Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 130?

חן פרחי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח מאד לדעת אם יש למישהו מושג אם יש עדיין פיאט 130 במצב נסיעה או בר שיפוץ.למיטב ידיעתי עד לפני שנים אחדות עוד נסעה 130 כסופה באיזור הדרום,מעניין מה עלה בגורלה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הגעתי למסקנה שאולי אחת כזו שרדה,מפני שלפני ארבע או חמש שנים הופיע אצלי בחור חביב מהדרום,ורצה שאני"ידביק"לו את הקופלונג הגדול שיש ביציאה של הדיפרנציאל...כמובן שזה לא מעשי(אין שום אפשרות להדביק גומי קרוע).הבחור טען שיש לו 130 שנת 72 אוטומטית די שמורה,והוא לא הסכים לשמוע על אפשרות מכירה.מעניין מה עלה בגורלה.

פורסם

דווקא עכשיו יש כמה מציאות ברשת,130 קופה בצרפת (אך ללא ניירות) 300 יורו,

130 סדאן עם קצת חלודה ודפרנציאל דפוק למרבה במחיר גם כמה מאות יורו,130 קופה באנגליה רק תיקח.... זה רק מהשבוע האחרון ב EBAY ו- AUTOSCOUT24

כמוכן יש מספר אתרים שעוסקים ברכב מופלא זה ובראשם http://www.fiat130.de

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

האתר שציינת הוא אתר מועדון פיאט 130 בגרמנייה.שנה שעברה הייתי בביקור בגרמנייה אצל קרוב משפחה שלי בפרנקפורט שלחבר שלו יש 130 ברלינה שנת 73 מדהימה פשוט.האוטו עם 74,000 ק"מ בלבד,אוטומטי עם מזגן מקורי(!)חלונות חשמל ונעילה מרכזית בצבע ברונזה מיטלי.האוטו מקורי לחלוטין ולא שופץ,אלה פשוט תוחזק באהבה רבה.המכונית נקנתה ב8000 אירו,בגלל מצבה המעולה ורמת האיבזור הגבוהה.נסעתי איתו(לא נהגתי)סיבוב קצר,ומה אומר?אוטו מדהים.ביצועים מצויינים,צליל מנוע נפלא,כמו באיטלקיות של פעם,מושבים רחבים ונוחים,נסיעה נעימה.הבנתי מהבחור(דרך תרגום...)שטווח המחירים של המכוניות הללו רחב מאד,מפני שזהו אוטו יקר לשיפוץ.ביקשתי ממנו שישלח לי תמונות באי-מייל,וברגע שהן יגיעו אני יעלה אותן,להנאת כולם.

פורסם

שלום.

בזמנו היו מספר מועט של פיאט 130 שהגיעו לארץ ביבוא אישי וע"י שגרירים. אני בזמנו קניתי אחת ששברו לה את הקרטר ולא הצליחו להשיג לה חלקים . תקנתי אותה וזה היה מטוס אמיתי.

למען ההשכלה המנוע בפיאט 130 הוא מנוע 6 צילנדר V מתוצרת "מזרתי", שלי היתה גיר רגיל 5 הילוכים, דמיינו איך זה נסע .

אגב הקופלונג של הדרישפט הוא מגומי (6 חורים) ושל פיאט 124 , 125 , 131 . מתאימים לו :o

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

בזמנו היו מספר מועט של פיאט 130 שהגיעו לארץ ביבוא אישי וע"י שגרירים. אני בזמנו קניתי אחת ששברו לה את הקרטר ולא הצליחו להשיג לה חלקים . תקנתי אותה וזה היה מטוס אמיתי.

למען ההשכלה המנוע בפיאט 130 הוא מנוע 6 צילנדר V מתוצרת "מזרתי", שלי היתה גיר רגיל 5 הילוכים, דמיינו איך זה נסע .

אגב הקופלונג של הדרישפט הוא מגומי (6 חורים) ושל פיאט 124 , 125 , 131 . מתאימים לו :o

חוששני שנתפשת לטעות,סיטרואן הם אלו שעשו שימוש במנועי מזראטי בדגמי ה-SM

את מנועי ה-130 תכנן אאורליו למפרדי שתכנן עבור פרארי את מנועיה ומנועי ה -130 אכן דומים להפליא לדודניהם מבית פרארי. אין זו פעם ראשונה ושימוש במנועי פרארי נעשה גם בפיאט דינו המדהימה.

ה-130 החלה את דרכה עם מנוע 2800 ונוכח העדר כוח (ע"מ להביאה לרמה לה ציפו) נולד מנוע ה 3200 סמ"ק.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בשנות ה-70 בעלה של אימי היה סוכן משנה של פיאט והיתה לנו אחת כזאת, וידוע לי שהיתה אחת גם לשגריר האיטלקי.

אכן זה היה אוטו מאד נוח הכל חשמלי עם סטריאו 8 רמקולים.

המכונית שלנו היתה שנת 72 ומספרה היה 303-000.

היא נמכרה מיד אחרי מלחמת יום-הכיפורים כי הוא לא רצה "להוציא את העינים".

כל היודע פרטים על מקום הימצאה, אשמח לשמוע (צרור המפתחות הרזרבי עדיין נמצא אצלנו :lol: )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המנוע של ה130 היה מתוצרת עצמית של פיאט,ופרארי עזרה בתיכנון.יחסית הוא היה מנוע די פשוט-גל זיזים עליון אחד בכל ראש,מאייד כפול(ענק!)בודד ומערכת הצתה פשוטה.בקשר לקופלונג -הצורה שלו היתה דומה לזה של ה124 ו 132,רק שהוא היה הרבה יותר גדול.לפני עשר שנים,עשהיתה לי 124 ספיידר,הייתי מיסתובב הרבה במזבלות(גם כן סוג של בילוי...)אולי יתמזל מזלי למצוא חישוקים מקוריים של קומודורה,ומצאתי 130 מעוכה שהיו לה 4 גנטים כאלו,רק עם 5 ברגים...

• תוכן חדש...