Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש נזק בנסיעה עם גלגלים לא מאוזנים ?

Inoni
שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

מאז שהחלפתי את מיקום הגלגלים הקדמיים עם האחוריים אני צריך פעם בחודשיים בערך לעשות איזון גלגלים... קודם כל, למה זה כל הזמן מתקלקל ??? הרעידות לא נוראיות ורק מעל 120 אבל זה עדיין מרגיז... ואני מטפל וזה וגם הפעם אטפל, שאלתי מה הנזק רק בשביל לדעת כמה להזדרז בלסדר את זה.

למה לפני הצלבת הצמיגים במשך שנה וחצי לא היו שום רעידות ??? ונסעתי על אותם כבישים... איך זה שעל השעון חודשיים אחרי האיזון המשקולות עדיין שם אבל הרעידות חוזרות ?? אין משהו שיכול לסדר את זה סופית או לפחות ליותר זמן ??

האם אחרי החלפת צמיגים התופעה תימשך ?

תודה,

ינון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשל וויברציות מיותרות לכל מערכת הפרונט

יש לך מגנזיום נכון ? במידה והמשקולת שלך "תפוסה" על הג'נט....תבקש מהפאנצ'ריה לעבור למשקולת מודבקת.....כמו גם מומלץ לך לעשות כיוון פרונט כדי ליישר קו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשל וויברציות מיותרות לכל מערכת הפרונט

יש לך מגנזיום נכון ? במידה והמשקולת שלך "תפוסה" על הג'נט....תבקש מהפאנצ'ריה לעבור למשקולת מודבקת.....כמו גם מומלץ לך לעשות כיוון פרונט כדי ליישר קו

בשני האיזונים שכבר עשיתי השתמשו במשקולות שמודבקות על הג'נט... אבל אין פיתרון שזה לא יקרה פעם בחודשיים ???

ינון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המדבקה במקום הכל רגיל ועדיין לא מאוזן ?

מוזר.....אני מציע ללכת לכיוון פרונט...ולאחר מכן לבצע איזון נוסף...הפעם במקום אחר, יתכן וטיב המשקולות לוקה בחסר אף עלפי שלא נראה לי

נ.ב. הבנתי שיש לך צ'יפ, איך האוטו אחרי ? נותן בגבוהות ? גודש בנמוכות ? סוחב בעליות ? מדרדר בירידות ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקרה אני נמצא כעת בדיוק באותה הבעיה, ביררתי את בעניין בכמה פנצ'ריות והפתרון הראשוני קודם כל הינו לעשות כיוון פרונט, עכשיו כאשר עושים זאת צריך להסתכל על מצב הצמיגים הקדמיים, עדיף לתת לפנצ'רייה שאתה סומך עליה לבדוק את מצב הצמיגים יכול להיות שהם נאכלו מבפנים והחלפתם תהיה גם אופציה..

פולו 16V - רק אם אתה מתאים לה...

(מודה - נגנב מאלפא..)

http://www.pbase.com/itays

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי יש בעיה דומה...עכשיו האוטו עבר כיוון פרונט איזון גלגלים וכד' ושהעלתי את הבעיה הזאת אמרו לי בפורום לעשות איזון במצב דינמי...האם קיים כזה דבר??? העיניין הוא שהאוטו רועד לי מעל 120 ככה...

Honda hornet 600

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוזר.....אני מציע ללכת לכיוון פרונט...ולאחר מכן לבצע איזון נוסף...הפעם במקום אחר, יתכן וטיב המשקולות לוקה בחסר אף עלפי שלא נראה לי

נ.ב. הבנתי שיש לך צ'יפ, איך האוטו אחרי ? נותן בגבוהות ? גודש בנמוכות ? סוחב בעליות ? מדרדר בירידות ?

השני איזונים נעשו בשני מקומות שונים... בכוונה, אז על איזה מקום אתם ממליצים ? מה עם צמיגי רמת אביב בתחנת דלק "דלק" ?? יש שם איזון וכאלה ?

לגבי הצ'יפ בקצרה, היו לי שניים, קודם של סופרצ'יפס ואחרי זה של BSR משבדיה... בדיעבד לא אהבתי בכלל את סופרצ'יפס אין מה להשוות בכלל, הצ'יפ של BSR הרבה יותר טוב ומורגש, הם מכירים טוב את וולוו ואני ממליץ לך עליהם, שני הצ'יפים נעשו אצל גיא פרילינג.

אם אתה מכיר, תיצור קשר עם דורון ממקס טיונינג, יש לו T5 מאוד משופרת וחזקה, הוא יוכל להמליץ לך הכי טוב מה לעשות, שלו שנת 97, זאת ההיא בצבע בורדו המפורסמת מהסרטים, בורחת לאימפרזות עם 3 נוסעים ועוד...

ינון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מתכוון לשפר, גם ככה האוטו הזה לא מצליח להוריד את הכח לכביש...ושהוא כן מצליח להוריד את הכח, אז הוא שוכח איך מורידים את ההיגוי לכביש....בוא נגיד ככה הT5 גדול על השלדה הזאת בכמה מידות...ולהוסיף כח למנוע כזה לדעתי זאת טיפשות לשמה...אלא אם כן לתת קיק דאון ב140 באילון ואחרי 10 שניות להאט שוב ל140 ולתת עוד אחד...וחוזר חלילה לילה שלם עושה לך את זה......כי גם ככה בעיקול הראשון ולו המתון ביותר תאלץ להוריד את הרגל מהגז כי האוטו אחד החזקים אבל השלדה אחת החלשות...(אולי צריך לשים את המנוע על 106 ראלי)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה "צמיגים שנאכלו מבפנים"?!

תיכף תגיד לי שהאויר שנמצא בגלגל מתחכך בצמיג ושוחק אותו.. :)

הכוונה היא כמובן לדופן הלא חיצונית, אלא לפנימית.

תמונה 018.jpg

פולו 16V - רק אם אתה מתאים לה...

(מודה - נגנב מאלפא..)

http://www.pbase.com/itays

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השני איזונים נעשו בשני מקומות שונים... בכוונה, אז על איזה מקום אתם ממליצים ? מה עם צמיגי רמת אביב בתחנת דלק "דלק" ?? יש שם איזון וכאלה ?

לגבי הצ'יפ בקצרה, היו לי שניים, קודם של סופרצ'יפס ואחרי זה של BSR משבדיה... בדיעבד לא אהבתי בכלל את סופרצ'יפס אין מה להשוות בכלל, הצ'יפ של BSR הרבה יותר טוב ומורגש, הם מכירים טוב את וולוו ואני ממליץ לך עליהם, שני הצ'יפים נעשו אצל גיא פרילינג.

אם אתה מכיר, תיצור קשר עם דורון ממקס טיונינג, יש לו T5 מאוד משופרת וחזקה, הוא יוכל להמליץ לך הכי טוב מה לעשות, שלו שנת 97, זאת ההיא בצבע בורדו המפורסמת מהסרטים, בורחת לאימפרזות עם 3 נוסעים ועוד...

ינון.

תגידו - צחי מערכות עושה את הצ'יפים אצל גיא פרילינג ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי יש בעיה דומה...עכשיו האוטו עבר כיוון פרונט איזון גלגלים וכד' ושהעלתי את הבעיה הזאת אמרו לי בפורום לעשות איזון במצב דינמי...האם קיים כזה דבר??? העיניין הוא שהאוטו רועד לי מעל 120 ככה...

בטח שקיים כזה דבר... הוא פתר לי בעיה מעצבנת של רעידות באזור ה100 קמ"ש ומעלה , שהיתה חוזרת על עצמה, ומאז כמעט שנתיים עברו ואני נוסע נקי בלי רעידות (וגם בלי עין) :wink:

למרות שמשום מה לדעתי פיאט אונו ומהירויות מעל 120 קמ"ש זה קצת מסוכן...

גם ליינון כדאי לעשות איזון דינמי במקום להמשיך לזרוק כסף פעמיים בשבוע על איזון רגיל :idea:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...