Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחר כחודש וחצי של פחחות סזיפית בחום של יולי אוגוסט, הנה התמונות של לפני ואחרי. החלטתי על צביעה מחדש, כולל פירוק חלונות, ותפירת גג פנימי חדש אצל רפד. את הפחחות (מעט ישור וחומר, לפני שנתיים הרכב עבר פחחות מסיבית). ביצעתי לבד, ואת הצבע גם. לשימוש יומיומי, ועמידה בשכונה, זה בהחלט מספק. העלות של החומרים: 800-900 ש"ח.

נשארו עוד כמה תיקונים קטנים, הכוללים שלייף סבון נוסף למכסה התא מטען, תיקון נזילות, ניקוי כתמי צבע, וצביעת כמה חלקים קטנים כגון קורות וכו'. חלק מכם יראה את עבודתי כלא מקצועית, אך העדפתי לשלם יותר עבור החלפת רצפה וחלקי פח ופחות עבור הקוסמטיקה. אז תהנו.. אגב הצבע הוא מסוג פורד צהוב דייטונה, ברק ישיר 0779. העבודה בוצעה עם פיסטולט, מחוץ לחנות אופניים שבה אני עובד. ריססתי שלוש שכבות של צבע. והנה התוצאות. שנה טובה לכל חברי הפורום, ובהצלחה לכל המשפצים.

לפני: ואחרי:

11674662.jpg37973191.jpg

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד על האומץ :king:

עזוב אותך מאופניים תתחיל לצבוע רכבים

שנה טובה

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

נראה מעולה.

אשמח לראות תמונות יותר גדולות, וכמובן אם יש ברשותך תמונות מאופן הצביעה וכו', אשמח מאוד לראות.

אחרי הצבא אני מתכנן לצבוע את הסיירה לבד, מעדיף ללמוד ולשבור את הראש בקטע הזה :)

JEP.

פורסם

הנה: אגב, אין מה להסתכן, אלא רק בללמוד. מפעם לפעם אני משתפר בזה... אגב, הכי קשה הי לי עם המגן אבנים שמתחת לפגוש. היתה שם מכה והייתי צריך לישר. אל תטעו. זו לא עבודה של פחח אמיתי, (יש כמה פאקים שצריך לסדר). אך אני גאה בעבודה, ובטוח שבפעם הבא יצא לי יותר יפה.

50532998.jpg

פורסם

נראה מעולה!

יש לי גם תוכנית לצבוע לבד אבל חסר לי עוד קצת מידע..

תוכל לפרט יותר על החומרים והביצוע?

מאיפה קנית צבע?

איזה דילול עשית?

ומה קורה עם לכלוך בחוץ? (לא נדבק אבק?)

כמה זמן לייבוש (ובין שכבה לשכבה?)

תודה

שנה טובה

פורסם

בתמונה נראה מעולה - תתחדש לשנה החדשה.

באופן אישי מאד מעריך עבודה עצמית בשיפץ רכב.

אשמח עם תפרט מה פרקת ואיך כיסיתה (הסתרה ) וכמה זמן יבוש בין שכבות.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

תשמע, כל הכבוד!8) עשית לדעתי את הדבר הכי נכון למשפץ בעל האמצעים המוגבלים- השקעת בעבודה המקצועית בתחום שאינך יכול לעשות לבד בצורה האיכותית, ועשית לבד את מה שפחות קריטי לשימור הרכב! זה הכיוון לדעתי! ואגב, נראה לא רע בכלל- אז מזל טוב!8) והצבע לדעתי מאד מתאים לאוטו, לפחות ככה זה נראה בתמונה! תבוא איתה פעם למפגש- מעניין לראות במציאות!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יפה מאוד , העבודה נראית נהדר , אל תתרגש מפאקים בצביעה גם עליזה שנצבעה עצמאית לא בהכרח נראית מליון דולר אבל העובדה שעשית לבד מחפה על הכל , גם הגאווה וגם התוצאה , ישר כח ושנה טובה ...

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

לדעתי פשוט מדהים

לא התוצאה חשובה אלא התעוזה המאמץ מעט האמצאים מוכיחים שלא כל מה שיפה בהכרח יקר

בכל מקרה נראה 1.000.000.000 $

תרשום את החיפושית שלי אצלך בתור..............

שנה טובה:lol:

התחדשתי בוולוו 240 1983

:evil:

פורסם

אז ככה:

הפחחות, שהיתה קלה יחסית, ללא צורך בטלאים לקחה כחודש וחצי. כל יום שעה שעתיים עבודה בבוקר לפני העבודה, וקצת בשבתות. את הפחחות המסיבית שכללה שחזור רצפה למקורית, טילוא של קיר האש, כנפיים, ועוד, ביצע פחח אומן שהובא במיוחד מטורקיה לצורך עבודות מסוג זה. הפחחות אז עלתה לי קצת מעל 10K, וכללה המון שעות עבודה. את הצילומים של התהליך עוד לא ביקשתי מהמוסך, אך הם לרשותי בכל עת.

הפחחות שעשיתי נמשכה כל יום קצת , כאשר בהתחלה חשבתי על משהו צנוע, וכל יום טבעתי עוד ועוד, פשוט מגלים עוד מכה קטנה פה ועוד מכה שם. עיקר המטרה של הפחחות היתה להחזיר לצבע את הברק, ושהאוטו יראה כנוסע ולא כגרוטאה.

בהתחלה חשבתי לא לפרק את החלונות הקדמי והאחורי אך, ידעתי שצריך לעשות גג בד חדש, אז החלטתי ללכת על הכל.

את הצבע רכשתי מחברה בשם גוון, הם חברה נחמדים , במיוחד אייל שהסביר לי בסבלנות איך לעבוד נכון, כמה מדלל ומקשה לשים, איך לעבוד עם הכיוונים של הפיסטולט וכו'. בקיצור, בית עסק שלא רק יודע למכור אלא גם להדריך. מומלץ ביותר, והמחירים,

שווים לכל נפש. הצבע שנקנה היה הזול ביותר. השיקול הוא שממילא הצבע לא יהיה מושלם, וזהו סוג של ניסוי. האוטו לא שוייף עד הפח וממילא לא סבל מחלודה (שטופלה כבר לפני שנתיים). אולי בעוד 4-5 שנים אעשה זאת שוב. תלוי בזמן שיעמוד לרשותי.

את הפיסטולט השאלתי מפחח חבר, שיושב מול "גוון". וזאת למרות שיש לי פיסטולט בעבודה אך חסרה לו אפשרות הכוננון של כמות האויר.

האוטו נצבע בשלוש שכבות נדיבות של צבע, כאשר השכבה האמצעית פחות מדוללת. לקחתי בחשבון שבגלל הצביעה בחוץ ידבקו לו כל מיניי חלקיקים. לכן השכבה השלישית נועדה לשלייף סבון, לשם החלקה והסרת הלכלוך. ההימור הוכך כנכון! ביום הכי חם בשבת לפני שלושה שבועות , לבשתי חולצת כותנה ארוכה, ספוגה במים וכך צבעתי את האוטו. גיליתי שבשעות הבוקר, האויר עומד. הרוח החזקה מתחילה בסביבות הצהרייים, ולכן הספקתי ליישם את הצבע לפני הרוח. הייתי לחוץ לגמור הכל לפני שיחלו גשמים, ולכן עוד לא סיימתי ממש. יש לי לנקות כתמים, לבצע תיקון קל והחלקה נוספת למכסה מטען, וכמו כן, לשאוב אבק וכו'. אגב הפחח שראה את האוטו שהחזרתי לו את הפיסטולט אמר לי שעשיתי עבודה לא רעה. בנוסף, את הצבע הקודם ביצע חבר שלי שטען שהוא יודע לצבוע, והתוצאה היתה נוראית אבל הוא חבר טוב, ואנחנו עדיין חברים, אל דאגה. הפעם החלטתי לנסות לבד... את ההחלקה והפוליש העדפתי לעשות ידנית. הזהירו אותי שמכונה עלולה להוריד יותר מדי או"לשרוף" את הצבע.העבודה היתה קשה פיזית עקב החום והלחות. בסופו של יום מדובר בפשרה, יש לי עוד הוצאות, אני נשוי ועם ילדה, ובקיצור.. התחביב יקר ולכן הפשרה. ביום מן הימים אשמח לשלם ממיטב כספי לפחח שיעשה עבודה טובה יותר. בנתיים , רכשתי ידע, ואוכל לבצע תיקוני צבע ופחחות מתי שאחפוץ.

אם יש לכם עוד שאלות אשמח לעזור.

שרון

0503888705

• תוכן חדש...