Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום עברתי בכביש שבין צומת תפוח לאלון מורה וראיתי כמה VW טרנספורטר משנות ה-70 ופיאט 127 בערך בת גילם.

לא ממש ענתיקות שאפשר לייבא לארץ אבל תמיד אני נהנה לראות כיצד רכבים אלו עדיין משמשים רבים לנסיעה יומיומית.

בעניין הזה אני כבר מזמן תוהה האם יום אחד ניתן יהיה להכניס רכבים משטחי הרשות לישראל בנוהל ייבוא אישי (אולי יום אחד כשלישראל יהיו הסכמי סחר עם הרשות). יש שם כמה רכבים שהייתי קונה בשמחה...

אני יודע שזה לא בדיוק עומד בקריטריונים של ענתיקות בדרכים, אבל זה נראה לי כמו המקום היחידי שבו אנשים יבינו לתחושותיי.

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

פורסם
היום עברתי בכביש שבין צומת תפוח לאלון מורה וראיתי כמה VW טרנספורטר משנות ה-70 ופיאט 127 בערך בת גילם.

לא ממש ענתיקות שאפשר לייבא לארץ אבל תמיד אני נהנה לראות כיצד רכבים אלו עדיין משמשים רבים לנסיעה יומיומית.

בעניין הזה אני כבר מזמן תוהה האם יום אחד ניתן יהיה להכניס רכבים משטחי הרשות לישראל בנוהל ייבוא אישי (אולי יום אחד כשלישראל יהיו הסכמי סחר עם הרשות). יש שם כמה רכבים שהייתי קונה בשמחה...

אני יודע שזה לא בדיוק עומד בקריטריונים של ענתיקות בדרכים, אבל זה נראה לי כמו המקום היחידי שבו אנשים יבינו לתחושותיי.

אפרופו באותו נושא:

האם יש מניעה לקנות רכבים ממזרח ירושלים?

כדי להמנע מתשובות כמו "תלוי בך, אם אתה מוכן להכנס...", לקנות אתה יכול, לא בטוח שתצליח לצאת עם האוטו..."

תמשיכו את הנושא כאוות נפשכם...

הכוונה לבעיה חוקית?

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם
לא ממש קשור, אבל לפני כ 15 שנה ראיתי בנתניה רנו 18 סטיישן 4X4, מודל 84.

אפילו דיברתי עם הבעלים שלה, והוא הציע לי לקנות אותה.

לא יודע אם דגם 4X4 היה מקורי או שזו הסבה בסדנא כמו DANGEL בדומה להסבות שנעשו לדגמי פיז'ו.

אני מכיר את הרכב מקרוב, בעלה של דודה שלי החזיק אותו עד 95. יש לו מוסך באזוה"ת בנתניה.

אכן 4X4 , ירוק כהה, גגון,והיה בה מזגן. יחסית לרנו 18, זו היתה חיה רעה.

אחריו קנה אותה אדם דתי מנתניה שהחזיק אותה בערך עד לפני 10 שנים.... מאז אני כבר לא רואה אותה.

HYUNDAI GETS 1400 2008

פורסם

בתחילת איזור התעשייה של כפר קנא יש מגרש גרוטאות, במעלה ערימת הגרוטאות יש פיג'ו 104 שנת 82 מחוצה, עושה רושם שהיא הגיעה לשם לא מזמן, ממבט חטוף על החלק האחורי נראה שאחד הפנסים במצב חדש ויש לי הרגשה שיש עוד מה להציל מהרכב.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
אפרופו באותו נושא:

האם יש מניעה לקנות רכבים ממזרח ירושלים?

כדי להמנע מתשובות כמו "תלוי בך, אם אתה מוכן להכנס...", לקנות אתה יכול, לא בטוח שתצליח לצאת עם האוטו..."

תמשיכו את הנושא כאוות נפשכם...

הכוונה לבעיה חוקית?

כל עוד הרכב בעל רישוי ישראלי למהדרין- אין כל מניעה לקנות אותו. בוודאות.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

האם הדלתא הייתה בצבע לבן ונהוגה על ידי אדם מבוגר?

כי בפתח תקוה מסתובבת לנציה דלתא שנת ייצור 1982 צבע לבן נהוגה על ידי אדם מבוגר שפעם אחת שיצא לי לעמוד לידו ברמזור טען שהיא יד 1 ושלא מוכר בשום סכום.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
האם הדלתא הייתה בצבע לבן ונהוגה על ידי אדם מבוגר?

כי בפתח תקוה מסתובבת לנציה דלתא שנת ייצור 1982 צבע לבן נהוגה על ידי אדם מבוגר שפעם אחת שיצא לי לעמוד לידו ברמזור טען שהיא יד 1 ושלא מוכר בשום סכום.

זאת קלישאה נדושה , תן לו סכום יפה הוא ימכור.

פורסם
זאת קלישאה נדושה , תן לו סכום יפה הוא ימכור.

יש לי בעיר אישה מבוגרת שמתניידת במיני כבר מספר שנים.

היא לא מוכנה לשמוע את המילים "מוכרת"? "כמה את דורשת"?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יש לי בעיר אישה מבוגרת שמתניידת במיני כבר מספר שנים.

היא לא מוכנה לשמוע את המילים "מוכרת"? "כמה את דורשת"?

ל'

נסי משהו יצירתי יותר , מתחדש , גם לי נמאס לשמוע את אותם מילים , צריך לגוון ,לפתות , להתאמץ .

פורסם

(לא אני היתי מעוניינת לרכוש את הרכב).

ניסו להציע לה מחיר, השאירו פתקים על שמשת הרכב, ושוחחו עם הבן שלה .

קונים כאן רכב, לא מציעים לה טבעת לחתונה יצירתיות היא לא משהו שיועיל כאן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...