Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקפרי שלי

XOFIRX
שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בשעה טובה הקפרי עברה טסט :lol:

עכשוי נישאר לטפל בקוסמטיקה :wink:

ועוד קצת במנוע :p

מה דעתכם ??

3333333.jpg

222222.jpg

111111111.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

אוטו נחמד - למרות שנראה כי את החלק הקשה שבשיפוצו עוד לא עברת

בהצלחה

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רוצה להתחיל בקרוב את עניין הפחחות וצבע,

מה דעתכם על הצבע הזה ??

ts.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק BRITISH RACING GREEN! הצבע הקלאסי לבריטיות ספורטיביות!

ובהצלחה עם המשך השיפוץ!

אגב - בסוף לקחת את הפילטר הפתוח מהבטא של פיני?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואני הייתי בטוח שהקפרי הצהוב/שחור שבסמלון היא הקפרי שלך :shock:

הקאפרי שבאווטר שלו (סמלון) היא דגם תצוגה (1:18 אם אני לא טועה)

בהחלט לא יזיק לרכב "קצת" פחחות וצבע. לאחר מכן אני בטוח שהוא יראה נפלא. בהצלחה! 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא לקחתי את הפילטר הפתוח של פיני אלא בניתי בעצמי אחד יפה יותר

הקפרי שבסימלון היא רק דגם

המנוע צריך כיוון שסתומים החלפת כבלי הצתה פלטינה וכבל וניקוי קרבורטור, כל זה יעשה בשבוע הבא ואז המכונאי אמר שהאוטו יסע מעולה.

פילטר אויר2.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תשכחו שאין לאוטו כרגע מזגן והאוטו לא מבודד כמו מכוניות חדשות לכן אני לא רוצה צבע כהה.

עד עכשיו לא קיבלתי פידבקים לגבי הצבע אלא רק ממנהל מועדון הקפרי שאמר שזה הצבע האידיאלי. לכן אני רוצה את דעתכם :?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רוצה להתחיל בקרוב את עניין הפחחות וצבע,

מה דעתכם על הצבע הזה ??

אתה בכיוון הנכון. שחור אולי יראה טוב מרחוק אבל מקרוב ממש לא. הרי כל משפץ יודע שגם הפחח ברמה הכי גבוה בחיים לא יישר את הפח ב-100% כמו המקור וצבע כהה רק מבליט את זה. לכן גם המשפצים הגדולים תמיד צובעים את הרכבים שלהם בצבעים בהירים ...

ד"א, מז"ט !!! אני מקווה שהעבירו אותך טסט ברוח טובה של יום העצמאות כי אני לא מאמין שביום נתון רכב בכזה מצב יעבור טסט (כנראה שזה תלוי במכון :roll:) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל - מז"ט על הטסט. כנראה שגם אתה פגשת כמוני מכון שדוגל בשיר הידוע "הכל עובד חביבי"...

לגופו של ענין - אדום, רק אדום, אך ורק אדום! לרכב ספורטיבי (בצורתו, הקאפרי 2800 גם ביצעה בפועל) אין כמו צבע אדום, ואם הפח ישר ברמה של סביר ומעלה, זה ייראה נפלא. כמו כן, אם הרכב לא "יושב" ימים שלמים בשמש, הצבע לא ידהה. צבע שחור רגיש מאוד ללכלוך. מה שכן - גם כחול ייראה נפלה. צהוב, לדעתי, חוטא למטרה.

בקשר להעדר מזגן - כפי שהוכח, המקור להתחממות הרכב הוא החלונות שמהווים מעין "חממה", ולא צבע הרכב. ההבדל בקיץ בין רכב לבן לשחור יכול להגיע לכל היותר ל-2-3 מעלות (הכוונה לטמפ. פנימית ולא לטמפ. הבודי החיצוני). לכל רכב יש בידוד פנימי בריפוד של התקרה, ומנסיון - כל הרכבים עם גג שחור שהיו לי (מנטה לבנה עם גג שחור, קרמן גיהה אדומה עם גג שחור, גולף קבריו עם גג ויניל שחור, פיאט אדומה עם גג ויניל שחור) היו חמים בקיץ בדיוק כמו כל רכב אחר.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל - מז"ט על הטסט. כנראה שגם אתה פגשת כמוני מכון שדוגל בשיר הידוע "הכל עובד חביבי"...

לגופו של ענין - אדום, רק אדום, אך ורק אדום! לרכב ספורטיבי (בצורתו, הקאפרי 2800 גם ביצעה בפועל) אין כמו צבע אדום, ואם הפח ישר ברמה של סביר ומעלה, זה ייראה נפלא. כמו כן, אם הרכב לא "יושב" ימים שלמים בשמש, הצבע לא ידהה. צבע שחור רגיש מאוד ללכלוך. מה שכן - גם כחול ייראה נפלה. צהוב, לדעתי, חוטא למטרה.

בקשר להעדר מזגן - כפי שהוכח, המקור להתחממות הרכב הוא החלונות שמהווים מעין "חממה", ולא צבע הרכב. ההבדל בקיץ בין רכב לבן לשחור יכול להגיע לכל היותר ל-2-3 מעלות (הכוונה לטמפ. פנימית ולא לטמפ. הבודי החיצוני). לכל רכב יש בידוד פנימי בריפוד של התקרה, ומנסיון - כל הרכבים עם גג שחור שהיו לי (מנטה לבנה עם גג שחור, קרמן גיהה אדומה עם גג שחור, גולף קבריו עם גג ויניל שחור, פיאט אדומה עם גג ויניל שחור) היו חמים בקיץ בדיוק כמו כל רכב אחר.

1.אכן צודק לגבי הצבע - גם לדעתי רק אדום.

2.צודק גם להשפעה הזניחה של טמפ' תא הנוסעים והקשר לצבע הרכב.

לפני כמה שנים נערך מבחן בעיתון אוטו על השפעות הצבע והטמפ' בתא הנוסעים והמסקנות היו שאין הבדל משמעותי בין הצבע הבהיר ביותר לכהה ביותר.

דווקא הצבע הירוק , כמדומני, זכה בתואר המפוקפק כצבע המחמם ביותר.

ו(כמעט)בכל צבע - אני בטוח שהאוטו יראה נפלא.

בברכה,

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...