Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוסי עושה הכל :)

אי אפשר להכליל את כל המוצרים של חברה מסויימת בכל תקציב נתון.

אפשר להמליץ על דגם מסויים בטווח מחיר מסוים ולשימושים מסויימים, למשל ב- 600-700 ש"ח ר"ד של פיוניר מסדרה 4 נותן את התמורה המלאה למחיר, או שקלריון 785 זה הר"ד הכי זול שתומך ב- 2 חלקים אקטיבי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
היי עופר,

על מתי מדובר מבחינת שנים לגביי רכישת ה - LG וה - PIONEER?

+ האם יוסי הפדנט מ ECA עושה גם התקנות פשוטות של רדיו דיסק וזהו

++ אני מבין שה - SONY מומלץ על יד

בברכה גיא.

הפיונייר חוגג שלוש שנים היום שהוא נירכש הוא כבר היה דגם יחסית ותיק בשוק. - לפיונייר הזה יש מערכת BT שאינה מבוססת על מעגל של PARROT (מהדגמים האחרונים) . וגירסת ה BT שלו היא 1.2

ה LG המדובר נירכש בקיץ 2009 ואכן הוא היה דגם חדש ואף גירסת ה BT שלו היא 2.0

לגבי יוסי: מדובר באיש יקר ממש נכס. אך אני בהחלט לא מוסמך לדבר בשמו . יותר פשוט שפשוט תיצור איתו קשר ישירות לא?

למען הסר ספק: הסוני עדיף על ה LG אך (לדעתי) אינו עדיף על הפיונייר. אין לי ניסיון עם מכשירים משולבים של חברות אחרות כמו אלפין (שמעתי הרבה דברים טובים על ה 113 של אלפין ) .

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...