Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החתולים לא נמצאים בדירה שלי (תודה לאל) ככה שגם אם הם צדים מקקים מסוגים שונים,זה עדיין לא מספיק ולא "מרגיע" אותי,

כי ג'וקים יש ומה שעוצר אותם זה הריסוס המקצועי שעשיתי.

החתולים סתם משוטטים להם,מייללים,מבהילים אותי כל פעם כשאני פותח את הדלת כשאני יוצא מהדירה ולא מועילים לי בשיט,

ככה שמבחינתי הם מאד מיותרים.

• תגובות 491
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הפיתרון נמצא במרחק קליק אחד 8).

כל כך חזק לא צחקתי המון זמן! תודה רבה לך מר אנלוג :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי רכב בצבע אפור וכל פעם שחתול מטפס לי על האוטו הוא משאיר שריטות ותביעות רגלים עם חול!

מה לעשות נגד זה?

חשבתי אולי לפזר פלפל מסביב לחניה.

מה אתם אומרים?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לא משנה מה אתה עושה, אל תפגע בהם בבקשה! (והבקשה הזו מגיעה אחרי שאימצתי 2 חתולי רחוב קטנים).

שים ג'ינג'ר (זנגביל) בצורת אבקה מסביב לרכב או אפילו קצת על הכיסוי. אתה יכול לקנות גם ספריי שמיועד להרחקת חתולים, אל תשתמש באקונומיקה כי בשבילם זה ריח של שתן של חתול אחר-וזה יגרום להם דווקא להשתין יותר באזור :twisted: .

פורסם
יש לי רכב בצבע אפור וכל פעם שחתול מטפס לי על האוטו הוא משאיר שריטות ותביעות רגלים עם חול!

מה לעשות נגד זה?

חשבתי אולי לפזר פלפל מסביב לחניה.

מה אתם אומרים?

אנחנו אומרים לקרוא את כל השרשור על שלל עצותיו ולא להקפיץ סתם שרשור שראשיתו לפני 7 שנים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תבקש מאורן זריף שיוריד את הכישוף החתולי מהאוטו. בעזרת אנרגיות שיש לו , הוא ידבר עם מלך החתולים (גארפילד) שיגיד לקיסר טום , להפסיק לשבת על הרכב שלך.

והאמת פיתרון מעשי, תעבור דירה

פורסם

אני מאכיל חתול וגם אימצתי אותו אחרי שדרסה אותו מכונית ונשבר לו הלסת ועשיתי לו ניתוח.

חיה כמו חתול זה לא חיה כמו חולדה שהיא מפגע תברואתי.

אני מניח שכנראה בפריפריות החתולים יותר "ערסים" אבל יש מידה סבירה ומידה לא סבירה.

לטעמי אתה יכול לדפוק בו מקסימום "גוזה" (חול קשה)

אתה אומר שאתה זורק אבנים? מה אתה מחבל? אולי תדפוק בהם בלוק וזהו?

מילא ילדים קטנים ומפגרים שעוד לא התבגרו אבל בנדאם מבוגר ותרבותי יכול לפתור זה בדרכים יותר יצירתיות.

ספק גדול שחתול שיישב על אוטו וחטף גוזה יבוא לשבת שם שוב (אולי אתה מחטיא עם האבנים?).

במידה ולא החטאת את האבנים ואותו חתול חוזר לשבת שם זה באמת מוגזם.

אולי קר להם בחורף כל כך שהם חייבים לשבת על האוטו או שהם ימותו מקור?

במצב הזה אין לי כל כך מה להגיד לך.

אולי תנסה לתפוס אותם ולהעביר אותם לאזור שבו יש הרבה חתולים

כנראה זה אומר שלאנשים שם לא אכפת והם אוהבים ומאכילים את החתולים שם.

וכן אני יודע שהעצה האחרונה קצת מנייקית אבל אז זו לא תהייה בעיה שלך.

פורסם

באופן אישי אני מתעב חתולים וחושב שהם חיות סתומות ואנוכיות.

אני גם סובל מהשכנה שלי, שיש לה 7 חתולים והיא תמיד אומרת לי "סגור את החלונות שלך, כי אם לא, החתולים שלי ייכנסו אליך וייתקעו לך בבית ויסבלו" (כאילו שהעובדה שהבית שלי פתוח זה משהו רע, והחתולים פה הם קורבנות).

אבל!

לעולם לא הייתי מתעלל או פוגע בחתול!

(או בסוג אחר של חיה, חוץ מיתושים, וגם זה עם רקטה חשמלית).

אני אפילו לא מסוגל להרוג מקקים, אלא פשוט מעדיף להשאיר הכל נקי בשביל שלא יהיה להם מה לחפש אצלי.

אני ממליץ על הספריי שכולם ממליצים עליו.

מניסיון, זה עובד.

עכשיו שאני חושב על זה, אולי כדאי לי לשים קצת מזה בחדר המדרגות :twisted:

אולי הם יציקו לי פחות ולא יפחידו אותי באמצע הלילה כשאני עולה במדרגות והם קופצים בפתאומיות...

פורסם

יוסי איך אתה משתמש בספריי?

האם ישירות על המכונית או באזור החנייה?

פורסם

לדעתי כדאי לשטוף את כיסוי הרכב עם הרבה סבון וחומרי ניקוי.

מכיוון שהמצב שאתה מתאר נראה כי כיסוי הרכב "מסומן" ולכן מושך אליו בעלי חיים פרוותיים,

המגיעים כדי לסמן לעצמם טרירטוירה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

"למזלי" החתולים מטפסים לי על האוטו, רק שאני מבקר את סבתא שלי.

הבית שלה הוא בבניין משוטף ויש לה חנייה מקורה, אז אין לי צורך לכסות.

הבעיה היא רק עם כל מיני אלמנות, חולות נפש וסתם אנשים שהחיים לא עשו להם טוב שמאכילים חתולים ליד החניה שלה.

פורסם

לנו בחצר עיריית תל אביב לקחה את פח ה"צפרדע" הישן ושמה פח תת-קרקעי. קיוויתי שזה יהיה סוף עידן החתולים, אך התבדיתי קשות. זוג בי 50 חסר ילדים המשיך לאכיל אותם והם לא רק נעלמו, אלה החדשים מחצרות אחרים התווספו. כבר כמה פעמים הזהרתי את האיש שלא להתעסק עם החתולים ליד רכבי (בעבר תפסתי אותו מפזר שאריות בשר רקוב מתחת לרכבים כולל את שלי).

אך בשבוע שעבר הסיפור יצא מכלל פרופורציה. כהרגלי אני יוצא למפרסת לעשן ומה אני רואה... האיש מניח על רכבי המכוסה שאריות מזון רקוב ועשרות חתולים חוגגים עליו. מרוב הזעם חשכו עיניי וכבר לא יכולתי לשלוט בעצמי. רצתי לחצר והעפתי לאותו בחור שתי סטירות. הייתה כמובן המולה, אשתו הזמינה משטרה והשכנים יצאו להגנתי. בלי שכולם שמו לב חזרתי בשקט הביתה, אך הצעקות נשמעו מהחצר עוד זמן רב. והחתולים... אין מה לעשות – תופעת טבע.

פורסם
זוג בן 50 חסר ילדים......רצתי לחצר והעפתי לאותו בחור שתי סטירות.

העיקר שאתה גאה בזה שאתה ערס אידיוט ואלים.

כולי צער שאותו "בחור" בן ה 50 לא שלף קולט ותקע לך איזה 45. הולו-פוינט בין העיניים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עצוב מאוד לקרוא תגובות כמו של יוסי וטוסטוס. אם לא היו חתולים ברחובות, היו שם חולדות ואז הייתם מתפללים שתבוא איזו להקת חתולים שתחסל אותן. יוסי, את הג'וקים שאתה נגעל לחסל (ואני מניח שאתה גם נגעל מהם כשהם חיים, אם להסתמך על כך שאתה מצהיר על היותך חולה נקיון) חתולים מנשנשים להנאתם. כנ"ל גם לגבי זוחלים ושאר מזיקים - חלקם אפילו ארסיים.

זה יותר זול, יותר יעיל ויותר אקולוגי מחומרי הדברה.

חתולים הם לא בע"ח טפשים כלל וכלל, העניין הוא שלעתים אנחנו כבני אדם נוטים לפרש את התנהגותם כמטופשת.

לחתול יש יכולת למידה גבוהה מאוד. כשהוא עושה משהו אסור - והוא עושה - הוא מודע לכך, והוא גם יודע שאם הוא ייתפס זה יעלה לו ביוקר.

אני לא מצפה שעכשיו תתחילו להאכיל את כל חתולי הרחוב שנמצאים סביבכם ואפילו אני עצמי לא עושה את זה, אלא במקרים מיוחדים. יחד עם זאת, במיוחד כשאנו נמצאים בפתחו של החורף, אני מבקש מכם בכל לשון של בקשה להתנהג יפה אל החיה המדהימה הזאת.

גם אני מתעצבן כשחתול עולה לי על הרכב לאחר שניקיתי אותו. נסו למצוא פתרון שירחיק את החתול אבל לא יפגע בו: כיסוי, תרסיסים, ג'ינג'ר - WHATEVER. רק בבקשה, לא לפגוע בהם (ואם אתם רואים אחד חבול, פצוע ומסכן, נסו להגיש לו לפחות עזרה מינימלית. זה יכול לעזור לכם להיכנס לגן עדן וזה גם עשוי למנוע סבל מהחיה המסכנה שעושה כה רבות למעננו).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...