Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז מי שלא יודע אני עובד בסקאל אלקטריק כבר שנה בתור מוכר.

לפני שבוע הגיע הקצין רכב שלנו לסניף ודיבר אם מישהו שם שהוא צריך נהג לסולי סקאל(הבעלים של סקאל). טוב אחרי יום האחראי משמרת שלי שהוא חולה עליי,ויודע כמובן שאני חובב רכב הציע לי משהו שלא יכולתי לסרב להיות הנהג של סולי סקאל על הBMW 740 אני ישר במבט של :shock: הייתי בטוח שהוא צוחק עליי או משהו כזה אבל הוא היה רציני

אני כמובן ישר קפצתי על ההצעה והלכתי יום למחרת למשרדים של סקאל לרעיון עם הקצין רכב.

אמרתי לו פשוט חד וחלק שהאהבה שלי למכוניות היא מרכז חיי ואני יעשה הכל בשביל להצליח בתפקיד המכובד הזה. אחרי המתנה של שעתיים הוא מתקשר אליי ואמר לי שהתקבלתי :lol:

אני מאד נרגש להיות נהג של בן אדם כזה חשוב,עוד לא יצא לי לדבר איתו אבל את האוטו כבר לקחתי לשטיפה, ואהה איזה אוטו ממש מדהים אוטו ענק שצריך להתרגל עליו בסיבובים זה לא 106 :lol:

בקיצור אני מקווה שאני יצליח בתפקיד החדש בחברה,ואני שמח שאני עובד במשהו שאני אוהב מהכל וזה לנהוג :)

פורסם

איזה כיף לך !

מזל טוב! וכל הכבוד!

תהנה מהבימר!

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מזל טוב!

לפני שנתיים גם אני קיבלתי הצעה כזו,וגם על ב.מ.וו 740,אבל בסוף זה לא יצא לפועל,כי האיש פשט רגל.. וירד מהארץ :?

בכל מקרה,לא לעשות דריפטים עם הב.מ.וו,זה יירד לך מהמשכורת. :wink:

סע בזהירות,ואל תשכח את העניבה.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
מזל טוב!

לפני שנתיים גם אני קיבלתי הצעה כזו,וגם על ב.מ.וו 740,אבל בסוף זה לא יצא לפועל,כי האיש פשט רגל.. וירד מהארץ :?

בכל מקרה,לא לעשות דריפטים עם הב.מ.וו,זה יירד לך מהמשכורת. :wink:

סע בזהירות,ואל תשכח את העניבה.

אתה מקבל כובע כזה של קצינים(כמו בחיל הים אבל כחול) :roll:

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

חלום של כל אחד ואחד מאיתנו (למרות שאני אולי מעדיף קאדילאק 8) )

בכל זאת

מזל טובבבבבב

הלוואי עליי

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

פורסם

כמה עצות לי אליך...

תתנהג בנימוס, תענה כששואלים אותך (ולא להפך), תתלבש בצורה מכובדת, אל תרברב (תשוויץ בעיברית), אל תראה התלהבות יתרה מהאוטו או מהכוח שלו (שוב, רק אם יש שאלה כזו מהצד השני)...

בקיצור, תהיה "גולם מאולף" איזה חודש-חודשיים עד שתראה עם מי יש לך עסק!

אחרי זה אתה יכול לעשות "שבירת דיסטאנס"...

תזכור, לא להיות סנוב, להיות חברותי, אבל לא יותר מידי...

אם בנאדם היה רוצה תוכי באוטו הוא היה לוקח נהג מונית, לא?!

שאל אותו על ההיסוטריה שלו, איך הוא נהיה אדם עם כל-כך הרבה השפעה (אני מאמין שהוא יספר את הסיפור שלו בכיף.... ואלי תלמד משהו, ואולי תגלה לנו את הסוד ;-))...

אל תגרר לוויכוחים פוליטיים! הדרך הכי טובה להמנע מהם היא להגיד כי אתה לא ממש בטוח, או להגיד איזו שטות אחרת, תזכור! אני מכיר אדם שהבוס שלו לא סבל אותו בגלל וויכוך פוליטי! חבל...

זהו, בהצלחה!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אחלה של עבודה יש לך :)

טוב אז תיהנה מהאוטו הכוחני הזה ואל תשתולל איתו כי אם איבדת שליטה ברכב כזה אז אין אפשרות כמעט להשתלט עליו בחזרה :wink:

בהצלחה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

מזל טוב! :D

הראל.

בהזדמנות זו, תשאל אותו אם הוא צריך נהג גם לאישתו... או לבת שלו (עדיף)...

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות,אני ממש לא מתכוון לנהוג מהר על האוטו ואני ממש צריך להיזהר כי אף פעם בחיים לא נהגתי באוטו כזה גדול ועוד הנעה אחורית,אני מקווה שלא תיהיה לי פאדיחות בחניות :?

תודה רבה במיוחד ל REDBARON זה היה מאד חשוב לי העצות האלה כי אני ממש לא יודע איך לעשות רושם טוב על בן אדם כזה חשוב. אני מאמין שאני צריך להיות הכי טבעי בעולם והזמן יגיד את שלו,לגבי תלבושת לא אמרו לי כלום אבל אני יתלבש יפה ביום ראשון זה בטוח.

ביום ראשון יש לי נסיעה ראשונה לירושלים איתו ואני מקווה שזה יעבור בהצלחה,בגדול העבודה הזאת דורשת המון מעצמך כי אתה עובד לפי הלוז שלו ויהיה ימים שאני יסיים ב11 בלילה

בכל מקרה למי שיש עוד עצות אני ישמח לשמוע זה חשוב לי.

ושוב תודה לכם אתם 10 :!:

פורסם
בכל מקרה למי שיש עוד עצות אני ישמח לשמוע זה חשוב לי.

זו העצה החשובה ביותר:

אם אתה רוצה להשאר בפורום - תארגן הנחות משמעותיות ברשת סקאל לחברי הפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מזל טוב אחי

תהנה בעבודה החדשה

רק אל תעשה שטויות מיותרות ותנהג רגוע :D

וכמובן תתייחס בנימוס ובכבוד למשפחת סקאל

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

עופר עוד משהו אחד ,

תמיד תנהג באופן הכי נוח !

למרות שאף פעם לא הייתי נהג מקצועי , אבל כשהתבקשתי לנהוג בעבודה עם אבי ועוד עו"ד במושב האחורי , תמיד ביקשו ממני לנהוג באופן הכי נוח כך שהם אפילו יוכלו לכתוב בנחת שם מאחור .

סתם עוד הערה שנזכרתי בה עכשיו :)

בהצלחה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תוכן חדש...