Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פ'יגו סטיישן ממש ישנה שלא הצלחתי לזהות את הדגם (יכול להיות 204?) ולאדה שאישית לא מדברת אלי אבל כואב הלב לראות אוטו כזה שמור שחטף מכה כל כך מגעילה (רואים את הפתח שנוצר לתוך תא המטען).

תצלום0028.jpg

Untitled.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא מבין איך אדם שלא הצליח למכור ב 8K מבקש אחרי שנה 20K?

מזכיר לי שכן של סבתא שלי, שנים הוא ניסה למכור את הפיג'ו 104 יד ראשונה שלו. בכל פעם שמישהו היה מוכן לשלם את המחיר שהוא דרש הוא היה מבטל את העיסקה כי אולי יוכל להשיג יותר.

בסוף הוא הלך לעולמו כשהרכב עוד שלו...

אולי גם הבחור הזה מנסה למכור אותה כבר מ1979?

פורסם
פ'יגו סטיישן ממש ישנה שלא הצלחתי לזהות את הדגם (יכול להיות 204?) ולאדה שאישית לא מדברת אלי אבל כואב הלב לראות אוטו כזה שמור שחטף מכה כל כך מגעילה (רואים את הפתח שנוצר לתוך תא המטען).

הלאדה פיאט בתחפושת למעשה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

הללויה!!!!8) הוא זז מהמקום סופסוף! (כמובן אם זה אכן אוטו של חבר "המפוזר" שעמד הרבה מאד לאחרונה!) :-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ובעניין הלאדה: זהו דגם "6", שלמעשה עדיין מבוסס על הפיאט 124, עם השינויים המינוריים שעשו במפעלי הוואז. הדגם הזה קיים מאמצע ה-80' ועד תחילת ה-90', זה הספציפי נראה לי בסביבות 90-91. וזה הסוף שלו לצערי- אף אחד לא יתקן את המכה יותר!:-( עד לא מזמן היה למכירה אחד כזה שעבר שיפוץ מקיף ויפה- ועדיין אף אחד לא קנה בשום מחיר שביקשו- יש סיכוי שהלך לגריטה בסוף. אני יכולתי לשים יד על אחד כזה שנת 86 בחינם, עוד עם טסט או טסט שניגמר כחודש-חודשיים לפני, לא בדיוק ידעתי מה לעשות- והאוטו פורק...:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מזכיר לי שכן של סבתא שלי, שנים הוא ניסה למכור את הפיג'ו 104 יד ראשונה שלו. בכל פעם שמישהו היה מוכן לשלם את המחיר שהוא דרש הוא היה מבטל את העיסקה כי אולי יוכל להשיג יותר.

בסוף הוא הלך לעולמו כשהרכב עוד שלו...

אולי גם הבחור הזה מנסה למכור אותה כבר מ1979?

היה לי סיפור עם אופל קדט שרציתי לקנות(אני הייתי רציני והכלתי לראות אותה בחוץ רציתי לתת לבנאדם 4000 ש"ח ולסגור עניין כי אם כל הכבוד הוא לא שווה יותר!)הרכב היה מפורסם ביד 2! במשך 3 שנים!!! הבנאדם היה מפרסם את הרכב במחיר במחיר של 8000 ש"ח ולפעמים הוא היה מוריד את המחיר ל5500 ש"ח ומעלה את המחיר חזרה ל8000 ש"ח!! וככה זה נמשך שלוש שנים! מ8000 היה יורד ל5500 ש"ח ואז חוזר ל8000 ש"ח! וככה זה נמשך שלוש שנים!! מעניין מה עלה בגורלה??

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
ובעניין הלאדה: זהו דגם "6", שלמעשה עדיין מבוסס על הפיאט 124, עם השינויים המינוריים שעשו במפעלי הוואז. הדגם הזה קיים מאמצע ה-80' ועד תחילת ה-90', זה הספציפי נראה לי בסביבות 90-91. וזה הסוף שלו לצערי- אף אחד לא יתקן את המכה יותר!:-( עד לא מזמן היה למכירה אחד כזה שעבר שיפוץ מקיף ויפה- ועדיין אף אחד לא קנה בשום מחיר שביקשו- יש סיכוי שהלך לגריטה בסוף. אני יכולתי לשים יד על אחד כזה שנת 86 בחינם, עוד עם טסט או טסט שניגמר כחודש-חודשיים לפני, לא בדיוק ידעתי מה לעשות- והאוטו פורק...:cry:

אם הרכב שמור מאוד יש סיכוי טוב שהבעלים יסדר גם את המכה! אולי הוא יקבל את המכה עכשיו? או שאולי אין לו זמן? או תקציב כרגע?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
היה לי סיפור עם אופל קדט שרציתי לקנות(אני הייתי רציני והכלתי לראות אותה בחוץ רציתי לתת לבנאדם 4000 ש"ח ולסגור עניין כי אם כל הכבוד הוא לא שווה יותר!)הרכב היה מפורסם ביד 2! במשך 3 שנים!!! הבנאדם היה מפרסם את הרכב במחיר במחיר של 8000 ש"ח ולפעמים הוא היה מוריד את המחיר ל5500 ש"ח ומעלה את המחיר חזרה ל8000 ש"ח!! וככה זה נמשך שלוש שנים! מ8000 היה יורד ל5500 ש"ח ואז חוזר ל8000 ש"ח! וככה זה נמשך שלוש שנים!! מעניין מה עלה בגורלה??

אם אתה באמת רציני אז לא היית צריך לוותר.

החיזור שלי אחרי המנטה האחרונה שרכשתי לקח 5 שנים:

א) בעל הרכב התקשר אליי כשהוא החליט למכור בידיעה שאני הטלפון הראשון והאחרון שלו.

ב) היא נמכרה אחרי משא ומתן של 5 שניות.

ג) הרכב נמכר במחיר שאני אמרתי לו שאני מוכן לשלם לפני 5 שנים.

הסיפור המלא פה.

אני אספר לך סוד קטן, אני כבר מעל לשנה "מנהל משא ומתן" על מנטה שאני מכיר כבר כמעט עשור. הרכב עבר בעלות לפני שנתיים (לא רכשתי כי המחיר שבו הרכב היה מפורסם היה שערורייתי) ומאז הוא עומד אצל הבעלים ה"חדש". בעל הרכב דורש מחיר מסויים ואני הצעתי לו חצי ממה שהוא דורש. להגיד לך את האמת, הייתי מתפשר איתו באמצע עד לפני חצי שנה (לפני שהרכב היה צריך בדיקת מעבדה כדי לחזור לכביש) אבל כיום הרכב צריך השקעה כספית יותר גבוהה ונראה לי שבעל הרכב מתחיל להתייאש כי הוא מבין שלא ניתן ללכת למשרד הרישוי ולהעביר בעלות והוא מודע לסכנות במכירת הרכב ללא העברת בעלות. וזה כנראה עובד כי המודעה שלו כבר לא מופיעה ביד2 (אבל אני יודע שהיא לא נמכרה).

ד"א, כל הנ"ל נרשם למרות שאין לי שום צורך במנטה נוספת ו-2 מ-3 המנטות שלי נמצאות בשחזור מתמשך בשנים האחרונות והסוף ממש לא נראה באופק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

באמת עצובה המכה ללדה. ובכלל עצוב איך שנעלמו כל הלאדות שהסתובבו פה בשנות התשעים, רכב שהפך לדי נדיר בעת האחרונה. יש לרכב הזה הרבה חן בעיני, אולי בגלל הסנטימנט החזק שיש לי ל-124.

מעניין עד כמה קשורה ההיכחדות של הרכב עם המוניטין הגרועים שיצאו לו, ועד כמה המוניטין הזה היה מבוסס.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
ובעניין הלאדה: זהו דגם "6", שלמעשה עדיין מבוסס על הפיאט 124, עם השינויים המינוריים שעשו במפעלי הוואז. הדגם הזה קיים מאמצע ה-80' ועד תחילת ה-90'

זה לא מדוייק.

זה דגם "משופר", שמבוסס על פיאט 124 ספיישל.

יוצר במשך 30 שנה - 1976 עד 2006.

זה היה הדגם הנפוץ והפופולרי מכולם.

פורסם

שלדה של וולוו 140 אחרי פחחות לפני צבע במוסך פחחות ברחוב יעקב וסרמן (צומת סלמה-קיבוץ גלויות) בת"א.

הרכב שייך למוסך ואיני יודע כמה זמן כבר עומד שם. הבעלים לא היה במקום, אבל אחד העובדים אמר שיתכן שיסכים למכור.

אני מדגיש: כל מה שיש זו שילדה מטופלת וצבועה בצבע יסוד. לא יותר מזה.

12Nov_0002.jpg

12Nov_0003.jpg

12Nov_0004.jpg

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
באמת עצובה המכה ללדה. ובכלל עצוב איך שנעלמו כל הלאדות שהסתובבו פה בשנות התשעים, רכב שהפך לדי נדיר בעת האחרונה. יש לרכב הזה הרבה חן בעיני, אולי בגלל הסנטימנט החזק שיש לי ל-124.

מעניין עד כמה קשורה ההיכחדות של הרכב עם המוניטין הגרועים שיצאו לו, ועד כמה המוניטין הזה היה מבוסס.

תשמע, יחסית לזמנו זה היה אוטו לא רע בכלל- פשוט ואמין (שוב- יחסית לזמנו!). הבעיה שבשנים האחרונות כאשר עוד היה מיוצר- היה מיושן ביותר, מין "דינוזאור" בין ה"יונקים" - ומכאן: מי באמת ירצה ליקנות ולנסוע על האוטו חדש, אבל בטכנולוגיה ומראה של פעם? :roll: היום הוא לדעתי אמור להפוך למה שהוא באמת: סוג של "נוסטלגיה", וככזה יש לו לטעמי בהחלט מקום מכובד! אישית מעולם לא התחברתי לדגם הזה, וזו גם הייתה הסיבה שפעמיים לא לקחתי אוטו כזה כשיכולתי- לא יודע האם אני מצטער או לא- יש לי אהבות אחרות, שתופסות לי זמן מקום והכסף...:roll:

• תוכן חדש...