Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות בנוגע ל-paypal

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפוש בפורום ובגוגל ענה לי על רוב השאלות, אבל נשארו עוד כמה שאלות שאני מחפש להן תשובה.

1. במידה ורכשתי מוצר בebay וחוייבתי בpaypal לפני שבוצע האימות לכרטיס האשראי (לפני שקיבלתי את הקוד) ולא היה לי כסף בחשבון הpaypal, הם מחייבים אותי דרך הכרטיס או שעלי להעביר כסף בעצמי לחשבון הpaypal?

2. במידה ועלי להעביר כסף לחשבון הpaypal, הבנתי שיש דרך להעביר מחשבון הבנק או דרך כרטיס האשראי, מה כדאי יותר ואיך אני מבצע את ההעברה? הנושא קצת לא ברור לי ואני לא רוצה לעשות טעויות.

אבירן.

פורסם

יש מוכרים שמוכנים לקבל גם VISA בלי PP.

עקרוני עד סכום מסויים PP לא עושים בעיות וגם בלי חלק מתהליך הזיהוי יהיה ניתן לקנות דברים.

פעם הייתה לי בעיה עם הזיהוי אני לא זוכר אם זה היה הקוד של הכרטיס אשראי או שזה היה אזור מגורים והייתי יכול לעשות עסקות עד 200 דולר.

בכל מקרה זה יותר קשור ל OFF TOPIC. מאשר לרכב..

יש אפשרות גם לעשות העברה בנקאית עד כמה שידועה לי, אף פעם לא עשיתי אבל אפשר.

פשוט תתחיל עם התהליך וזה מוסבר די טוב.

למרות שאני קונה רק עם כרטסי אשראי

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
פאי פאל מחייבים את כרטיס האשראי שלך וחברת האשראי עושה חיוב במקום לעובר ושב ואתה תראה את זה בעוש כאילו גיהצת בוויזה

זה פועל ככה גם במקרה ובחרתי להעביר לפייפל כסף דרך כרטיס האשראי וגם כשאני מבצע עיסקה באיביי והפייפל ריק? (ואז הם מחייבים אותי אוטומטית בסכום העיסקה בכרטיס האשראי שלי, נכון?)

יש מוכרים שמוכנים לקבל גם VISA בלי PP.

עקרוני עד סכום מסויים PP לא עושים בעיות וגם בלי חלק מתהליך הזיהוי יהיה ניתן לקנות דברים.

פעם הייתה לי בעיה עם הזיהוי אני לא זוכר אם זה היה הקוד של הכרטיס אשראי או שזה היה אזור מגורים והייתי יכול לעשות עסקות עד 200 דולר.

בכל מקרה זה יותר קשור ל OFF TOPIC. מאשר לרכב..

יש אפשרות גם לעשות העברה בנקאית עד כמה שידועה לי, אף פעם לא עשיתי אבל אפשר.

פשוט תתחיל עם התהליך וזה מוסבר די טוב.

למרות שאני קונה רק עם כרטסי אשראי

פרסמתי כאן ולא באוף טופיק כי לשם לא לכולם יש גישה ורציתי לקבל כמה שיותר עזרה בעניין.

בנוגע להעברה בנקאית, ניסיתי להתחיל את התהליך, הבעיה שלי זה שהנגלית שלי דיי לא משהו ולא בא לי לעשות עם זה טעויות...

בקיצור, המצב בו אני נמצא עכשיו הוא כזה -

ביצעתי עיסקה באיביי וחשבון הפייפל שלי ריק אך מוזנים בו פרטי כרטיס האשראי וחשבון הבנק שלי.

אני אחוייב אוטומטית בכרטיס האשראי שלי בסכום העיסקה משום שאין כסף בפייפל?

אם כן, אז מה היתרון של העברת כסף "מראש" לפייפל על פני הדרך הזאת של קניה ולאחר מכן חיוב הכרטיס בסכום העיסקה?

תודה רבה,

אבירן.

פורסם

אבירן בעת הרישום לפיי-פל יש חיוב ראשוני לבדיקת כרטיס האשראי. זהו חיוב זיכוי (משמע בכסף של החיוב הראשוני אתה יכול לשלם על מוצרים - אם אני לא טועה מודבר ב-2 דולר)

אחרי הרישום והחיוב (אתה תראה זה תהליך עם קוד שמופיע בפירוט האשראי) חשבון הפייפל שלך פעיל ואתה יכול לרכוש פריט באי-ביי, לבחור באופציה של תשלום דרך האי-ביי שתוביל אותך לחלונית של פיי-פל. הכנס משתמש וסיסמא לפייפל ותשלם. התהליך הושלם הכסף הועבר ואתה תראה שהאי-ביי יסמן אוטומטית שהכסף הועבר.

בהצלחה

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אוקיי, את זה הבנתי.

היום מצאתי באתר של הויזה את הקוד לאימות הכרטיס וביצעתי את האימות וזה העביר לי אוטומטית 8 שקלים לחשבון הפייפל.

הקניה שביצעתי באיביי הושלמה וגם בחשבון הפייפל היא מופיעה על סך 9.99%.

השאלה שלי היא, אם לא העברתי כסף לחשבון הפייפל, איך הם מחייבים אותי? ישירות בכרטיס האשראי על פי ערך העיסקה שביצעתי?

פורסם

פייפל מחייבים אותך באופן אוטומטי דרך הכרטיס אשראי על סכום העיסקה שבצעת.

החיוב יופיע ישירות בעו"ש ולא עם שאר החיובים ביום מסויים בחודש.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אז מה היתרון בהעברת סכום כסף לאיביי לפני הרכישה (קראתי בכל מקום כמעט שכך נהוג לעשות) על פני מה שאני עשיתי (רכישה ולאחר מכן חיוב אוטומטי מצידם באותו הסכום)?

פורסם

יש אנשים שלא מעוניינים להשתמש בכרטיס אשראי שלהם באינטרנט,לכן מעבירים כסף לפייפל ואיתו קונים.

או שיש אנשים שמוכרים דברים באינטרנט ומהכסף הזה קונים.

אין ממש הבדל כל אחד ורצונו.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אין גם הבדל בנוגע לעמלות העברה כלשהן? (עוד לא יודע כל כך איך זה מתנהל...)

עמלת העברת כסף אחת לפייפל עבור מס' רכישות לא תהיה זולה יותר ממספר עמלות שיגבו עבור כל רכישה בנפרד וחיוב הכרטיס בכל פעם?

מצטער על כל השאלות, אני מנסה להבין כמה שיותר איך כל העניין הזה מתנהל.

תודה על העזרה,

אבירן.

פורסם

אם אני לא טועה בכרטיס אשראי יש עמלה קטנה,למשל קנית בדולרים,מורידים לך מהחשבון בנק שקלים לפי השער החליפין שלהם [טיפה יותר גבוהה מהשער חליפין של בנק ישראל]

לגבי העברת כסף לחשבון פייפיל אין לי מושג,לא התנסתי בזה.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...