Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוספות:

עיקר עבודת הפחחות התמקדה בישור מגן האבנים שמתחת לפגוש הקדמי כי היתה שם מכה רצינית והמון חומר. למרות שברשותי פח חזית חדש, העדפתי ליישר בנתיים לבד, ובעתיד, כשיהיה כסף לפחחות נורמאלית אבקש לרתך את הפח חזית מחדש. לקח לי 5-7 שעות לשחזר את הצורה המקורית של מגן האבנים. בתמונה שלפני הצבע רואים בבירור מצד שמאל את הקידוחים שעשיתי כדי למשוך את הפח חזרה בעזרת הפטיש ההפוך שאילתרתי מחולץ מיסבים שיש לי בעבודה.

ביום הכי חם בשבת לפני שלושה שבועות ,עקב החום הכבד ומחשש שאשרף, לבשתי חולצת כותנה ארוכה, ספוגה במים וכך צבעתי את האוטו. שיטה של בדואים. . בגדול, הייתי לחוץ לגמור הכל לפני שיחלו גשמים, לפני החורף. מכיוון שאשתי מורה, והיתה בחופש הגדול בבית לשמור על הילדה השתדלתי לדחוף את עיקר העבודה לטווח הזמן הזה. . אגב , תאמינו לי שבשעות השקיעה, שהאור נופל בזווית מסויימת , ניתן לראות מעט גלים ואי דיוקים. בנוסף , מכיוון שהצבע הקודם היה נטול ברק , קשה היה לראות את כל הנקודות של השקעים בפח. לכן אני מעריך שבנקודה הזאת, כשהצבע מבריק , יהיה קל יותר לתקן את אותן נקודות בפעם הבאה.

לסיכום, אני מרוצה, מכיוון שהמטרה הראשונית היתה שהאוטו יראה טוב יותר, ומטרה זו הושגה במלואה. אני ממליץ בחום, למי שיש קצת ידיים , זמן ואומץ להתנסות, שינסה. מקסימום הלכו כמה מאות שקלים...

אז שנה טובה לכולם.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד ,אני מכיר את הרגשת הסיפוק בסוף שווה את הכל ,הצבע נראה טוב תמיד אהבתי צהוב.

תבוא למפגשים פעם פורד תמיד פורד .

שנה טובה וחג שמח.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

עבודה יפה מאוד,

כי אין כמו עבודה עצמית.

לאט ובעדינות בסוף תגלה שאתה המוגדר "חובב" יותר מקצועי מהרבה "מקצוענים".

שנה טובה והרבה הנאה מהמכונית,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

כל הכבוד על היוזמה, ההעזה והתוצאה. הגוון הספציפי של הצהוב נותן "חיים" לרכב.

שנה טובה ומהנה עם הצהובה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

נראה מצויין לעבודה ביתית, נשמח לעוד תמונות.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה!

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...