Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עצומה

לא יודע אם זה אמיתי או שמועה אבל זה מאוד מקוממם אותי.

לא נראה לי שקיימת מדינה עלי אדמות שגובה כסף על דואר שאנחנו מקבלים (שהשולח שילם כבר).

לא מספיק הEMS מעצבן אז פה פי שניים! ושם הבלגנו..

אז בואו לפחות ננסה למנוע את זה בצעד הכי קל, לחתום ולהפיץ.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

נשבר הז**ן מהמדינה הזאת.

השלטון החזירי, והקלגסים עושי דברו, מתעמרים בנו, האנשים שהולכים לצבא, ואח"כ למילואים, משלמים מיסים (המון מיסים) ומתמודדים יום יום עם הח*א שהמדינה הזאת מאכילה אותנו.. אי אפשר לעשות כאן כלום אם אתה סתם בן אדם נורמלי, לא לקנות דירה, לא לחנך את הילדים ואפילו לא סתם לרכב על אופנוע לעבודה...

הדרך היחידה לשרוד זה להיות חזיר בעצמך ולדרוס את האחר...

די,מספיק, מתי כבר נצא עם קלשונים לצוד את הפאודלים???

פורסם

לצערי עצומה לא תעזור במקרה זה.

לדעתי הכי נכון לתקוף את זה משפטית. לדרוש עמלה על בדיקת דואר זה כמו לדרוש עמלה על טיפול בתלונה שהגשת במשטרה.

בשני המקרים זהו שירות בסיסי לאזרח שהמדינה מחוייבת למלא.

מה השלב הבא? תשלום על הצבעה לכנסת? מס על הליכה ברחוב?

פורסם

בטוח או לא לגבי כוחה של העצומה זה עדיף מכלום כרגע.

החתימה לא מצריכה שום דבר מלבד שם, אז אם כולם ירתמו ויחתמו בדקה זה רק יוכל להועיל.

בקיצור אין מה להפסיד.

בהחלט מדובר בזכות בסיסית שכל אזרח צריך להיות זכאי לה, בעולם כולו!

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
לא נשמע לי הגיוני שכל חבילה שנכנסת לארץ תיפתח- אין לזה לא כח אדם ולא מקום.

ברגע שהפריטו את הדואר ו"דואר ישראל" מגדירה את עצמה (בצדק, סוג של?) כחברה מסחרית שדואגת לאינטרסים המסחריים שלה, הסתבכנו אנו, האזרחים...

אם יש בזה כסף, הם ימצאו כוח אדם, הוא ייצר להם עוד כסף...

עצומה זה נחמד, כאמור, לא יעזור, יש אלפי עצומות "פתוחות" באתרים האלו... בג"צ, בתי משפט, גם שם החלטות הן לא מוחלטות אבל זה הכיוון, לדעתי...

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ג"ץ זה טוב ויפה אבל אני לא רואה איך זה קורה,

אולי כשיגיעו ל300 אלף איזה עורך דין יתפוס יוזמה ויחליט שהוא רוצה להתפרסם על חשבון המחדל הזה,

ככה זה עובד ביצוגית לא?

שוב בנתיים מה שיש זה עצומה, 10 שניות לחתום לא יכולים להזיק, אלא אם כן יש משהו אחר לעשות.

• תוכן חדש...