Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עצוב מאוד לקרוא תגובות כמו של יוסי וטוסטוס. אם לא היו חתולים ברחובות, היו שם חולדות ואז הייתם מתפללים שתבוא איזו להקת חתולים שתחסל אותן. .

אני דווקא שמעתי טענה הפוכה.

בגלל שמאכילים את החתולים, אז אין להם את מוטיבציה לתקוף עכברים וחולדות.

אני יכול להגיד לך שבבניין של סבתא שלי היית לא מזמן מכת עכברים, למרות כל הגדוד חתולים שישנו למטה בעקבות כמה חולות נפש עריריות שמאכילות אותן.

לכן אם באמת רוצים להשתמש בחתולים ככלי תברואתי, אז אין להאכיל אותם!

ד"א אלעד אין לי שום כוונה לפגוע בחתולות פיזית, אני רק רוצה להרחיק אותם מהמידלע שלי!

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תגובות 491
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עצוב מאוד לקרוא תגובות כמו של יוסי וטוסטוס. אם לא היו חתולים ברחובות, היו שם חולדות ואז הייתם מתפללים שתבוא איזו להקת חתולים שתחסל אותן. יוסי, את הג'וקים שאתה נגעל לחסל (ואני מניח שאתה גם נגעל מהם כשהם חיים, אם להסתמך על כך שאתה מצהיר על היותך חולה נקיון) חתולים מנשנשים להנאתם. כנ"ל גם לגבי זוחלים ושאר מזיקים - חלקם אפילו ארסיים.

זה יותר זול, יותר יעיל ויותר אקולוגי מחומרי הדברה.

חתולים הם לא בע"ח טפשים כלל וכלל, העניין הוא שלעתים אנחנו כבני אדם נוטים לפרש את התנהגותם כמטופשת.

לחתול יש יכולת למידה גבוהה מאוד. כשהוא עושה משהו אסור - והוא עושה - הוא מודע לכך, והוא גם יודע שאם הוא ייתפס זה יעלה לו ביוקר.

אני לא מצפה שעכשיו תתחילו להאכיל את כל חתולי הרחוב שנמצאים סביבכם ואפילו אני עצמי לא עושה את זה, אלא במקרים מיוחדים. יחד עם זאת, במיוחד כשאנו נמצאים בפתחו של החורף, אני מבקש מכם בכל לשון של בקשה להתנהג יפה אל החיה המדהימה הזאת.

גם אני מתעצבן כשחתול עולה לי על הרכב לאחר שניקיתי אותו. נסו למצוא פתרון שירחיק את החתול אבל לא יפגע בו: כיסוי, תרסיסים, ג'ינג'ר - WHATEVER. רק בבקשה, לא לפגוע בהם (ואם אתם רואים אחד חבול, פצוע ומסכן, נסו להגיש לו לפחות עזרה מינימלית. זה יכול לעזור לכם להיכנס לגן עדן וזה גם עשוי למנוע סבל מהחיה המסכנה שעושה כה רבות למעננו).

+1

מחזק!

פורסם
+1

מחזק!

על מה אתה מחזק?

אתה קראת שמישהו מאיתנו רוצה/מאיים/ מתכנן לפגוע בחתולים?

אני בכל אופן רוצה רק שכל האומללים/משוגעים/עריריים/בודדים/מתוסכלים וכו' וכו'..

יפסיקו להאכיל אותם ליד הרכב שלי, אני משקיע במוצרי DETAIL מאות אם לא אלפי שקלים.

זה נורא מרגיז אותי שאיזה חתול מתיישב ושורט לי את האוטו!:shock:

ד.א אם תקרא את התגובה העליונה שלי, אתה תראה שכל מאכילי החתולים גורמים רק לנזק תברואתי!

פורסם
ד.א אם תקרא את התגובה העליונה שלי, אתה תראה שכל מאכילי החתולים גורמים רק לנזק תברואתי!

אתה חי תחת הרושם שכל אוסף של אותיות שאתה מצליח לגבב הוא אמת מוחלטת?

אינסטינקט הצייד של חתול מתעורר עפ"י תזוזה של הטרף ולא עפ"י זה שהוא רעב או שבע.

כל מי שגידל אי פעם חתול יודע את זה.

כל מי שלא גידל חתול וניזון משמועות שאין להם שום אחיזה במציאות חושב שהוא מבין במה שהוא לא כ"כ מבין.

בנהריה לפני 2 חורפים היה מבצע אגרסיבי (של העיריה) לאיסוף חתולים והרדמתם בגלל איזה טענת שקר כל שהיא, איך שנהיה קיץ הם שברו את השיא הישראלי מאז ומעולם בהכשות צפעים, אם אני זוכר נכון 12 הכשות בקיץ אחד.

כשאין מי שעושה דילול אוכלוסיה לצפעים שרק בקעו, אתה משלם על הטיפשות שלך בחיי אדם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הדבר האחרון שאפשר לומר על החתול שלי זה שיש לו מחסור במזון, ובגירה יעיד על כך. עדיין, זה לא מונע ממנו לצוד להנאתו ג'וקים משוטטים, חרקים שמעזים לחדור את המרחב האוירי של הבית שלי ואפילו ציפור דרור שאלוהים יודע איך הוא הצליח לתפוס.

כפי שהוסבר, אינסטינקט הציד של חתול אינו תלוי במידת הרעב שלו. הוא יצוד בכל מקרה, בין אם הוא רעב ובין אם לאו.

בתור בע"ח שחי בטבע בזכות עצמו, קשה לי לחשוב על עוד חיה שעושה כל כך הרבה למען האדם ומבקשת בתמורה כה מעט. אפילו הכלב הפך למועיל לאדם רק לאחר שהאחרון ביית אותו לצרכיו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
על מה אתה מחזק?

אתה קראת שמישהו מאיתנו רוצה/מאיים/ מתכנן לפגוע בחתולים?

אני בכל אופן רוצה רק שכל האומללים/משוגעים/עריריים/בודדים/מתוסכלים וכו' וכו'..

יפסיקו להאכיל אותם ליד הרכב שלי, אני משקיע במוצרי DETAIL מאות אם לא אלפי שקלים.

זה נורא מרגיז אותי שאיזה חתול מתיישב ושורט לי את האוטו!:shock:

אני מחזק על משהו שכנראה אתה ועוד כמה בפורום לעולם לא יבינו. וכן, קראתי לא מעט תגובות של לזרוק אבנים \ לירות חצים \ כדורי פלסטיק ועוד כמה רעיונות יצירתיים.

אתה צודק בזה שזה מרגיז ואולי פוגע בציפוי, אבל יש דרכים הומניות להרחיק חתולים, כמו שהמליצו לא מעט אנשים על תרסיסים למניהם ותבלינים חזקים.

לפרוטוקול, כמו שבגירה ואלעד אמרו, ללא חתולים המצב היה הרבה פחות נעים עם עכברים, ג'וקים ויצורים אחרים מסתובבים לכם בין הרגלים.

פורסם

טוב סליחה טעות שלי, עכשיו קראתי קצת על החתולים ואכן יצר הצייד שלהם לא נפגע כתוצאה מהאכלה ע"י האדם.

משום מה שמעתי טענה כזאת בעבר והעכברים שהיו בבניין של סבתא, שלי למרות החתולים ימח שמם:-) גרמו לי לרושם מוטעה.

הקיצר מישהו השתמש כבר בתרסיס ויכול להביא תוצאות ורשמים כיצד לעבוד איתו?

http://www.youtube.com/watch?v=tIkEfBdpEXA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הסירטון סתם בירוני ואני מקווה שתקבלו אותו ברוח טובה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום אני חושב שמצאתי פתרון לבעיה.

תיצפתתי וגילית שבחבורת החתולים יש איזה חתול דומיננטי, המנוול אוהב להתיישב דווקא על הBMW שלי.

היום שהחנתי את האוטו, נשארתי לאחר החניה באוטו וחיכיתי שהמנוול יטפס על הרכב.

ברגע שהוא עשה את זה נתתי שתי צפצויפם והמנוול ברח ולא טיפס שוב על האוטו, לפחות להיום.

מישהו רשם פה שחתול זאת חיה שלומדת ועל כן אני מתכוון לעשות זאת עוד מספר פעמים ולחזור לעדכן.

פורסם

תזהר שלא ישרוט לך ככה את המכסה של המנוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ככה או ככה הם שורטים לי את האוטו.

הם מטפסים עם בוץ על המכסה מנוע ומטלשים לי אותו.

זה פשוט מכה!

פורסם

מה שאותי הכי הפתיע לפני כמה שנים שהגעתי לרכב היה חתול על המכסה מנוע, ובשיא האדישות שלו לא רצה לקום, התחלתי לנסוע במהירות 20 קמ"ש והוא בשלו ממשיך לשכב :lol::cry:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדקת שהוא לא מת במקרה?:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מכל התגובות פה ניתן להסיק שהציבור מתחלק לשניים, מי שנפגע מחתולים, ומי שלא נפגע.

אני נמנה על אלה שנפגעו אבל אני לא פוגע בחתולים פיזית, אני נהנה להבהיל אותם, ואגב בעלי הבתים הפרטיים סובלים פי כמה מחתולי רחוב

Jealousy is misery, suffering is grief

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אמנם השרשור נפתח ב 04, אבל הבחנתי כי עודכן לאחרונה לפני מספר ימים לכן אכתוב בו ולא אפתח נושא חדש.

ביקרתי לפני שעה קלה במתחם ההום סנטר ונתקלתי במוצר הבא, שאמור להרחיק כלבים וחתולים, והוא עמיד במים.

לתשומת לבכם.

26745223.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ל'

גל.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...