Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באזוה"ת חולון ( באזור מגה / חצי חינם ) עומד פולקסווגן טרנספורטר ( תחילת שנות ה - 70 ) מוזנח ,

רוב החלונות שבורים :cry: , חיצוני מאובק וקצת חלוד אבל חוץ מזה שלם "יחסית"..

מצב הרכב עגום , כנראה לא נסע כמה שנים.

• תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רנו 4 עצובה, שפגשתי הבוקר:

אני ראיתי אותה לא מזמן במרכז ת"א חונה, אך בהחלט במצב נסיעה, ונדמה לי שגם היתה מדבקת טסט בתוקף.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

נצפתה אופל קדט סטיישן בנס ציונה משמשת כמחסן הרבה זמן אבל במצב לא רע בכלל.

DSC00315.jpg

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם
מי שצריך לדעת יידע!

זאת תשובה לפורום ?

זאת תשובה להתכתבות פרטית !!!

התמונות מענינות אבל התגובה שלך מעלה סימני קריאה לגבי הבנתך את מהות הפורום - חבל

פורסם
נצפתה אופל קדט סטיישן בנס ציונה משמשת כמחסן הרבה זמן אבל במצב לא רע בכלל.

אחת כזו מודל 84, אותו צבע גם, נמצאת בנתניה, גם לנראה לי במצב נסיעה. כבר כמה שנים באותו מקום..

HYUNDAI GETS 1400 2008

פורסם
זאת תשובה לפורום ?

התמונות מענינות אבל התגובה שלך מעלה סימני קריאה לגבי הבנתך את מהות הפורום - חבל אולי לא מבין גדול אבל ביקשו בפורום לא לפרסם פרטיםו ראיתי לנכון לא לפרסם ואכן מי שרצה לדעת פרטים קיבל את כל מה שיכולתי לתת.אני לא חושב שכל מי שרואה רכב שנראה נטוש או אספנות צריך לתת פרטים כולל מספר רישוי והתשובה שלי לזה ששאל זו סתם קנטרנות מצידו פשוט מאוד!אפשר לדלג .

פורסם
זאת תשובה לפורום ?

התמונות מענינות אבל התגובה שלך מעלה סימני קריאה לגבי הבנתך את מהות הפורום - חבל אולי לא מבין גדול אבל ביקשו בפורום לא לפרסם פרטיםו ראיתי לנכון לא לפרסם ואכן מי שרצה לדעת פרטים קיבל את כל מה שיכולתי לתת.אני לא חושב שכל מי שרואה רכב שנראה נטוש או אספנות צריך לתת פרטים כולל מספר רישוי והתשובה שלי לזה ששאל זו סתם קנטרנות מצידו פשוט מאוד!אפשר לדלג .

שלחתי לך הודעה ולא ענית :(

פורסם
נצפתה באזור התעשייה של נס ציונה פורד ברנדה .

היא גם למכירה .

אין לי שום קשר לאוטו !!!!!

ממוצע של 3 ק"מ ליום

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

• תוכן חדש...