Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקפרי שלי

XOFIRX
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו עבר טסט ללא קומבינות הוא ניכשל רק על פליטת גזים, דבר שתוקן בו במקום ע"י סיבוב בורג בקרבורטור.

הרכב תקין לחלוטין מבחינה בטיחותית

הוחלפו ברקסים+משאבותבלמים+בוסטר+צינורותבלמים+תפוחים+זרועות+בולמים+צמיגים+פנסים אחוריים וקידמיים.

כך שאין סיבה לבעיה בטסט ואין ריקבונות הריצפה.

עכשיו שמותר ליסוע איתו אני יכול לעבור ממוסך למוסך כדי לקבל הצעות מחיר לצבע ולטפל בבעיות קטנות נוספות.

אני מעוניין גם שהצבע יהיה יחודי בין כל הקפרי בארץ, אדום כסף ושחור כבר "תפוסים"

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני הייתי מצמצם את האפשרויות למבחר הצבעים המקורי שהוצע עבור הדגם הזה בזמנו ואז בוחר באחד מהצבעים הבהירים.

פורסם

אם לי היתה כפרי (לא אם אדיוט כש...) הייתי הולך על שילוב צבעים...

ככה האוטו נראה יותר מיוחד ממיוחד!

רק הלי האיזולירבנד על הפנסים :lol:

74.JPG

400081200.jpg

Ford_Capri_GT_46.jpg

ford.jpg

ford%20capri.jpg

>

או צבע אחיד כמו זה:Ford.Capri.TC.JPG

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לדעתי צבע את כל האוטו בכסף

ובאיזורים המסומנים בצהוב תצבע באדום

יכול לצאת משהו מעניין ויפה

ואם אתה מומחה בפוטו שופ אתה יכול לנסות לראות איך יצאו כל מיני קומבינציות

12334.JPG

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

פורסם

שלום.

על תשקיעה בקרבורטור הזה .תנסה להסיג סעפת וקרבורטור כפול

של קורטינה 2000 + מסנן אויר, ואז האוטו שלך יסע הרבה יותר טוב.

כמו כן זרוק את המפלג הזה. ותרכיב מפלג אלקטרוני, ותיתפטר מהפלטינות

והכבל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

לקורטינה 2000 לא היה קרבורטור כפול,אלה קרבורטור איום ונורא מתוצרת עצמית של פורד?(וונטיורי כפול)עם שלל דיאפרגמות...אם זיכרוני אינו מטעני,רק לקורטינה XL היה קרבורטור וובר כפול.לסיירה משנת 87 היה קרבורטור וובר כפול מוצלח למדי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לאוטו הזה כבר יש קרבורטור כפול של וובר עם סעפת פליטה משופרת רק נישאר לי לשים הצתה אלקטרונית

אהבתי את הקפרי עם שילוב הצבעים של כחול ולבן

פורסם

וואללה, עכשיו בילבלתם אותי לגמרי עם הקרבורטורים! מה לכל הרוחות מורכב אצלי: וובר או לא ? (קאפרי 74' GT וסיירה GHIA 2000 84 עם קרבורטור זהה)????

ן-XOFIRX, אז זה הייתה אתה במיפגש עם קאפרי GT לבן, שהיה ליד הקאפרי הלבן השני במצב החדש? (אני הייתי עם וואנדורה 4X4 לבנה שחנתה בצד).

אגב, אהבתי את בית המסנן שלך, לא הייתי מתנגד גם לכזה, איך עשיתה - שלי אומנם "יפה", אבל מכוסח לגמרי ולדעתי חסר יעילות לחלוטין... :oops:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אין לי מושג מה מורכב אצלך באוטו צריך לראות אולי מה שיש לך זה לא מקורי ואי אפשר לדעת לפי הדגם כי הרבה החליפו אותם במשך הזמן.

לגבי הפילטר אויר, לקחתי פילטר של פיאט 127 כי הוא קטן ויש לו רשת מתכתית מובנית,

הלכתי לאחד שמיתעסק באלומיניום וביקשתי שיבנה לי מיכסה עליון ותחתון, אחרי שהוא סיים את העבודה נישאר לי לעשות את הפתח במיכסה התחתון לקרבורטור ואת הברגים שלוחצים אותו ואת זה עשיתי בעצמי ויצא פצצה :lol: (עלה לי 100 ש"ח 2 המיכסים).

דרך אגב זה אני שהייתי במיפגש ליד הקפרי הלבנה החדשה של חיים.

אם אתה צריך חלקים לקפרי שלך אני אפנה אותך לאחד שיש לו קפרי 2 לחלקים.

אולי תתן תמונה של הקפרי שלך ?? אפילו שהיא במצב לא טוב כמו שאתה מתאר.

פורסם

לפחות חיצונית הקרב; שלי נראה ככה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=33550&item=2476198927

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לקפרי שלך יש מאייד וובר כפול כמו שהיה לקורטינה XL MK3,והוא מוצלח בהרבה מהמקורי המחריד של פורד.

פורסם

OK, אז גם לסיירה שלי, וגם יש לי אחד ספייר :twisted: יופי!

אגב, סתם מסקרנות, איך נראה "המקורי הזוואתי" לפי הגדרתך? יש לך תמונה, רק שאדע? תודה!

פורסם

עדיף שלא תדע...ברצינות,המראה החיצוני שלו רגיל לחלוטין ויש לו לוע אחד.הצרה שלו היא המבנה הפנימי המורכב שלו עם שלל דיאפרגמות,שכל אחת מהן חייבת להיות מורכבת בדיוק,אבל בדיוק במקומה,שאם לא האוטו יעשן כמו בואינג 747 בהמראה...נקב הכי קטן באחת הדיאפרגמות משביתה אותו.העיקרון פעולה שלו התבסס על צינור וונטיורי כפול.גם המשנק האוטומטי שלו היה בעייתי מאד.בקיצור-אם אין לכם כזה,הרווח כולו שלכם.

• תוכן חדש...