Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירון כל הכבוד !

כיף שיש לך את התעוזה לעשות דברים לבד.

עושה רושם שהתוצאה נחמדה מאוד.

שתיהיה לך שנה טובה.

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמונה לפני הצבע:

שימו לב לישור הכנף, בנוסף הוצאתי את כל הפס קישוט שלצדי הרכב. את הסמלים אחזיר בימים הקרובים. את תא המנוע צבעתי, כאשר, כיסיתי את כל המנוע עם שמיכה כדי שלא יצבע. זה נתן לתא המנוע צבע יפה יותר. מה שיפה בצבע ברק ישיר שתמיד אפשר לבצע תיקונים, ואז ,לשייף ולהחליק עם נייר מים וסבון. נשאר לי גם מספיק צבע כדי לחזור על חלקים מסויימים אם אחרי ההחלקה לא אהיה שבע-רצון.

dsc00752j.jpg

פורסם

החלק האחורי... מבט אחרון לפני הצבע. כל החלקים האפורים היו עקומים. העדפתי לוותר על האותיות של פ ו ר ד שהיו מסביב למנעול תא המטען. כל פעם שאני שם את המנשא אופניים על האוטו זה בא בדיוק על האותיות. אני אשים סמל פורד בצד ימין. ליד הפנס האחורי השמאלי היתה מכה. ישרתי אותה כמה שאפשר עם מכות מבפנים וישרתי את מה שנותר עם חומר.

אבי, השם הוא שרון. אבל תודה בכל אופן...

dsc00756b.jpg

פורסם

היי, את המטרה זה בטוח השיג, אני מכיר את האוטו ועובר לידו כל בוקר ומסתכל עליו.

הלוואי ולי היה את הידיים והסבלנות לעסוק בדברים האלו.

תתחדש, שנה טובה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

שנה טובה

כל הכבוד על היוזמה לצבוע את הרכב לבד,עבודה מיקצועית ביותר :)אין אפילו נזילה אחת..........

עופר בן צבי

פורסם

כבר אמרתי בשרשור אחר שפחחות לרכב שלי אעשה אצל פחח טוב מבני דודנו וצבע אני אעשה בארץ.

נראה לי שאני מזמין תור אצלך.

יצא מצויין לא נופל מהרבה צבעים טובים ומנוסים.

דרך אגב אני הבחור שקנה ממך את הניקל לפנסים של המיני ליפני כשנה אחלה קניה הייתה.

פורסם

ואני ראיתי את הברנדה בעייני ויכול להעיד שבאמת מגיע לשרון כבוד על העבודה שעשה.

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

• תוכן חדש...