Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים!

קוראים לי אור ואני חדש פה בפורום המליצו לי עליו בגלל אנשים שמבינים פה עניין אז ככה..

קניתי סיאט איביזה 1800 טורבו FR שנת 2005 אוטו יפייפה באמת!

בכל מקרה הייתי מעוניין להחליף צמיגים ברכב R16 אבל אף אחד לא יכול לתת לי תשובה חד משמעית מהו הצמיג הטוב ביותר לכלי רכב כמו שלי מבחינת אחיזה , בלאי צמיג , וחיסכון בדלק (עד כמה שאפשר)

בנוסף לכך האם קיימת שיטה לבדוק את מצב הטורבו שלי עצמאית לפני שאני מכניס אותו למוסך?

אשמח לתשובה ממכם!

חג שמח :)

If u need to shoot shoot don't talk:snipersmi

פורסם

אין דבר כזה צמיגים שמתאימים לרכב כמו שלך.

כל צמיג שתואם את המידה שלך יעשה את העבודה לכאן או לכאן.

יש לך את הt1r, r1r יש את היוקואמה s drive את המישלין אקסלטו.

מה התקציב שלך , מה הדרישות שלך מהצמיג, תפרט ואז ייתנו לך כאן תשובות לעניין.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

T1R אחלה צמיג, גם ה S.drive. האמת ש R1R לפי ניסיון ייתן את האחיזה הכי טובה לתקציבים סבירים, הבעיה שהוא נשחק יחסית מהר.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

קודם כל תתחדש על הרכב.

שנית לגבי הצמיגים, אם תבחר בצמיגים ספורטייבים כגון הR1R והדגמים האחרים שנתנו לך,

דע שהם צמיגים חזקים וספורטיבים ברמות גבוהות אך מתבלים (כמובן תלוי בצורת הנהיגה שלך).

היו כאלה שהחזיקו איתם 6000 קילומטר, והיו שהצליחו לשרוד 10K קילומטר.

בנוסף קח בחשבון, אחיזה טובה יותר משמע צריכת דלק גבוהה יותר.

שתהיה שנה טובה.

רותם.

פורסם

רותם, בדקת את נושא צריכת הדלק? אל תדבר שטויות.

זה דברים שלא מורגשים בנסיעה סטנדרטית, זה לא נראה לי שהוא כל שני וחמישי הוא נוסע לנס הרים.

הT1R לא נשחקים מהר יותר מצמיג אחר, צריך לבדוק את הTRED שלהם.

המליצו פה על כמה צמיגים טובים, ברר מחירים וחזור עם עדכון שנוכל לייעץ יותר טוב.

בן.

Got To love It

• תוכן חדש...