Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה אתם משלמים על HOT ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת ואני מקווה שאני לא אצטער על כך אני בסה"כ מרוצה מהוט.

יש לי 2 ממירים רגילים + 1 HD , ושלוש חבילות תוכן ובנוסף במקום נק' לכל ממיר ביקשתי התקנת 2 שקעים נוספים (בית ששופץ) ללא תשלום בסה"כ של 199 ש"ח בהתחייבות ל3 שנים.

כמו כן מאחר וממש הפחידו אותי, סגרתי אינטרנט 2.5 בהתחייבות לשנה בלבד ב59 ש"ח.

ההתקנה חינם.

,חוץ מהבלאגן שהיה בהתקנה כשרצו לחייב אותי ב200 ש"ח על2 הנק' הנוספות למרות שסיכמו איתי שלא ,הכל בסדר.

מקווה שלא אגלה אחרת.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל עוד אין אלטרנטיבה לספורט (רצוי ב HD) אני לא מתנתק .

כל אלה שמרוצים מהוט או התחברו להוט : עשו זאת בשל המחיר. אם YES היו זולים יותר הם לא היו מסתכלים אחורה.

59 ל2.5 מגה אינטרנט זה מחיר של ADSL כלומר יקר יחסית אם אנחנו מדברים על תשתית בלבד אבל בסה"כ לא נורא.

אגב, לא הכל גרוע :

לזכותם של הוט אני יכול לומר שהם מביאים את ה HD לכל בית בלא תוספת תשלום כאשר בYES הסיפור הזה מאוד יקר (במיוחד שכיום אפשר להזמין רק HD מקליט).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני חושב שאנחנו משלמים כ-480 שקל וסה"כ מרוצים מהוט.

יש לנו את חבילת הטריפל עם אינטרנט 12 מגה ובנוסף לא מעט חבילות של ערוצים.

יש לנו 3 ממירי HD וממיר רגיל אחד.

נ.ב לשלם 59 ל2.5 מגה זה קצת יותר מידי בהתחשב בעובדה שה-12 מגה עולה 67.

פורסם

ברוסית HOT קוראים כ-NOT.

האם באמת צריך כבלים כאשר יש אינטרנט?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בהמשך לשרשור.יש פה אולי מישהו שעובד בהוט ויכול לעזור לי לקבל מחיר טוב יותר בהוט? נגמרה לי ההתחייבות והוצע לי מחיר של 310 שח לחבילת הטריפל בהתחייבות ל 3 שנים.וזה לא נראה לי מספיק אטרקטיבי

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

זה לא יעזור לו, כנראה שישנה מדיניות חדשה בהוט, המחיר הכי נמוך של הטריפל כפי שאני מכיר להיום זה 300 שקלים, בכל מקרה מחיר יותר נמוך מכל קומבינציה עם אותם הפרמטרים בחברות מתחרות ככה שזה לא מאיים עליהם, המחיר זה לא הסיבה האמיתית לעזיבה והם יודעים את זה. אני ניסיתי את זה לפני כחצי שנה, לא עזר עם מי דיברתי ובאיזה רמה, ניתקו אותי ולא מיצמצו אפילו, אחרי שבוע התקשרתי והתחברתי עם ההצעה האחרונה שהציעו לי מהשימור.

פורסם

תמיד משעשע שלקוחות HOT מתלוננים על התכנים ואמורים של-YES יש תכנים טובים יותר,

ולקוחות YES מתלוננים על אותו הדבר ואומרים שב-HOT יש תכנים טובים יותר.

הדשא של השכן תמיד ירוק יותר?

פורסם

גיל, כאחד שעזב את HOT לפני קצת יותר משנה, אני יכול להגיד בלב שלם שהתכנים של YES טובים משמעותית ממה שיש בHOT!

נכון, בשתי החברות יש כל מיני שידורים חוזרים של סדרות שאפילו המפיקים כבר הפסיקו לקבל עליהן תמלוגים.

אך מעט מאוד פעמים מצאתי את עצמי מול YES ללא שום תוכן מעניין לצפייה. לעומת HOT שזה היה קורה לפחות פעם ביום..

יכול מאוד להיות שזה גם תלוי בהעדפות של כל צופה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אני רואה בעיקר סדרות, כך שאני לא יכול לתת חוות דעת אובייקטיבית.

מה שכן, כשהייתי עם HOT לא הייתי רואה סרטים בכלל! היום אני רואה אחד כל 10 ימים בערך. אז אולי זה כן יכול להעיד על משהו..

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אולי כן אולי לא. בוודאות יש סרטים לראות בHOT, ברמה של יותר מסרט אחד ב10 ימים. השאלה אם גם זה בYES טוב יותר...

אז כנראה שאתה לא מספיק בקיא בתחום ;)

• תוכן חדש...