Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלטרנטור שורק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אינך משתמש בן יומו ולכן מצופה שתציין את דגם הרכב, כנדרש בכללי הפורום הטכני.
  2. מיסב מרעיש בסופו של דבר יתפס או יתפרק וברור שהנזק יהיה רב. העניין הוא שזה יכול לקרות תוך זמן רב, או תוך זמן קצר. לא ניתן לחזות.

אגב רעש שריקה לא אופייני למיסבים, אתה בטוח שזה לא רצועה או משהו אחר?

פורסם

לא. הבעיה מכאנית, לא חשמלית.

עשה בדיקה פשוטה- פרק את הרצועה, כרוך כמה סיבובים של חוט על הפולי של האלטרנטור ואז משוך אותו במהירות. הרוטור יסתובב ואתה תשמע בדיוק אם הרעש מהאלטרנטור. יכול להיות שאפילו ע"י סיבוב ביד אתה תשמע את הרעש או תרגיש התנגדות לא סבירה.

פורסם

אצלי בחיפושית כבר 3 שנים יש טררר מהדינמו ,אתמול פתחתי את המכסה מנוע בחושך ויש ניצוצות בחלק התחתון שלו(כי הרצועה מותחת את הציר למטה)

כשקניתי אותה ככה ב2006 חשבתי שזה איזה פחית בגלל שזה קירור אוויר, ורק לפני כמה חודשים הבנתי שזה מהדינמו והנה זה מה שקורה אם מזניחים.

אם מישהו יכול להסביר לי בקצרה איך יש ניצוצות אני אשמח.

ההשערה שלי זה שמהשחיקה של המייסבים נוצר חופש והציר מתחכך בפחם התחתון אבל למה יש ניצוצות הרי תמיד יש חיכוך...

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...