Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עם המבצעים של צ'מפיון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בעלים של לאון FR שנת 2008, בשנה שאני קניתי אותה היא עלתה 200K.

קנינו אותה מאוטו דיל, יד ראשונה מצוין 0 קלומטר, היא עלתה באוקטובר על הכביש וקבלתי אחריות עד שנת 20011.

(בואי נגיד שאם האוטו לא היה במצב מדהים לא היו מציעים לנו אותה אבא שלי מקושר חזק שם.)

הוצאתי תאוטו בהנחה של יותר מ35K מהמחיר שלו כחדש.

כאשר אני ארצה למכור תאוטו, שיבוא האיש ויראה יד ראשונ 0 קילומטר סביר להניח שהוא יבין מה הוא מקבל.

פורסם
ואל תשכח, שמן מחליפים כל שנה, מה שאומר שטיפול צריך לעשות מיד עם קניית הרכב.

יותר מזה, אני יודע על ליאון FSI מנוע 2000 שאפילו אחרי שחתכו לה את המחיר ב 25K ש"ח היא עדיין עמדה באוטודיל מעל חצי שנה. מה זה אומר? שאחרי שנה צ'מפיון החליפו לרכב שמן ומסנן?

לא ציני. אני באמת לא יודע אם הרכב עובר טיפול אחרי שנה אצל היבואן, לדעתי התשובה שלילית.

אבל לא כולם פריקים כמונו, ולא את כולם מעניינים הדברים האלה. הרי 95% מהנהגים שיקנו רכב כזה במחשבה להחזיק אותו 5 - 6 שנים יצאו מנקודת הנחה שאם באמת לא בריא לרכב לשכב שנה וחצי לפני העליה לכביש, בטכנולוגיה של היום, אם יקרה משהו, זה כבר יהיה אצל הבעלים הבאים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

כאשר אני ארצה למכור תאוטו, שיבוא האיש ויראה יד ראשונ 0 קילומטר סביר להניח שהוא יבין מה הוא מקבל.

איך מישהו "יראה" את זה?

פורסם
אתה מדבר על רכב שעומד שנה אצל היבואן.

זה דבר אחר לגמרי

כשהוא מגיע לאוטודיל, הם היד הראשונה, ואתה תהיה יד שנייה כאשר הראשונה לא יהיה אדם פרטי.

אתה לא בדיוק מקבל "רכב חדש" על הנייר. ואל תשכח, שמן מחליפים כל שנה, מה שאומר שטיפול צריך לעשות מיד עם קניית הרכב.

לא נכון, רק אחרי שנה האוטו יעבור יד. משפחתי קנתה רכב דרך אוטודיל יד 0 - כאילו חדש ונקנה מהסוכנות.

פורסם

אוקיי, הנה כמה פרטים:

- הנחה על פולו 1.2 TSI בסך 1000 ש"ח!!!

- הנחה על גולף, מ- 5000 ש"ח.

- הנחה על סיאט ליאון 1.8 TSI החל מ- 25K.

פורסם

אתם לא מתבלבלים?

סיאט ליאון 1800 TSI בהנחה של בין 17 ל 25 ?

ההנחה של 25 לדעתי על הדגם היוצא על 1600 סמ"ק.

אם יבואן יחלק הנחות של 25K על רכבים שבשיווק כל השנה אף אחד לא יקנה אצלו. כולם יחכו למבצעים.

הנחות בסדר גודל כזה עושים על מלאים שהולכים לעוף, ע"ע הליאון בשנה שעברה עם מנוע FSI 2000 ו 150 כ"ס.

שנה שעברה הן נמכרו בהנחות של 25K גם אחרי 3 ימי המבצע.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לאון החל מ25k ??? לי הציאו רק 17k:cry:

נצא מנקודת הנחה שהם מרוויחים גם לאחר ההנחות הללו.

מה זה אומר לגבי המחירים שלהם במהלך כל השנה :?::brickwall:

ההנחות של האחיות הנוספות למשפחת צ'מפיון לפי מה שנכתב כאן הינן סבירות וזהות למבצעים דומים (שופרסל, קצת פחות ממועדון חבר) אבל בסיאט זה נשמע הזוי...

או שהמחירון ה"רשמי" לא משחק אצלם תפקיד ותמיד אפשר להוריד אותם בכמה אלפיות אם אתה אפילו קצת "ישראלי"

פורסם

עד שאין פרסום רשמי / צילום חשבונית עם טשטוש של פרטים מזהים אני לא מאמין.

אני שוב חוזר, אם אלה המחירים אף בר דעת לא ידרוך שם במהלך השנה.

פעמיים בשנה יש ימי מכירות, אז אנשים יקנו בימי המכירות בהנחה של החל מ 25K ש"ח.

אני חייב לדעת מה זה "החל מ" על ה TSI 1800. החל מ 25K ו "כלה ב" כמה ? המקסימום הוא 30K ?

אם אני טועה ואלה הן באמת ההנחות, אז אנשי השיווק של סיאט מתאבדים שיעים, מהסיבה שכתבתי למעלה.

פורסם

לאון 1.8 חדשה ב115K ?! לא מקנא במי שמחליט למכור רכב משומש כזה היום. מזכיר לי איזה שירשור לא מזמן שדיבר על החדרת המותג לשוק באמצעות המבצעים הללו. אכן חשיבה עתירת מעוף.

פורסם

25K נשמע לי מוגזם, אבל כאמור - נראה חשבונית ונלמד.

סיאט תמיד אפשר ללחות, זה ידוע, במיוחד בדגמי לאון "ספורטיביים".

לי הציעו לאון FR בזמנו במחיר של TSI 160. האמת? משתלם ביותר.

המצב דומה גם באאודי, שם ההנחה היא תמיד בסביבות 10-15%. לפחות.

בסקודה אני יודע שגם היו תמיד הנחות, לא יודע כמה ולמה ואם עדיין.

על VW הם תמיד היו "בונקר" (אפילו במבצע חבר הם הורידו רק 10K, שלעומת יצרנים אחרים זה מעט). אני בזמנו קיבלתי הנחה של כמה %, וגם זה היה קשה. מאוד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...