Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דבר מבאס קיבלתי קנס 750 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי בעיר 76 במקום 50 וקיבלתי קנס 750 שקל עכשיו אין דרך לנסות להוריד את הסכום? כי הבאסה הוא שרק אתמול קניתי קומפוננט אחרי חיסכונות רבים אין לי מזל בשיט

ובכביש הזה אני אומר לכם המשטרה עושה קופה אין הם פשוט מזד**נ*ם במקום לעשות דברים מועילים לטפל בנרקומנים ובפריצות הם מעדיפים לחלק דוחות העיקר לעשות קופה על אנשים

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אתה יכול לפנות לעו"ד ולשאול אותו מה אפשר לעשות. רוב הסיכויים שלא יעזור לך. תוכל גם לבקש להישפט, להביע חרטה ולקוות שיורידו לך ל-250. עוד משהו? כי אם לא אני מוחק את השרשור הזה - זה כבר נשאל בפורום עשרות פעמים, בצע חיפוש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
נסעתי בעיר 76 במקום 50 וקיבלתי קנס 750 שקל

אתה מודע לזה שנסעת בחריגה של קרוב ל-51%? (!)

אתה מודע לזה שאם היה מכשול כלשהו רוב הסיכוים שהיית נכנס בו/הורג אותו? (!)

תגיד תודה שהפעם עצרו אותך, כי אם בפעם הבאה תפגע בילדה קטנה שעוברת מעבר חציה הקנס יראה לך כקליפת השום לעומת הפגיעה.

פורסם
נסעתי בעיר 76 במקום 50 וקיבלתי קנס 750 שקל עכשיו אין דרך לנסות להוריד את הסכום? כי הבאסה הוא שרק אתמול קניתי קומפוננט אחרי חיסכונות רבים אין לי מזל בשיט

ובכביש הזה אני אומר לכם המשטרה עושה קופה אין הם פשוט מזד**נ*ם במקום לעשות דברים מועילים לטפל בנרקומנים ובפריצות הם מעדיפים לחלק דוחות העיקר לעשות קופה על אנשים

הם הווקא עושים הרבה דברים מועילים, כמו למשל להגן על אזרחים שרוצים להסתובב בעיר בבטחה, מבלי שידרסו אותם במהירות מופרזת.

זה לא שלי אין קנסות על מהירות, פשוט הטענה שלך לא במקום.

פורסם

נו אתם פשוט לא צודקים !

יש מלא מקומות בתוך העיר שאפשר לנסוע בקלות 70-80-90. מקומות עם שדה ראיה גדול, עם כביש רחב, ובלי אנשים בצדדים. חסר כאלו מקומות? ודווקא שם הם תופסים.

ברור שלנסוע 70 ליד בי"ס זה שיא הטמטום, או בכל מקום אחר ממש בתוך העיר (בין הבתים) אך מצד שני יש את המקומות שציינתי לעיל.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

76 זה אחרי ניכוי של 5 קמ"ש בגין סטיית מדידה?

באיזה מכשיר בכלל תפסו אותך?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אתה יכול לבקש משפט ולהתחנן על ארנקך, רק דע לך אתצה יכול לצאת עם סכום גבוה יותר.

נ.ב.

איפה הכביש הזה ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

עכשיו למדת את הלקח ? (אני מקווה).

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
נסעתי בעיר 76 במקום 50 וקיבלתי קנס 750 שקל

אתה מודע לזה שנסעת בחריגה של קרוב ל-51%? (!)

אתה מודע לזה שאם היה מכשול כלשהו רוב הסיכוים שהיית נכנס בו/הורג אותו? (!)

תגיד תודה שהפעם עצרו אותך, כי אם בפעם הבאה תפגע בילדה קטנה שעוברת מעבר חציה הקנס יראה לך כקליפת השום לעומת הפגיעה.

אתה מודע לזה שאתה לא יודע איפה הוא נסע?!

אתה מודע לזה שאם היית קצת יותר חכם רוב הסיכויים שלא היית כותב שטויות.

יפה לזרוק דברים לאוויר בלי לדעת כלום.

ולעניין יש המון המון המון מקומות בהם מהירות מותרת היא 50 וניתן לנהוג 80

קמ"ש בבטחה.

פורסם

אותי תפסו על 79 במקום חמישים. לפני כל החוקים החדשים. מאז למדתי לנהוג כמו בן אדם.

מה שחינוך וניסיונות שכנוע לא עושים עושה קנס זה המשטרה.

תגיד תודה שלא לקחו לך את הרישיון....

(ואני לא מדבר על המצב שאולי הכביש מתאים לנהיגה במהירות 200 או כאלה דברים)

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תתנחם בזה (אם זה מנחם אותך) שאני האיש הכי חסר מזל בקטעים האלה. תמיד תמיד תופסים אותי וכל הזמן זה 250 שקל.

אומנם זה לא 750, אבל במצטבר כבר עברתי את זה בכמה דרגות.

מבאס, אבל כסף בא וכסף הולך, והולך והולך ו... :mad:

צרת רבים חצי נחמה.

(לא?)

פורסם

אתם לא מבינים זה כביש באמת עם שדה ראיה טוב רחוק מאנשים ובקלות אפשר להגיע למהירות בלי כוונה

עכשיו שמעתי שיש על זה נקודות?

האוטו רשום על שם אמא שלי מי נושא בנקודות? (אין לה רישיון)

ועם אחותי לוקחת את זה על עצמה יש לה 9 שנים רישיון בלי דוח אחד יוותרו לה?

ומי שאמר שהמשטרה מגינה על אזרחים אז זה שטויות אני וחברים שלי ראינו רכב עם אנשים חשודים שנסעו שיכורים וסיכנו את עצמם ועוד רבים כיוון שלא היו שפויים התקשרנו למשטרעעע והאידיוטים אחרי חצי שעה נזכרו לבוא אחרי שהשיכורים הלכו לישון כבר

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

נקודות, זה הקטע הממש מעצבן!

הנה פיסת מחשבה שלי שאולי תוכיח שמישטנת ישראל (הטעות במקור) לא מנסה לגרום לנהגים להפסיק לנסוע מהר אלא, באה לעשות קופה!

אם הרכב הוא רכב חברה, או רכב מהשכרה יגיע אליך קנס הנקודות ילכו ל"דרך כל בשר" ...

היו אצלינו אנשים בחברה שתפסה אותם מצלמה על 140+ (והרבה מעל...) והם קיבלו מיכתב כי הקנס ינוקה מהמשכורת שלהם... אין נקודות...

אם מדינת ישראל היתה רוצה להפסיק את הקטל בכבישים בצורה של הפחתתת המהירות היו חייבים לברר מי החזיק ברכב בשעת העברה!

בכל אופן, אידיוט שלא עוצר בעצור, או אדום, יותר מסוכן מאדם שנוסע ב2:00 בבוקר על 120 באילון... אבל כאן הם צריכים להשקיע יותר מאמץ...

לא?!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

1. כי תקבל דו"ח. וסיבר להניח שהוא יהיה על סך 750 ש"ח.

ואתה יודע מה? עדיף ככה. בפעם הבאה בטח לא תיסע כל כך מהר.

(וכדי שיהיה לך טוב על הנשמה, גם אני קיבלתי לפני שנתיים 750 שקל על 80 במקום של 50, ויותר מזה, למדתי את הלקח, ומאז אני שומר על מהירות הגיונית בעיר.)

2. והמשטרה, עם כל הכבוד היא לא בייביסיטר, מה זה לעזאזל "לטפל בנרקומנים"? מה לעשות להם? להחליף חיתולים?

רון.

-תהיה רציני, יש משטרת תנועה ויש משטרה, תפריד בין הגופים-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...