Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעתים רחוקות אני מוצא את עצמי מגיב כאן. אני קורא אדוק יום יום אך כמעט ולא מגיב. הפעם הייתי חייב.

בתור בעלים של 2 חתולים אני מצטרף לכל מה שאמרו כאן על לא לפגוע בהם. פתרון שיכול להיות טוב להרחיק את החתולים הוא כזה:

חתולים שונאים ריח של מנטה וכל ריח חריף דומה (נסו פעם לפתוח פקק של שפופרת bengey ותראו איך הם בורחים...). ניתן לקחת "שפריצר" רגיל ולמהול אותו ב1/4 מי פה בריח מנטה ו3/4 מים ולרסס את זה. אמיץ יהיה החתול שיתקרב. לא צריך ללקחת ולקנות כל מיני תרסיסים בחנויות - יש הכל בבית :)

ואם כבר אז כבר...

וינסנט החתול וניוטון החתול

Skoda Fabia 1.2TSI 2011 "Sport" Manual gearbox

• תגובות 491
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חתולים יכולים לשרוט את המכונית וזה לא מיתוס (?) :).

לא מעט יוצא לי לראות חתולים על גג המכונית שלי ועל הבגאז'. אומנם אני לא חוקר ולא מתיימר להיות אחד, אך כשאני נמצא ליד האוטו ומסתכל על אותם המקומות, שהחתולים ישבו עליהם, ניתן לראות בבירור שריטות קטנות וחלשות של ציפורניים.

בכל מקרה, התייאשתי ואני עם העניין בשלום. יש לי הסכם לא חתום עם החתולים (אף אחד לא הסכים לקחת אחריות ולחתום) שמותר להם להיות על הרכב, אך לא להכנס לתא המנוע (עניין שדי מפחיד אותי, אחרי הסיפורים שקראתי פה בפורום).

פורסם

לא צריך אכזריות והתעללות.

הספריי שהציעו פה - עובד ! ראיתי בפורום, ניסיתי - והצליח די טוב.

פעם בשבוע כמה השפרצות על משטח הנחיה, עמוד או קיר הבניין, אפשר גם מתחת לפגושים.

הם זוכרים את הריח ולא באים יותר. אבל יש להם חברים... אז צריך כמה שבועות של סימון הטריטוריה האסורה.

תודה על הרעיון של מי מנטה. אנסה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מי מנטה זה חומר מאכל (גם אם בעצימות נמוכה), לא בטוח שהייתי שופך ככה חופשי על הצבע.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שורטים ועוד איך ברמה של סווירל רואים את השריטות של החתולים באור שמש.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

חתולים כן שורטים,במיוחד שהם מחליקים ומנסים להיאחז עם הציפורניים.

אתמול הייתי בחנות לחיות מחמד. זאת החנות השלישית שאני הולך אליה, והמוכר השלישי שאומר לי שהספריי לא עובד על מכוניות.

המוכר שדיברתי איתו אתמול אמר לי שהוא ניסה גם עם החומר הזה, אבל אחרי יומיים החתולים חזרו.

הבעיה שלי היא,שרק חתול אחד עולה לי על האוטו קבוע. אבל אני לא בטוח שאחרי כמה פעמים שהוא יריח את החומר, הוא יבין שעל האוטו עדיף לא לעלות. הוא קצת לא בשיכלו :lol:

פורסם

במקרה שלי הספריי עבד יופי. כל כמה ימים צריך להתיז. לפני זה החתולים היו קורעים לי את כיסוי על הרכב. מאוחר יותר זכיתי לספריי טבעי, כלב שהיה משתין לי על הרכב. :lol:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אוטוטו אני אמור להיכנס לגור בדירה,שבעליה הקודמים והשכנים שממול הדירה שלי הרגילו להאכיל חתולים מקומיים,

להכניס אותם לביתם ולפנק אותם. אני לעומת זאת,לא סובל חתולים וגם אלרגי לפרווה שלהם.

האם יש דרך להרחיק אותם מפתח הדלת שלי ? איזשהו חומר לא מרעיל ששמעתם עליו ויכול להרחיק אותם ממני ?

פורסם

כלב חייכן

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הייתי רוצה כלב,הבעיה שאין לי זמן לטפל בו,ולא בא לי להזניח אותו. חוץ מזה,כלב נמצא בתוך הדירה,ככה שזה לא ממש יעיל.

פורסם

האם אתה גר בבית דירות או בבנין פרטי צמוד קרקע?

האם שוחחת עם השכנים לגבי הענין? אם כן, מה גישתם בנושא?

בגדול כל עוד תרחיקו מקורות מזון ומחסה, סביר להניח שהם ילכו למקום אחר.

כמובן שיש כל מיני פתרונות "אלקטרוניים" ו/או חומרים כימיים דוחים שאין לי מושג לגבי טיבם ועלותם.

אגב, תיקון קטן - אנשים אלרגיים לרוק של החתולים, לא לפרווה (ומאחר והם מנקים את עצמם עם הרוק...).

פורסם

תתחיל מפלפל שחור, לא יועיל לא יזיק.

ואני מציע לדבר עם השכנים ממול, להסביר להם שאתה אלרגי, ולהסכים איתם יחד על מקום חדש להאכלת החתולים שלא קרוב לכניסה שלך. אולי מאחורי הבניין או בכל מקום אחר שלא מפריע.

אם לא תהיה האכלה ליד הכניסה שלך די מהר הם לא יגיעו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...