Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי רכב שהוחלפו בו 2 דלתות

ttzz
שימו לב! השרשור הזה בן 7562 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני צריך תשובה דחוף מי שיכול לעזור תודה

ראיתי היום 306 למכירה האוטו די מושקע הבעיה שאני מפחד לקחת לבדיקה היא שהוא אומר לי החליפו 2 דלתות שמאליות

הוא אומר שזה לא מתאונה פשוט הרכב היה שרוט צורה רצינית מדי בעל מקצוע אמר לו יש 2 דלתות קח אותן

מחשבה שעברה לי זה שאם בבדיקה לא רואים שהייתה תאונה (גם אם לא החליפו את "משקוף"אז איך 2 הדלתות נדפקו בתאונה)

זה בסדר

לי אישית לא מפריע שאלה עד כמה זה משפיע במכירה...?מה זה אומר לגבי הרכב

תודה

צביקה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יתכן מאוד שהשריטות מקורן בחיכוך עם כלי רכב אחר... ולכן יש שריטות עמוקות...

לדעתי, השיטה לבדוק את זה זה להוריד את הפלסטיקים מצד הרכב (בכל הרכבים זה כמו לגו... אבל אם אתה לא יודע עדיף שלא תעשה... שלא יגרם נזק) ולבדוק האם נעשתה עבודת פחחות באיזור הזה... בנוסף, יש להתכופף מתחת לרכב בצד הרלוונטי ולראות אם אין קימוט\ישור באותו צד... יש לזכור כי יתכנו דפיקות למטה... בגלל עליה\ירידה ממדרכות.

אחרי בדיקה יותר מפורטת... תוכל להיות יותר חכם...

בנוגע למה זה משפיע - אם הייתה פה רק החלפה של דלתות... אז בכלום! א-ב-ל אם הייתה שם תאונה רצינית... כמובן שעלול להכנס לנושא המרכב... (שאסי) וזה סיפור אחר לגמרי ולא מומלץ להתקרב... (בד"כ)

שיהיה בכיף!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני צריך תשובה דחוף מי שיכול לעזור תודה

ראיתי היום 306 למכירה האוטו די מושקע הבעיה שאני מפחד לקחת לבדיקה היא שהוא אומר לי החליפו 2 דלתות שמאליות

הוא אומר שזה לא מתאונה פשוט הרכב היה שרוט צורה רצינית מדי בעל מקצוע אמר לו יש 2 דלתות קח אותן

מחשבה שעברה לי זה שאם בבדיקה לא רואים שהייתה תאונה (גם אם לא החליפו את "משקוף"אז איך 2 הדלתות נדפקו בתאונה)

זה בסדר

לי אישית לא מפריע שאלה עד כמה זה משפיע במכירה...?מה זה אומר לגבי הרכב

תודה

צביקה

לדלתות אין חשיבות, כל חלק שניתן לפרק אותו ע"י ברגים לא מקנה ירידת ערך לרכב.

לכן אני ממליץ לך לעשות בדיקה ששם יוכלו להגיד לך אם הרכב עבר תאונת צד רצינית (ואז בד"כ מתקנים משקוף) או שפשוט החליפו דלתות ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה, משקוף לא מחליפים - מתקנים.

ותמיד רואים את זה, לא משנה עד כמה הפחח מקצועי.

בנוגע לדלתות כנראה שכששמו אותם צבעו אותם וגם את המשקוף מסביב, ע"מ שיהיה לרכב צבע אחיד.

לדעתי, אם הרכב באמת נראה לך טוב, תחתים את המוכר על התחייבות שאין תאונת שלדה ולך למכון בדיקה שאתה בוחר וסומך עליו!

אז יכולות להיות 2 אפשרויות:

1. הוא יתחיל להמציא תירוצים של "תראה.." ו"תשמע...". ואז כבר שנינו יודעים מה עבר על האוטו.

2. הוא יסכים בלי בעיה וזה רק יגביר את האמינות שלו וגם במקרה הכי גרוע אם כן הייתה תאונה, אז הוא יחזיר לך את הכסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע, יכול להיות שזה כלום, יכול להיות שיש בזה משהו.

אבל,

306 למכירה יש כמו זבל, למה ללכת על אחת עם פוטנציאל ליפול בבדיקה / עגמת נפש?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7562 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...