Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הובכן נכנסתי לכל העיניין הזה של אודיו לרכב בטעות ומאז הסיפור לא נגמר.

בהתחלה הרדיו דיסק באוטו שלי (טויטה קורולה 2003) שבק חיים אז הוחלף ל HU של פיונר הכי פשוט שאפשר היה למצוא

+ פנל שהוזמן מ EBAY והותקן על ידי.

לאחר מכן הרמקול ימין קדמי נקרע והשדרוג היה התקנת MOREL TEMPO 6 מקדימה ו TEMPO 5 מאחורה ללא הגברה.

אחרי כמה זמן איתם ללא הגברה לא היה מנע ונקנה מגבר סלסטרה FA475X.

לאחר מכן שידרגתי את ה HU ל Clarion DXZ785USB בגלל שלפיוניר לא היה USB ויציאה RCA אחת בלבד.

אחרי כל זה הגיע אחרי ה HU באו הכבלים של KnuKonceptz של 4G ו RCA KRYSTAL שלהם 4 יציאות.הגיע הזמן לקנות סאב + מונו שקניתי אותם מיד שניה מ ROCOO32 בחור נחמד ביותר עם מערכת HIGH END מטורפת. מדובר בסאב IDMAX 10 ו LRX 11.K

עד כה הכל התוקן על ידי ואחי אבל שנינו כביכול לא נעשה עבודה כמו שיוסי אלפיין עשה על הרכב שלי.

אמרתי אם אני קניתי את כל זה עדיף כבר שמישהו יסדר את ההתקנה ויתקין כמו שצריך את הציוד ברכב ולא היה ספק לגבי

מי אם לא יוסי אלפיין הבחור פשוט פדנט ועושה עבודה יוצאת מן הכלל עם סבלנות והשקעה לפרטים הקטנים.

על הדרך יוסי מצא תקלה של החשמלאי שתיקן את החלון חשמלי העביר את הצמה של החלונות בצורה לא נכונה שגרמה

לפגיעה בצמה ויוסי בנדיבותו תיקן את הצמה. ישב על הרכב יום שלם מגיע לו ח"ח על הסובלנות שלו

מה היה אצלו: ניתוב מחדש של ה RCA ו REMOTE והוצאת הכבלים המקורים של הרמקולים וניתוב כבלים חדשים במקום.

התקנת הגבהות ברמקולים פלטה מאחורה למגברים התקנת פורט USB על הדשבורד בדומה למה שנעשה אצל דני ביטול הקופוננט האחורי.

עכשיו לעצות שלכם

אני שוקל לפני שידרוג הקופוננט הקדמי לעשות איטום בדלתות ובתא מטען קראתי הרבה תרדים פה ורובכם ממליצים לעשות

איטום לפני כל שידרוג אחר של הקופננט. השאלה אם זה נכון לעשות גם לתא מטען ? האם זה יפתור את בעית הרישרושים

שנשמעים מבחוץ שהדלת של התא מטען ?

יש לי לעשות התקנת מאווררים לפלטת המגברים שלי.

ניתוב שלט שליטה של המונו ובניה על הדשבורד שלו.

לאחר מכן שידרוג הקופננט הקדמי המסקנה בקריאת הרבה נושאים שנפתחו פה על קופננטים ורמקולים בכלל עדיף ללכת

לשמוע כמה סטים של קופוננטים לגבש איזה סגנון של צליל אתה אוהב ואחרי זה לעשות את השיקול.

עקרונית אהבתי את הסט שיש לי עכשיו של הטמפו והגעתי למסקנה משמיעה עם הסט הזה שאני לא אוהב טווטרים שחדים כל כך.

אני צריך הכוונה לאיזה סטים כדאי לי ללכת ולשמוע התקציב לקפוננט כנראה יהיה עד 2500 ש"ח עם אפשרות ליד 2 ? כמו כן האם אתם חושבים שאני צריך לשדרג את המגבר 4 ערוצים שיש לי ?

או פשוט לגשר מקס' כדי לקבל 2 ערוצים חזקים במידה ואצטרך יותר הספק ?

צירפתי תמונות של המערכת שלי לאחר ההתקנה של יוסי.

http://img294.imageshack.us/gal.php?g=dscf1521h.jpg

אשמח לשמוע טיפים דעתכם על המערכת שיש לי עד כה וכל דבר ביקורות יתקבלו בשמחה.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

לדעתי תבדוק הייבריד אוביישן של מורל, תגביר אותם אקטיבית עם הסלסטרה.

כמובן יחד עם בידוד של הדלתות, של תא המטען אם נשאר כסף. (נכון שזה מוסיף, אבל הדלתות יותר חשובות, וחוץ מזה- מה אכפת לך הרשרוש ששומעים מבחוץ?)

את האחוריים תגביר ישירות מהקלריון.

מתחדשת*

פורסם

תודה על התגובה והעצה שלך.

כנראה שזה מה שיהיה חודש הבא אני אעשה בידוד בדלתות אם ישאר כסף גם ל תא מטען + ניתוב שלט של המונו + התקנת

מאווררים על המגברים.

אשמח לשמוע עוד אנשים אחרים דעות אחרות אם יש לכם. או מה ההתרשמות שלכם מהמערכת שיש לי עד כה.

JVC KW-AVX836

פורסם

בידוד לתא המטען מוריד רבות מרעשי הרקע, "מנקה" את הבאס ומחזק אותו. האפקט יכול להיות קטן ויכול להיות גדול, תלוי ברכב וברמת הבידוד שאתה מתכוון לעשות. ביחד עם הבגאז' מבודדים את המגש האחורי.

הדלתות קודמות כמובן :)

לדעתי קומפוננט קדמי, כשהרמקול מנגן לחלל הרכב ולא מוסתר מאחרי הדלת (אם אפשר לשים אותו בזווית אז בכלל זה יהיה מעולה) בדלתות מבודדות היטב ייתנו תוצאה טובה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

למה אתה מתכוון שהרמקול לא מותסר מאחורי הדלת ? להוריד את הרשת שמגנה עליו או פשוט להתקין את זה במקום אחר ?

אתה מתכוון לוופר לא ?

עקרונית זה מה שאני רוצה לעשות לפי הסדר:

1. בידוד לדלתות הקדמיות

2. התקנת שלט של המונו + בניה בתוך הדאש

3. התקנת מאווררים למגברים

4. התקנה מחדש של הקופוננטים האחוריים בלי הגברה

עד כה כנראה יתבצע חודש הבא כשתכנס המשכורת

5. קניית קופוננט בתקציב של 2500 ש"ח עם אופציה ליד 2

6. בידוד תא המטען

7. קניית מצבר אופטימה צהוב + אלטרנטור + 3 הגדולים

8. אלוהים יודע מה יהיה השגעון הבא

JVC KW-AVX836

פורסם

1. החלטה נבונה.

2. אתה לוקוח של יוסי- אתה בידיים טובות.

3. אם אין בעיה נשנית של פרוטקשנים, אני אישית הייתי דוחה את זה בסדר העדיפויות.

4. בשביל מה אחוריים ?

5. ייתן לך שיפור גדול. במיוחד עם ר"ד כמו שלך. כשתגיע לשם, תיוועץ ואתן לר כמה רעיוניות לסטים ברמה הזו.

6. אחרי שיהיה לך סט ברמה גבוהה, תראה כמה שזה ישפיע על האיכות והעוצמה של הסאב.

7. אני כבר כמה זמן מנסה לצבור הזמנה של מצברי קינטיק שהם טובים משמעותית ממצברי אופטימה. מקווה שעד שתרצה זה כבר יהיה רלוונטי.

8. סמוך עליו, הוא כבר יארגן משהו :)

פורסם

3. אין בעיה נשנית של פרוטקשנים פשוט המגברים חנוקים ותופסים חום רציני ככה שזה יותר בשביל השקט הנפשי שלי

מאשר לשם פתירת בעיה כזו או אחרת.

4. אח שלי שנוהג גם על האוטו מנדנד לי עם האחוריים אז כדי להשקיט אותו אני אתקין אותם ללא הגברה.

7. במידה וזה יהיה רלוונטי אין לי בעיה מהקריאה בתרדים גם אני הבנתי שהם יותר טובים, פשוט "ליוגב" 10 דקות ממני

ככה שזה יקל על הרכישה.

ואם כבר מדברים על 7 מה אתה חושב על האלטרנטור הבא מ EBAY:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2003-2008-TOYOTA-COROLLA-HIGH-OUTPUT-165-AMP-ALTERNATOR-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem255c46d714QQitemZ160461936404QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

אשמח אם תוכל לענות גם על השאלה שלי מהתגובה הקודמת.

JVC KW-AVX836

פורסם

אני מתכוון לוופר.

אני לא מתכוון להתקין אותו במקום אחר, אלא למנוע מצב שהדיפון מפלסטיק שהוא חלק מהדלת, מסתיר חלק מהרמקול ו"הורס" את הסאונד.

יש רכבים בהם הגריל המובנה הוא גדול מאוד ובנוי בצורה טובה, ויש רכבים בהם רצוי לבנות קצת את האזור מחדש כדי להביא את הקומפוננט לשמיעה מלאה ואיכותית.

הנה דוגמה טובה:

http://www.ecaudio.co.il/cpg/displayimage.php?album=10&pos=6

תעיין בתמונות ותראה.

כמובן שאם תתן זווית מסויימת לרמקול כלפי הנהג, אתה תשמע עוד יותר טוב. אתה תגדיל את טווח התדרים והפירוט של הרמקול.

פורסם

הבנתי אותך אז יש 8 עכשיו חחחח :) נבדוק כשיגיע הזמן שיקולי עלות וכו.

תודה על התשובות שלך וההתייחסות לאשכול.

מה אתה אומר על האלטרנטור ששמתי ?

JVC KW-AVX836

• תוכן חדש...