Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת פג'ו 107

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום בסוכנות לובינסקי על מנת לרכוש את הפגו 107 , הסוכן מכירות לקח את המחיר מחירון 71990 שח על הגרסה הידנית ועל זה הוסיף 2500 שקל חבילת טיפולים ראש שקט פלוס תוספות אחרות מרים חלונות אוטומאטי קודן וציפוי לרכב כל זה ב 1700 שקל. סך הכל יצא 76100 , התוספות של המרים חלונות והציפוי והקודן לא אמורים להכלל במחיר המכירה ? ואיפה עוד 1118 אגרה על רכב חדש ועוד 500 פתיחת תיק אתה מגיע ל80 אלף. אז לא הבנתי את הקטע שכותבים 71990 מישהו מוכן להסביר לי אם עבדו עליי או מה?

פורסם

חכה למבצעים שלהם,כל חודשיים בערך("חבר","הוט",הסתדרות המורים" וכו....)

לאחרונה היה מבצע על הדגם הידני ב65K

והאוטומט זכה להנחה של 2500 שח

לא שווה לקנות במחיר מחירון מלא!

פורסם
הייתי היום בסוכנות לובינסקי על מנת לרכוש את הפגו 107 , הסוכן מכירות לקח את המחיר מחירון 71990 שח על הגרסה הידנית ועל זה הוסיף 2500 שקל חבילת טיפולים ראש שקט פלוס תוספות אחרות מרים חלונות אוטומאטי קודן וציפוי לרכב כל זה ב 1700 שקל. סך הכל יצא 76100 , התוספות של המרים חלונות והציפוי והקודן לא אמורים להכלל במחיר המכירה ? ואיפה עוד 1118 אגרה על רכב חדש ועוד 500 פתיחת תיק אתה מגיע ל80 אלף. אז לא הבנתי את הקטע שכותבים 71990 מישהו מוכן להסביר לי אם עבדו עליי או מה?

אף אחד לא עבד עליך. מחיר הרכב הוא הסכום שצויין כבסיס על ידי הנציג.

חבילת טיפולים - אינה חלק ממחיר הרכב האם היא כדאית או לא? עליך לבדוק את עלות הטיפולים אם אתה משלם אותם בנפרד. היתרון הוא שאתה מבטיח את מחיר הטיפול, אלא, כמובן, אם יהיה צורך בעבודה או חלק שאינם שייכים לטיפול השגרתי. בכל מקרה זה כסף שהיית מוציא על טיפוים במהלך השנים הקרובות אלא אם תמכור את הרכב קודם.

מרימי חלונות, ציפוי וקודן - כשמם כן הם, תוספות שאינך חייב לרכוש אצל היבואן, אם כי במידה והם דרושים לך עדיף לבצע את ההתקנה על ידי היבואן כך שהאחריות על הרכב לא תפגע. אלה גם רכיבים שאפשר להמתקח עליהם - ברכישה שביצעתי לפני מספר שבועות (סוזוקי) קיבלתי את הקודן כהטבה (מעבר להנחה של 3000 ש"ח), מרימי שמשות לא מעניינים אותי (ממילא 90% מהזמן אני נוסע לבד ו98% בחלונות סגורים) ולכן לא המתקחתי בעניין זה, ואני גם חושש מהתקנות מקומיות שיפגעו במנגנוני החלונות.

אגרת רישוי משומת למשרד הרשיוי ואינה קשורה לעלות הרכב, ועמלת פתיחת תיק משולמת לבנק או לחברת המימון - בדוק אם לא עדיף לך לקחת הלוואה בבנק, אם אתה לקוח טוב יתכן שהבנק יתן לך תנאים יותר טובים מחברת המימון של היבואן, ובכלל זה יתכן גם הנחה על פתיחת התיק

צפה לעוד עמלה ששכחת - עמלת רישום המשכון אצל רשם המשכונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל, חוץ מדמי הרישוי אתה לא חייב לקחת כלום. בוא נראה אחד אחד:

• חבילת טיפולים - לדעתי מיותר. האוטו ממילא באחריות שלוש שנים אז נשארים רק הטיפולים תקופתיים שעולים פחות מה"חבילה".
  • מרים חלונות - פינוק מיותר
  • קודן - כנראה מומלץ, אבל תבדוק עם הביטוח אם ניתן לבטח ללא מיגון (בהנחה שיש אימובילייזר מקורי בכל מקרה). בנוסף, ניתן להוסיף קודן יותר בזול אצל מתקינים אחרים, אבל מאד לא מומלץ עקב רגישות ההתקנה והשפעתה על תיפקוד המערכות.
  • ציפוי - לא יודע אם כדאי - בוודאי לא חובה
  • פתיחת תיק - נדרש רק במקרה של חבילת מימון בסגנון ליסינג פרטי - תבדוק אם ניתן לקבל תשלומים דרך כרטיס האשראי או הבנק

בקיצור, רוב התוספות לא הכרחיות בכלל.

יחד עם זאת, מצטרף לנירו - בפיג'ו יש הרבה מבצעים וקל יחסית להשיג אותם בהנחה של 5-10 אלף.

פורסם
קודם כל, חוץ מדמי הרישוי אתה לא חייב לקחת כלום. בוא נראה אחד אחד:

• חבילת טיפולים - לדעתי מיותר. האוטו ממילא באחריות שלוש שנים אז נשארים רק הטיפולים תקופתיים שעולים פחות מה"חבילה".
  • מרים חלונות - פינוק מיותר
  • קודן - כנראה מומלץ, אבל תבדוק עם הביטוח אם ניתן לבטח ללא מיגון (בהנחה שיש אימובילייזר מקורי בכל מקרה). בנוסף, ניתן להוסיף קודן יותר בזול אצל מתקינים אחרים, אבל מאד לא מומלץ עקב רגישות ההתקנה והשפעתה על תיפקוד המערכות.
  • ציפוי - לא יודע אם כדאי - בוודאי לא חובה
  • פתיחת תיק - נדרש רק במקרה של חבילת מימון בסגנון ליסינג פרטי - תבדוק אם ניתן לקבל תשלומים דרך כרטיס האשראי או הבנק

בקיצור, רוב התוספות לא הכרחיות בכלל.

יחד עם זאת, מצטרף לנירו - בפיג'ו יש הרבה מבצעים וקל יחסית להשיג אותם בהנחה של 5-10 אלף.

ניר, אנימסכים עם רוב דבריך. אני מחזק את נושא חבילת הטיפולים שכן אם מסיבה כלשהי אינך מחזיק ברכב 3 שנים אתה עלול להפסיד את הכסף.

לגבי "פתיחת תיק" - עמלה זו משולמת בכל פתיחת הלואה, אבל, כפי שכתבתי קודם, יתכן מאד שמימון בנקאי עדיף מהרבה סיבות, וכדאי מאוד לבדוק אפשרות זו. מימון בכרטיס אשראי בד"כ יקר מאוד אלא אם מדובר בהסדר מיוחד עם יבואןם מסויים. כמוכן הריבית על הלואה בכרטיס אשראי בד"כ עולה ככל שדרגת הכרטיס יורדת, ואני מניח שפותח השרשור אינו בעל כרטיס סנטוריון או World Signia.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

החבילת מימון טובה מאוד פריים מינוס 1.5, בבנק אם אני לקוח כבד ייתנו לי פריים מינוס חצי . השאלה עוד 3 חודשים נכנסים ל2011 מה אז יהיה ? אני אשאר שנתון 2010. ומה זאת אומרת לא צריך ציפוי ? על כל דבר הם לוקחים כסף , טוב שלא אמרו לי מגבים 114 שקל כפתור להרמת וולים ברדיו 98 שקלים , העיקר לרשום 71990, ככה זה בכל רכישת יד ראשונה או רק אצל דוד לובינסקי?

פורסם

אין לך מה לכעוס. ככה זה. זה אולי לא נעים ולא נחמד אבל באמת ככה זה.

בכל סוכנות ואצל כל יבואן מחיר הרכב הוא על הדגם כפי שהוא מגיע מהיצרן לפי המפרט. על כל דבר נוסף משלמים.

עוד הצעה: תעשה טלפונים בין הסוכנויות השונות. הסוכנויות של לובינסקי כנראה יראו את אותה הצעה שקיבלת במחשב ולא יוכלו לשפר, אבל לסוכנויות משנה יש אינטרס למשוך אותך שתקנה אצלם אז יש סיכוי שייתנו לך לפחות את הקודן מתנה או הטבה דומה, וכבר שיפרת באלף-אלפיים שקל.

פורסם

זה אצל כולם ככה! הכל תלוי בקושר המיקוח שלך,תחזור לסוכנות תגיד שבאת לסגור אבל המחיר ממש לא מתאים,עם אפשר לשפץ את המחיר(למה שנראה לך סביר ולהם הגיוני) אז תסגור עם לא אז תלך לרחוב ממול ותיקנה את הסוזוקי אלטו :wink:.

• תוכן חדש...