Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, יש לי התלבטות בין המגבר הנ"ל שציינתי לבין מגברי רוקפורד ברמה שלו ובאותו תקציב 900-1100, אצטרך את עזרתכם והידע שלכם לתת לי נתונים של מי יותר אמין, איכותי, נותן תמורה.

מנתונים עד עכשיו שאספתי עלייהם:

מגברי רוקפורד הם איכותיים ביותר אבל הם תרכני חשמל ומצבר גדולים מאוד.

המגבר של מאק הוא תותח עבודה אבל הוא נועד יותר להפצצה של הרמקולים.

תודה לעוזרים.

פורסם
היי חברים, יש לי התלבטות בין המגבר הנ"ל שציינתי לבין מגברי רוקפורד ברמה שלו ובאותו תקציב 900-1100, אצטרך את עזרתכם והידע שלכם לתת לי נתונים של מי יותר אמין, איכותי, נותן תמורה.

מנתונים עד עכשיו שאספתי עלייהם:

המגבר של מאק הוא תותח עבודה אבל הוא נועד יותר להפצצה של הרמקולים.

תודה לעוזרים.

יהיה עדיף אם תדבר על מגברים ספציפיים (4/2/1 יציאות) ודגמים רלוונטים אליך.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

התכוונת לצרכני חשמל נכון? ובכן זה הסוד הכי גדול של היצרן הזה שבגלל זה הוא תמיד יהיה יחודי משאר רוב היצרנים האחרים בעולם למעשה אחד הדברים הכי מיוחדים וטובים במגברי רוקפורד זה ספקי הכח שלהם הם תוכננו שונה לחלוטין מכל היצרנים האחרים וזאת למרות שהם נראים "אותו דבר" לעיין

פורסם

מה? :shock:

אני מבקש שכל מי שבוחר לרשום כאן תגובה לדאוג שהיא תהיה מבוססת ולא מ"שמעתי" או "אמרו לי" או סיפור בדיוני כדמות התגובה שמעלי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...