Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זכותו של כל אדם לדרוש עבור רכבו ככל שיחפוץ וזכותכם להסכים או לא.שימו לב להתנהלות המטומטמת כבר שבוע מסביב לנושא.לא לשם כך קיים האתר.לתשומת לב מנהלי הפורום ,להתחיל לצנזר בבקשה.

פורסם

בפורום זה שומרים על כללי הנימוס וכבוד בסיסי. מילים כמו "התנהלות מטומטמת" לא מקובלים פה. לא מפי חברים ותיקים ולא מפי חברים חדשים. אולי זה נשמע כמו קלישאה, אבל אתה לא חייב לגלוש פה. לי ההתכתבות המבודחת של החברים האחרים, דווקא לא הפריע, אלא העלתה חיוך.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
זכותו של כל אדם לדרוש עבור רכבו ככל שיחפוץ וזכותכם להסכים או לא.שימו לב להתנהלות המטומטמת כבר שבוע מסביב לנושא.לא לשם כך קיים האתר.לתשומת לב מנהלי הפורום ,להתחיל לצנזר בבקשה.

קצת הומור עוד לא פגע באף אחד.

חוץ מזה במכירה זה לא יפגע, כי אם מישהו ירצה את הרכב הוא ישלם גם 20K.

ולעיניינו הוא הצמיד את זה לתות שדה. 100 ש"ח לקילו.

IMG_0438_1.jpg

פורסם

שלום לכולם.

מתעלק על השרשר כי אני חושב שזה המקום הכי מתאים.

מחפש סאאב 99 , לפני שיפוץ , או לחלקים .

חשוב שהמנוע יהיה במצב טוב , וכמה שיותר חלקי קוסמטיקה .

אשמח לדעת פרטים בהקדם .

תמונות להמחשה

99_combi.jpg

saab-99-1970-2door.jpg

saab-99-b.jpg

saab-99-turbo-registry2.jpg

saab-99.jpg

פורסם
שלום לכולם.

אשמח לדעת פרטים בהקדם .

תמונות להמחשה

אני מכיר אחת כזאת שעומדת

צור איתי קשר בפרטי

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
שלום לכולם.

אשמח לדעת פרטים בהקדם .

תמונות להמחשה

אני מכיר אחת כזאת שנמכרה ב60$ בירושלים

האם זה זאת?

פורסם

פלימוט במצב חיצוני תקין, נמצאת באיזור רחובות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפני כמה שנים פורסם בשירשור הזה רנו פואגו! שלפני התמונות נראת במצב מקורי וכמעט משולם! אפילו קיימים הג'נטים!

אם מישהו יודע פרטים, איפה נמצא הרכב, מכיר את הבעים וכו' מוזמן לפנות אלייי לפרטי! (אם הרכב עדיין נמצא שם כמובן!)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=3678&highlight=%F2%F0%FA%E9%F7%E5%FA+%E1%E3%F8%EB%E9%ED+%E5%E1%E7%F6%F8%E5%FA&page=93

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
אני מכיר אחת כזאת שנמכרה ב60$ בירושלים

האם זה זאת?

לא .

אבל אני אשמח לקנות אחת בכייף לפחות בפי 5 מהסכום הזה לחלקים.

פורסם
לפני כמה שנים פורסם בשירשור הזה רנו פואגו! שלפני התמונות נראת במצב מקורי וכמעט משולם! אפילו קיימים הג'נטים!

אם מישהו יודע פרטים, איפה נמצא הרכב, מכיר את הבעים וכו' מוזמן לפנות אלייי לפרטי! (אם הרכב עדיין נמצא שם כמובן!)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=3678&highlight=%F2%F0%FA%E9%F7%E5%FA+%E1%E3%F8%EB%E9%ED+%E5%E1%E7%F6%F8%E5%FA&page=93

איזה כיף להתבונן בשרשור שבסה'כ היה לפני כ 5 שנים. מה שאז היה נדיר חלקית הופך במהרה לנדיר ביותר. רכב שלפני 5 שנים היה בספק כמוצדק לשיפוץ, הופך במשך הזמן כפנינה אמיתית לשיפוץ.

פורסם
איזה כיף להתבונן בשרשור שבסה'כ היה לפני כ 5 שנים. מה שאז היה נדיר חלקית הופך במהרה לנדיר ביותר. רכב שלפני 5 שנים היה בספק כמוצדק לשיפוץ, הופך במשך הזמן כפנינה אמיתית לשיפוץ.

כן , נחמד לראות את ה GTV שלי בבית הקודם שלה בהרצליה , עוד לפני שהיא הייתה שלי.

פורסם

מדהים איך שלפני 5 שנים יכלנו לקנות כאלה במצב מעולה!! במחיר של 1000 עד 3000 ש"ח!!! וכיום? אני בספק אם נשארו כאלה בכלל!! (למעט אחת ללא ניירות!) מעניין מה עלה בגורלה זאת מהשרשור? היא נראת במצב מצויין!! והבנתי שהיא כבר לא שם!:x

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
בפורום זה שומרים על כללי הנימוס וכבוד בסיסי. מילים כמו "התנהלות מטומטמת" לא מקובלים פה. לא מפי חברים ותיקים ולא מפי חברים חדשים. אולי זה נשמע כמו קלישאה, אבל אתה לא חייב לגלוש פה. לי ההתכתבות המבודחת של החברים האחרים, דווקא לא הפריע, אלא העלתה חיוך.

+1

מסכים עם כל מילה!

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

• תוכן חדש...