפריע לך בישובים כפריים? בא נדבר על טרקטרונים !

אל תשכחו גם את מספר הפעמים הלא מועטות שפס ההאטה יכול לגרום לתאונות, כמה פעמים קרה לכם שנסעתם בחושך ולא הבחנתם בפס ההאטה ובדיוק בשניה האחרונה לחצתם על הברקס? ישנם אנשים שיכולים לאבד שליטה על הרכב...

ואתה באמת ובתמים חושב שבמקרה שציינת הבאמפר אשם בתאונה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מי שהמציא את הרעיון הזה של הבאמפרים, צריך לקבור אותו בתוך באמפר :lol:

צריך לבוא כל כך לאט, וההוא עם המאזדה 3 מאחורה לא מבין על מה המהומה.

נ.ב.

זה גם מעלה את צריכת הדלק וכתוצאה מכך את זיהום האוויר בערים (נקודה חשובה).

נ.ב.2

הכי מעצבנים זה הבאמפרים בטיילת בת ים, ככה הערסים לא יכולים ללחוץ והישיבה שם הופכת למשעממת!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תחזוקה נכונה לא ממש מעניינת את נהגי הליסינג, יותר בוער להם לטוס בתוך העיר על הבמפרים.

אני מאמין שרובם בכלל לא מודע לעובדה לנזק שהם גורמים לרכב.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
תחזוקה נכונה לא ממש מעניינת את נהגי הליסינג, יותר בוער להם לטוס בתוך העיר על הבמפרים.

אני מאמין שרובם בכלל לא מודע לעובדה לנזק שהם גורמים לרכב.

מי שבוער לו לטוס גורם לנזק מזערי בשל המקפצות לרכב לעומת פגיעות הגוף וההרג של בני אנוש.

פורסם

די עם הסטריאוטיפ המפגר הזה!

לא כל מי שנוסע מהר הורג ולא כל מקום שמגבילים בו את המהירות מצדיק את זה.

העולם הוא לא שחור ולבן. יש מי שנוהג מהר וזהיר ויש מי שנוהג על 30 קמ"ש וגורם לתאונות.

פורסם
די עם הסטריאוטיפ המפגר הזה!

לא כל מי שנוסע מהר הורג ולא כל מקום שמגבילים בו את המהירות מצדיק את זה.

העולם הוא לא שחור ולבן. יש מי שנוהג מהר וזהיר ויש מי שנוהג על 30 קמ"ש וגורם לתאונות.

בודאי שלא,מספיק 2 אחוז.הקשבת לחדשות בצהריים ? הביאו את מנת הזבח למולך שנקרא תאונות דרכים.

פורסם

הרי פתרון מעשי לממהרים (אבל בזהירות, רק כשאין רכב ממול)

מנסים לקחת את הבמפר באלכסון. זה טריק של ג'יפאים בשטח, וזה עובד טוב גם על הכביש. אבל שוב, לא מומלץ מבחינה בטיחותית.

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

פורסם

באמפרים זה פשוט דבר מפגר ומיותר, מי שלא אכפת לו מהאוטו יותר מדיי נוסע עליהם ב50 קמ"ש ומי שאכפת לו עוצר ואז מאיץ בחזרה וסתם שורף דלק.

וזה לא עוזר בכלום

בפתח תקווה העיר שאני גר בה, מי שמכיר רחוב דגל ראובן, למי בדיוק עוזרים ה4 באמפרים שיש שמה?? יש מעבר חציה אחד ליד תחנת אוטובוס אז הגיוני שיהיה שמה, אבל למה צריך עוד איזה 4 אחרי??

גם ברחוב העצמאות איפה שמתחבר השכונה החדשה לישנה, יש באמפר רחוק מאוד מהמעבר חציה, ככה שאפשר בכיף להאיץ ל60 עד שאתה מגיע למעבר חציה, אז זה אפילו לא מגן על אף אחד, ומה שמעצבן הוא שזה בדיוק בשיא של גבעה ככה שלא רואים אותו ועם האונו הבאתי שמה קפיצה.

אבל בכפר גנים החדשה בפתח תקווה הכי כיף, הם תכננו הכל מראש כנראה אז יש מלא מלא כיכרות (:twisted:) והרחובות רחבים ואין אף באמפר, ככה שאפשר להרביץ, ופה הנהגי ליסינג דווקא מורידים מהירות כי הם מפחדים להתהפך משומה. אני פשוט אוהב לסוע שמה, כל עוד לא נתקעים מאחורי אנשים שחולמים בהקיץ זה ממש כיף עם כל הכיכרות.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
באמפרים זה פשוט דבר מפגר ומיותר, מי שלא אכפת לו מהאוטו יותר מדיי נוסע עליהם ב50 קמ"ש ומי שאכפת לו עוצר ואז מאיץ בחזרה וסתם שורף דלק.

וזה לא עוזר בכלום

בפתח תקווה העיר שאני גר בה, מי שמכיר רחוב דגל ראובן, למי בדיוק עוזרים ה4 באמפרים שיש שמה?? יש מעבר חציה אחד ליד תחנת אוטובוס אז הגיוני שיהיה שמה, אבל למה צריך עוד איזה 4 אחרי??

גם ברחוב העצמאות איפה שמתחבר השכונה החדשה לישנה, יש באמפר רחוק מאוד מהמעבר חציה, ככה שאפשר בכיף להאיץ ל60 עד שאתה מגיע למעבר חציה, אז זה אפילו לא מגן על אף אחד, ומה שמעצבן הוא שזה בדיוק בשיא של גבעה ככה שלא רואים אותו ועם האונו הבאתי שמה קפיצה.

אבל בכפר גנים החדשה בפתח תקווה הכי כיף, הם תכננו הכל מראש כנראה אז יש מלא מלא כיכרות (:twisted:) והרחובות רחבים ואין אף באמפר, ככה שאפשר להרביץ, ופה הנהגי ליסינג דווקא מורידים מהירות כי הם מפחדים להתהפך משומה. אני פשוט אוהב לסוע שמה, כל עוד לא נתקעים מאחורי אנשים שחולמים בהקיץ זה ממש כיף עם כל הכיכרות.

לא,מקפצה לא מיותרת,ממש לא,היא לא היתה שם פעם,מישהו גרם לכך שישימו אותה שם,נחש מי ?

פורסם

אין יום שאני לא מקלל את הבאמפרים האלה , ובראשון בכלל יש אזורים - קטסרופה .

אבל מה לעשות , עובדה שזה גורם לנו הנהגים להאט .

פורסם
לכל התומכים ברעיון האווילי של הבאמפרים, בעולם קיימים אמצעים יותר אנושיים למיתון תנועה לדוגמא:

http://yodannotes.wordpress.com/2010/04/15/%d7%90%d7%99%d7%9a-%d7%9b%d7%9e%d7%a2%d7%98-%d7%94%d7%92%d7%a2%d7%aa%d7%99-%d7%9c%d7%93%d7%91%d7%a8-%d7%a2%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%95%d7%9f-%d7%aa%d7%a0%d7%95%d7%a2%d7%94-%d7%91%d7%a4%d7%a8%d7%99/

לא צריך בכלל מקפצות זה רעיון אוילי,אבל בתנאי שיהיו אמצעי מיתון אנושיים(במוח).אבל אין .

• תוכן חדש...