Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה חזרתי שוב להליכות עם הכלב למסלול של כ-5 ק"מ.

המון אומרים לי שירדתי במשקל לפי הפנים, גם לפי הבגדים רואים שיש הצרת הקפים.

משום מה במשקל אני לא יורד (לא שזאת המטרה אבל בכל זאת), איזו סיבה יש לתופעה שכזאת?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נכון אבל איזה שריר עולה לי בדיוק? רק עושה הליכה כמה שריר יכול כבר לעלות ברגליים?

in the face

with a chair

פורסם
נכון אבל איזה שריר עולה לי בדיוק? רק עושה הליכה כמה שריר יכול כבר לעלות ברגליים?

אני מקווה מאוד שהשריר הנכון עלה לך :-)

מהליכה מתונה של 5 קילומטר בכול יום לפי דעתי זו סגולה לשמירה על כול מערכות הגוף אבל לרזות מזה אתה לא תרזה אלא תשמור על הקיים.

איזה כייף לי :)

פורסם
לאחרונה חזרתי שוב להליכות עם הכלב

אם יש לכלב הצרת היקפים, אל תזלזל בזה, קח אותו לוטרינר תוך שעה, ויפה שעה אחת קודם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מההליכה הזאת רזיתי בעבר 15 קילו

ולכלב הזה אין בעיית הקפים, מה שלא יהיה הוא תמיד חטוב ושרירי, ההליכה איתו זה כדי שהוא יוציא מרץ וירגע (הוא היפר אקטיבי)

in the face

with a chair

פורסם

בפורום של כלבים הוא (הכלב) כתב:

"האו. מודאג מאוד מהבעלים שלי. אני מוציא אותו להליכות מדי יום, והוא נראה לי לא טוב. כאילו הוא מאבד משקל. לא יודע מה לעשות. מצד אחד אני יודע שאני עושה לו טוב בזה שאני לוקח אותו לסיבוב גדול, ומצד שני הפנים שלו נהיו כחושות. עצות? לעזוב אותו מהטיולים ולחזור לרדוף אחרי חתולות?"

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בכל דיאטה שתעשה תחילת אובדן המשקל שלך יהיה קודם כל בנוזלים,לאחר מכן בשריר ולבסוף במאגר האנרגיה של הגוף-השומן.

פה בעצם נכנסת לתמונה התזונה שלך,אנשים נוטים ליחס חשיבות עצומה לאימונים בחדר כושר ולאבקות חלבון,בידיעה שכך הם יהיו האלי האנה הבא.

תזונה נכונה יכולה להשפיע על כ-60-70 אחוז מההתקדמות שלך.

בשביל לשרוף שומן,התפריט שלך צריך לכלול 6-7 ארוחות קטנות ביום 3 גדולות ו3-4 ארוחות ביניים.

כמות החלבון צריכה להיות גדולה יותר מכמות הפחמימות הנכנסות לגוף,וחשוב מאוד לדאוג לשומן איכותי בתפריט כגון: שמן זית אגוזי מלך וכו'.

לכל אדם יש דבר הנקרא bmr שבתרגום חופשי אומר:כמות הקלוריות שאדם שורף במצב מנוחה יומיומי.

הנוסחה לחישוב ה bmr הולכת כך:

BMR גברים = x 6.75 (גיל בשנים) - 5 x (גובה בס"מ) + 13.75 x (משקל בק"ג) + 66.4

BMR נשים = 4.6 x (גיל בשנים) - 1.8 x (גובה בס"מ) + 9.55 x (משקל בק"ג) + 655

את תוצאת ה BMR יש להכפיל במדד הפעילות:

1.2 - אדם שאינו מבצע פעילות גופנית

1.3 - פעילות גופנית קלה, פעם-פעמיים בשבוע

1.4-1.5 פעילות גופנית מתונה, שלוש-ארבע פעמים בשבוע

1.7 פעילות גופנית מאומצת, ארבע-חמש פעמים בשבוע

1.9 פעילות גופנית מאומצת מאוד (פעמיים ביום, בשילוב עם עבודה מאומצת)

בוא נצא מנקודת הנחה שה-bmr שלך הוא 1800 קלוריות,בשביל לרזות תצטרך תפריט שערך הקלוריות בו הוא מתחת לbmr שלך ובשביל להעלות מסה מעל לbmr שלך.

הליכות או כל פעילות אירובית תשפר את זרימת הדם שלך שיזרז את תהליך שריפת השומן.

משמע תלך גם 50 ק''מ ביום אבל תאכל מאכלים עשירים בשומנים לא בריאים ובפחמימות לא איכותיות אתה תשמין.

פורסם

קצת בעיה כרגע לאכול יותר חלבונים כי אסור לי למשך חודש לאכול בשר, דגים, מוצרי חלב וביצים. ובנוסף על זה אסור לי לאכול מוצרים מקמח לבן ובכלל סוכר (מותר דבש בתור ממתיק).

אני די תקוע עם ירקות ופסטות מקמח מלא או אורז מלא, והכמות אורז\פסטה שאני צורך היא גבוה יותר כי אני לא חובב ירקות.

בקשר לכלב, כן היתה תקופה שהוא היה מוציא אותי לטייל, היום אם אני לא יוצא הוא פשוט יושב ליד הרצועה שלו ומחכה (או שמשתולל לפעמים), אפשר להגיד שהוא נהיה מכור להליכות האלה. לדעתי הוא יכול לשמש בתור מצבר לרכב הייבריד, ממש איכות הסביבה.

in the face

with a chair

פורסם

מצאתי מחשבון קטן באינטרנט לחישוב קלוריות

יוצא שאני אוכל 910 קלוריות ליום, וזה ביום שאני אוכל עד שאני נחנק

in the face

with a chair

פורסם

כמי שהשיל 30 ק"ג ממשקל הנוצה שהייתי בו, בתוך 9 חודשים.

לא עושים דיאטה , משנים אורח חיים.

בדוק ראשית את המאזניים שלך.משהו פגום בהם.

אין דבר כזה 910 קלוריות ביום ולהיחנק. מה אתה אוכל. כרוב כרוב וכרוב.

הליכה של 5 ק"מ במשך 3 שעות אינה דומה להליכה של 5 ק"מ בתוך שעה.

אני צועד כ 40 ק"מ בשבוע במהירות ממוצעת של 6 קמ"ש פעם זו הליכה של שעה פעם זו הליכה של שעתיים תלוי במצב הרוח.

שוחה בים מספר פעמים בשבוע גם כשעה שחיה לא מאומצת למען האמת.

על החוף התקינו מתקני כושר , יש כאלה בהרבה פינות במדינת תל אביב ולא רק בה. הרבה יותר נעים מאשר בחדר כושר . גם חצי שעה, שעה.

הפסקתי עם סוכר , מלח , שוקולד ( חפיסה ליום ) הורדתי כמויות של פחמימות . צמצמתי כמויות של פירות. סוכר טוב אבל סוכר.והכל תחת פיקוח של דיאטנית של הקופה. תענוג.

כל הממדים הרפואיים בבדיקות דם ומעבדה התייצבו באמצע הטבלה כמו חיילים ממושמעים.

שתי בעיות-

האחת החלפת כל המלתחה!!:-D

השניה - אני לא מזהה את עצמי בראי כל בוקר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...