Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שבוודאי זכור לששת קוראיי, החלום האמיתי הוא אופנוע אמיתי, כזה אשר יכול להוביל אותי ועוד מישהו בהרכבה לכל מקום על פני כדור הארץ, בבטחה, ביעילות ובנוחות.

לטובת העניין נעשו מעט שינויים בצי הרכבים, והריקשה נמכרה (אם כי עדיין לא הועבר כסף והיא עדיין נמצאת אצלי בחניה, אך יש סיכום בע"פ, אשר מבחינתי העניין סגור לחלוטין). הלמברטה עדיין משמשת לנסיעות הנאה תוך עירוניות, והפרוייקט שיפוץ הלמברטה עם הסירה, כרגע תקוע - בעיקר מפאת חוסר זמן.

לאחר שיטוט מקיף ברחבי האינטרנט, ולא רק שם, נמצא כלי הרכב אשר עונה על דרישות החלום.

הונדה גולדווינג מודל 1980.

נפח מנוע 1100 סמ"ק, פיירינג מלא.

האופנוע קיבל צמיגי דלנופ חדשים, הוחלפו לו האטמים של הבולם הקידמי וכן קיבל מצבר חדש, וכל זאת לפני כ- 20 ק"מ (כך לפחות לדברי המוכר).

לאחר שהמוכר עשה הסבה בטייטל שלו על שמי, אני מחזיק באופנוע אמריקאי גאה.

עכשיו אני חושב על איך להביא אותו ארצה, כאשר מסתבר שזאת משימה לא פשוטה כלל וכלל, אך אני משוכנע כי אצליח לעמוד בה בכבוד, ואם יש למישהו רעיונות איך לצלוח את המשימה הזאת בקלות, במהירות ובזול, אשמח להתעדכן.

וכן...

אני יודע...

אתם לא מאמינים למה שאני כותב ואתם רוצים תמונות.

לא תקבלו!

למה?

כי אני מניח כי לאחר שהוא יעבור גיור כהלכה, תהיה לו קבלת פנים בעיר הקודש, וארצה לראות שם את כולכם.

כמובן אם מסיבות כאלו ואחרות לא תהיה קבלת פנים (למשל הוא יטבע, או שחלילה הרבנות לא תסכים לגיירו), או אז יתפרסמו התמונות.

שיהיה חג סוכות שמח!

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמחים עבורך...אתה יודע!

כפי שפרסמתי בעבר, פרטי ה"ידיד"

אבי-רם שירותי מכס בע"מ

רח' היצירה 18 רמת גן

037522585

0547445499

העמיל-דרור שחר

מס' חברי הפורום כבר השתמשו בשירותיו

ויש אפילו מכתבי תודה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בהצלחה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

בהצלחה.

נמתין בסבלנות לתמונות ולגיור.

:-P

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תתחדש. אדום וכסף זה שילוב יפה מאוד, וגם המחיר ששילמת מאוד סביר.

אני הייתי טס לארה"ב ורוכב עליו ממיין לניו-ג'רזי בעצמי, כל עוד מזג האויר מאפשר זאת (עוד מעט כבר לא) משיט אותו לאירופה, ומשם רוכב בדרום היבשת לכוון יוון, ומשם מפליג במעבורת לארץ. הביטוח שאתה צריך באירופה הוא צד ג' בלבד, ואם יש לך רשיונות על שמך (טייטל מספיק כנראה), יש סוכנות בגרמניה שתעשה לך ביטוח גרין קארד אירופי במחיר סביר מאוד שיכסה אותך בכל האיחוד.

בהצלחה.

נמרוד

פורסם
שמחים עבורך...אתה יודע!

כפי שפרסמתי בעבר, פרטי ה"ידיד"

אבי-רם שירותי מכס בע"מ

רח' היצירה 18 רמת גן

037522585

0547445499

העמיל-דרור שחר

מס' חברי הפורום כבר השתמשו בשירותיו

ויש אפילו מכתבי תודה-רן

לפחות ממה שהבנתי, הוא יכול לעזור לי "רק" במכס, ולא בשילוח ארצה. ותקן אותי אם אני טועה.

פורסם
לא ירדתי איתו לפרטים, אבל שווה לבדוק, יש להם קשרים חובקי עולם.

דבר איתו, בטח יהיה לו רעיון-רן

אתה חושב שהוא יענה לי עכשיו אם אתקשר אליו?

פורסם

יש לי שני חברים שבמקרה הביאו אופנועים כאלו לארץ אני בטוח שיש להם טיפים לתת.

אני אראה אותם מחר במפגש בפארק ואדבר איתם אם אתה מגיע אולי אפגיש בינכם.

אני אהיה עם הסברה הכחולה ועם הפיירברד הכסופה וגם ניו פורט מדהימה לא יהיה קשה לך למצא אותי.

פורסם

תהליך הייבוא ארוך ומסובך וכולל ירידה לפרטי פרטים, שלאף אחד אין מושג מה הם, כולל משרד התחבורה.

נתקלתי בבעיה (איך לא), ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.

מדינת ישראל דורשת כי ע"מ להוציא רשיון ייבוא, יהיה לרכב טייטל על שמי.

כמובן שהיא רוצה את הטייטל המקורי.

עד כאן הגיוני.

הבעיה היא שבמדינה בה קניתי את האופנוע, אין טייטלים לרכבים מעל 15 שנה, אלא רק רג'יסטריישן.

המוכר העביר את הבעלות על שמי, ואף שלח לי צילום המעיד על כך.

היות ואין לרכב טייטל, אני חושש כי יערימו עליי קשיים גדולים בהוצאת רישיון הייבוא.

מיותר לציין כי במשרד התחבורה אין עם מי לדבר, ואני מניח שכך זה יישאר עד לאחר סוכות.

עצות? תובנות? משהו אחר?

פורסם

למיטב זכרוני הם יבקשו ממך אישור רישמי של המדינה בה קנית שמציין שבאותה מדינה הרגיסטריישן לא נעשה על ידי טייטל

• תוכן חדש...