Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חווית הרינג הראשונה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה שאולי חלק יגידו שהיא מעט הזויה, אבל לא עדיף כבר לקנות רכב כשמשתתפים כ4 אנשים ולמכור אותו אחרי הנסיעה? העלויות השכרה נשמעות לי גבוהות במיוחד, כל זאת ועוד שאתה משלם לחברת השכרה אלפי אם לא עשרות אלפי יורו במידה וריסקת את הרכב.. אני חושב שאפשר יהיה למצוא בגרמניה איזו M3 סבירה אמנם לא חדשה בסביבות טווח המחירים הנ"ל לא?

אבי.

אכן חשבנו גם על זה. אנחנו בודקים עכשיו אפשרות לקנות איזה לוטוס בת שנה שנתיים בשותפות של 4 אנשים, ולהחזיק אותה באחסנה ליד הרינג. עוד אין לי את כל הנתונים אבל על פניו נשמע שזה יכול לצאת מאד משתלם, בהנחה שנוסעים פעמיים בשנה.

המגבלה העיקרית היא שצריך להיות אזרח גרמני עם כתובת בגרמניה כדי לעשות ביטוח גרמני על הרכב שמכסה גם את המסלול. אבל גם זה פתיר אני מניח.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מניח שהבעייה היחידה שעלולה לעלות באמת היא האזרחות... אני מניח גם כן שאזרחות אירופאית פותרת את הבעייה בקלות, במידה וכן אני ישמח לעזור כי בידי אזרחות כזו, וכמו"כ להשתתף במידה וזה רלוונטי.

אבי.

פורסם

קניתי שתיים. עכשיו נשאר להחליט איזו מתאימה יותר לאוטו :-).

אם לא אמרתי קודם אז תודה לכל המפרגנים ותודה על הסבלנות למי ששרד את הסיפור בהמשכים שלי.

פורסם
קניתי שתיים. עכשיו נשאר להחליט איזו מתאימה יותר לאוטו :-).

מוכר? :wink:

גם אני קניתי 2 כשהייתי שם ב-2007. אחת עלתה על הקליאו. השנייה שכבה במגירה וכיום היא בלתי שמישה. מוכן להזמין אותך להמבורגר על חשבון האחים אמודי תמורת המדבקה השנייה שלך! :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מוכר? :wink:

גם אני קניתי 2 כשהייתי שם ב-2007. אחת עלתה על הקליאו. השנייה שכבה במגירה וכיום היא בלתי שמישה. מוכן להזמין אותך להמבורגר על חשבון האחים אמודי תמורת המדבקה השנייה שלך! :lol:

מאז שנהייתי אבא והחלפתי את האוטו לג׳טה ״נתקעתי״ עם כמה מדבקות וחוסר מקום לתלות אותם.

אם תבטיח לא לערב את האמודים מדבקה עליי :)

פורסם

המממ.. מעל המיטה? בעגלה של הילד? על התחת של הג'טה ביחד עם מדבקה ענקית "RING MEISTER"?

סתם, אני אשמח לקבל. סיבה להפגש...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תן לי שבוע.

כרגע אני במדבר דרומי על הג׳פס ( מישהו מעונין בקורס? :) ).

חוזר לתפקד ביום ראשון מדבקה וקפה עליי.

נ.ב לבן שלי יש כבר 2 סרבלים עם ריקמה של הרינג.

מדבקות רינג על הג׳טה יפגעו באמינות שלי כשוטר מוסווה.

פורסם

ניר, מי כמוני מבין את ההתרגשות והחוויה, רואים שנהנת.

קוריוז קטן על רון סימונס הבעלים של RSR, במרוץ 1000 הק"מ שבו השתתפתי לפני כחודש התחרינו באותה קטגוריה, הוא נהג באלפא רומאו GTAM ואני ב-GTV, התבדחתי איתו על זה שאנסה לעקוב אחרי הקוים שלו (המרוץ נערך בנורדשלייפה+ה-GP, יחד כמעט 26 ק"מ להקפה).

כמובן שהוא נעלם קדימה ולא הצלחתי כלל וכלל להתקרב אליו (התנחמתי בזה שהרכב שלו יותר חזק :-)), לאחר כשעתיים של מרוץ ראיתי אותו מדדה במהירות אפס לכיוון הפיטס. כשנפגשנו אחרי המרוץ הוא אמר "SORRY, BROKEN GEAR BOX". אז אצלו נגמר המרוץ אחרי שעתיים, אנחנו "סבלנו" 7 שעות רצוף ברינג- שני נהגים.

אחרי שהתחריתי ברינג בגשם ולפני יומיים בחושך, ללא ספק מדובר בחוויה מיוחדת במינה.

_F_10665.JPG

of085120100912.jpg

of138620100912.jpg

IMG_0325.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

Gil,

as Hagay said i even had some wild thought to take a GT3 or evern the only lamborgini that is available there. Do not tell anyone as it was a thought i had for my self.

on other tracks I drove in some parts of the world it will be a waste to drive it with Swift or Clio or even somewhat stronger cars. i would not even consider R26R.

but in the ring at the tourist day, the risk it too high and you will not be able to get the GT3RS to its real limits, so it is a waste and I am not sure at all if you will enjoy it more. once I will know all the turns by heart and I will do 9min with the SWIFT than I guess the next challenge will be to do it with a stronger car, but frankly there are more to do to increase the skills (at least this is right for me) for example to do the ring in 9min with the swift in the rain or to do it at night time or even both.

luckily i do not have the urge and the need to drive GT3, M3 or M5 and a like. I have done it already. now it is all abount taking out the rust and to improve my technical skills and for that, SWIFT Sport and

Clio sport are doing its job much better than any other car.

FYI, with the Clio i tool over quite a few GT3, M3s and other muscle cars. so the ring is a place that the technical skills talks much more than other tracks i have been.

in summary, it is all about what you want and how much risk is needed and the risk taking charachter you have. I guess in this aspect I take more calculated risk and less acting with emotions. and we all know, cars are emotional thing

the most important thing is to have fun and come back in one piece 8).

פורסם

Gil and Misterb

buying a car and to put it there is indeed an potion which could be an interesting one to evaluate. one more thing that needs to be taken into consideration is the cost of maintenance and the time it takes to do it. from time to time breakes needs to be replaced, and god forbid if the gear needs to be exchanged or things like that. what happens if you crush the car and so on. so i believe the direct costs could be very economical but the time it takes to take care of the rest, is something that needs to be calculated or taken care of. Who knows, may bwe someone will agree to take it in and out of the work shop in case you can not be there for maitenance.....an additional point to think about.

פורסם

לגבי הוצאות אחזקה וטיפולים בפועל - לדוגמה מקום שנותן את כל השירותים, גם אחסנה, גם שמירה על המצבר וגם שירותי מוסך.

http://www.autegmotorsport.com/storage

זה דבר מאד מקובל שם, נסעתי שם עם גרמני שמחזיק שם פורש GT3 רק לרינג, הוא גר במרחק 3 שעות נסיעה משם ונוסע על פסאט ביום יום :) גם בRSR נותנים את השירות הזה.

לגבי תאונות - ברור שכדאי להמנע ושיש לזה עלות, אבל הביטוח בגרמניה מכסה את הרינג (כמובן שצריך לבדוק את האותיות הקטנות).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בקיצור תעשיה שלמה חיה ומתפרנסת בכבוד מספורט מוטורי.

מתי כאן???

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

Misterb,

looks good.

motor sports in the world is a big money making machine. without a track here it will never pick up. if someone can finance to build a track i think it ca be a very nice money making for the whole economy. high quality track can host F1 and other races. if also ministry of finace will agree to reduce the taxes for race cars for track only purpose it could rellay hype.

but... hard for me to see in the near future that someone in the ministry of transportation and finance will do something about it. the level of knowledge among the decision makers is to low.

• תוכן חדש...