Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוספים של חברת XADO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני נתקלתי באינטרנת בתוספים של חברת XADO וגם נכנסתי לאתר שלהם והמוצר נשמע כאילו הוא עושה פלאים לאוטו, הרצתי חיפוש בפורום על התוספים שלהם וראיתי שהנושא הואלה פה לא פעם ולא פעמיים בשנים האחרונות, למען האמת הייתי רוצה לנסות את התוספים שלהם (תוסף לגיר אוטומתי, תוסף למערכת הדלק, ותוסף לשמן המנוע) השאלה שלי מופנת בעיקר לאלו ששאלו על המוצר הזה לפניי כי התגובות של האנשים פה היו שונים ולא היה ניתן להבין אם המוצר עושה נזק כלשהו למכלולים ולמערכות, אז אותם אנשים ששאלו שאלות על המוצר לפני כשנה או יותר האם ניסיתם את המוצר או לא? ואם כן אז אשמח אם תשתפו אותנו בתוצאות (אני מאמין שיש פה עוד אנשים שהיו רוצים לנסות את המוצר) אני פשות חושש מנזק ולא משיפור, אנשים שרשמו על החומר הזה תגובות טובות לפני כשנה או שנתיים היו יום וחצי חברים בפורום וזה לא בדיוק מעלה ביטחון.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...