Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוניות עתיקות ברודוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רודוס אי יחסית קטן,כשהעיר נמל רודוס בצד אחד והעיר העתיקה לינדוס בצד שני,לדעתי הסבירות או הכמות נמוכים .קח ספינה רחפת לאי קוס הסמוך ותוכל לבקר בבית כנסת עתיק שמתוחזק ע"י מקומיים (יהודים אין ,כי האיטלקים דאגו ללכוד אותם,ובאמצעות אוניותיהם הובילו הישר למחנות ההשמדה)תוכל לבקר גם באי הקטן סימי הסמוך .מכוניות למכביר מהסוג שלך יש אצל ראול קסטרו בקובה.שב על ספסל בנמל היפה,שכור רכב שטח קטן טייל ותיהנה מהחיים.

פורסם
שלום

רודוס אי יחסית קטן,כשהעיר נמל רודוס בצד אחד והעיר העתיקה לינדוס בצד שני,לדעתי הסבירות או הכמות נמוכים .קח ספינה רחפת לאי קוס הסמוך ותוכל לבקר בבית כנסת עתיק שמתוחזק ע"י מקומיים (יהודים אין ,כי האיטלקים דאגו ללכוד אותם,ובאמצעות אוניותיהם הובילו הישר למחנות ההשמדה)תוכל לבקר גם באי הקטן סימי הסמוך .מכוניות למכביר מהסוג שלך יש אצל ראול קסטרו בקובה.שב על ספסל בנמל היפה,שכור רכב שטח קטן טייל ותיהנה מהחיים.

תודה.ממש עונה על השאלה שלי...

אני נהנה ברודוס אבל הייתי נהנה יותר אם הייתה מספרלי שיש כאן פעילות אספנות מוטורית בקנה מידה כלשהו. אם אשמע אספר לך.אם לא, לא נורא.

חג שמח

שלמה דן גדרון

פורסם
תודה.ממש עונה על השאלה שלי...

אני נהנה ברודוס אבל הייתי נהנה יותר אם הייתה מספרלי שיש כאן פעילות אספנות מוטורית בקנה מידה כלשהו. אם אשמע אספר לך.אם לא, לא נורא.

חג שמח

שלמה, תגיע מחר לפארק הלאומי ברמת גן , מבטיח לך פעילות אספנות מוטורית :wink: , עזוב אותך מרודוס .... :lol:

תבלה ותהנה

חג שמח

עדי

עדי גולדנברג 13399

פורסם
מישהו יודע אם יש מפגשי מכוניות עתיקות ברודוס?

כאחד שהיה בפסח האחרון ולמשך חמישה ימים ברודוס, נצפו מעט מאד מכוניות אספנות, עד בודדות. בשיחה עם נהגי האוטובוסים מובילי התיירים - לא ידעו לומר לי באם יש מועדון למכוניות אספנות

תהנו מהטיול - אי מקסים

תנסו את ה- סופלאקי.

מצא משה

פורסם

מצאתי כמה מכוניות אספנות ברודוס.

התמונה בשחור לבן של משפחה ליד רכב שנות השלושים היא מהמוזיאון שליד בית הכנסת.

P1110608.JPG

P1110859.JPG

P1110858.JPG

P1110860.JPG

P1110861.JPG

P1110797.JPG

P1120074.JPG

שלמה דן גדרון

פורסם

מצחיק,

ראיתי וצילמתי את הרכב הזה בדיוק לפני כחמש שנים...

Resize of IMG_1079.JPG

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

וואוו, משגע !!!

הבית שמאחור.

אה, כן, גם הטנדר :)

חג שמחחחחחחחחחחחחחח

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
מרצדס לשיפוץ. כנראה שהגרמנים השאירו. ראו שבמקור היתה הנעה 4X4

לא ברור איך התכוונה שהמילה "ראו" תיקרא - בלשון עבר, בלשון המלצה...

איך אתה "רואה" שהיתה 4X4? (לא שאני מנסה לסתור את דבריך, פשוט לא מצאתי אף סימן לכך)

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
לא ברור איך התכוונה שהמילה "ראו" תיקרא - בלשון עבר, בלשון המלצה...

איך אתה "רואה" שהיתה 4X4? (לא שאני מנסה לסתור את דבריך, פשוט לא מצאתי אף סימן לכך)

בתמונות של פנים הרכב יש תמונה של ההגה וידיות ההילוכים. יש שלוש ידיות הילוכים רגיל פרונט וכח.

P1120079.JPG

שלמה דן גדרון

פורסם
בתמונות של פנים הרכב יש תמונה של ההגה וידיות ההילוכים. יש שלוש ידיות הילוכים רגיל פרונט וכח.

כמדומה לי לגרמנים היו גם מכוניות עבודה עם גיר שני תחומים ללא הנעה קדמית. אחת מהידיות בתמונה נראת כמו בלם-יד.

רודוס אי לא גדול וכמות האוכלוסיה שם כיום כ 200,000, כך שסטטיסטית והסתברותית מספר רכבי האספנות שם לא יכול להיות מאד משמעותי.

• תוכן חדש...