Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אובכן הגיעה זמנה של התקלה הראשונה בדובלו 2002 שרכשתי.

היום בצהרים אני מתניע והמזגן לא עובד,כאילו המדחס לא נכנס לעבוד,המגבים מקדימה לא מגיבים,הפנסים לא עובדים,האיתות מהבהב ממש מהר,המגב אחורי עובד כול הזמן ללא קשר לידית הפעלה,והמנורה שמראה בלוח מחוונים על אור פנסים קדמים כול הזמן דולקת.ויש מן תקתוק מלוח המחוונים.

אני ממש בדיכאון כי זה רכב ראשון שלי וגם התקלה הראשונה שלי,לפי מה שניראה לי זה כניראה פיוז או כמה שרופים,מה דעתכם?

(האוטו יהיה אצל חשמלי רק ביום שישי לכן מעניין אותי תגובותיכם).

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חברים הבעיה נפתרה!

האשם היה כבל מינוס של בית הפיוזים רופף והוא גרם לכול הבעיות.

החשמלאי לקח 150 שקל,על הזמן שלקח לגילוי הקצר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...