Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW polo 1.2 tsi vs Mazda 3 2009 2.0

brutto
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה

http://www.myturbodiesel.com/1000q/DSG-faq-VW-Audi.htm

דף הסבר מפורט לאיך עובד הגיר

מה קןרה בדיוק שהוא נתקע באמצע נסיעה ועובר למצב נטרלי (מאמצע הדף )

והחיישנים שנדפקים בדרך .

דרך אגב אין הבדל מכני בין הDSG מ2007 ועד היום בסך הכול הוסיפו הילוך ושינו את יחסי ההעברה .

עלות תיקון בארץ לגיר כזה מעל 25000 שקל עכשיו תחשבו שבתום האחריות הולך הגיר :?

חברה זאת דעתי האישית בלבד אני לא מכונאי ולא שום דבר פשוט

מהתעסקות לאחרונה בחיפוש איזה רכב לקנות התחלתי לחפור בעניין .

אם כבר הולכים על VW שוב המלצתי האישית בלבד הייתי הולך על גיר רגיל .

יוסי:wave:

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איש לא מתווכח שגיר רגיל עדיף. אני אישית נוהג במודלים ישנים בד"כ, עם גיר רגיל ולא מוכן להחליף עם שום DSG. כל הדיון הוא בין האוטומטיות.

קונצרן כמו WAG לא יאבד את עצמו לדעת ויוציא לשוק גירים מתפגרים. לא יודע, תמיד בארץ יש את "המומחים" שיודעים וקראו ויש להם חבר. סתם מחפשים תשומת לב. אם חלק ממה שואמרים "המומחים" היה נכון אז היינו עדים להפגנות מחאה בכל העולם. היינו עדים לעיתונאי בעל שם שיוצא בסקופ עולמי ולא משאיר את הבשורה למשה מבת ים או עפולה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

חברה אני רוצה לחדד עוד דבר קטן שנראה לי שלקחו את העניין לקצה לא נכון .

גיריי ה DSG הם העתיד כרגע המצב הוא של פיתוח חדש יחסית ,

וכמו כל דבר חדש צריך זמן וניסיון בכדי להביא את הפעולה של הגיר הזה למושלמות גם מבחינת אמינות .

יש לקחת בחשבון שיש מדינות שהגיר הזה לא משווק בכלל ועדיין משווק האוטומט הרגיל

וזה לא סתם .

אז למה אנחנו הצרכנים צריכים לתת ליצרן תמיכה ואפשרות ללמוד עלינו הצרכנים ?

תאמינו לי אם היצרן היה מאמין במוצר שלו היינו מקבלים הרבה יותר אחריות משנתיים .

פורסם

אבל גם לפני הגירים האלה, האחריות היתה שנתיים. אז איפה הקשר בין אורך תקופת האחריות לגיר הספציפי?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אבל גם לפני הגירים האלה, האחריות היתה שנתיים. אז איפה הקשר בין אורך תקופת האחריות לגיר הספציפי?

הקשר הוא שהם מודעים לכך שיש בעיה בגירים

אבל עדיין לא נותנים להם יותר אחריות .

אני חוזר ואומר לבל יצא מהתכתובת הזאת שאני אנטי VW או משהו כזה

אני חובב אספנות ויש לי רק VW וזאת רק דעתי האישית .

יוסי

פורסם
בבקשה

http://www.myturbodiesel.com/1000q/DSG-faq-VW-Audi.htm

דף הסבר מפורט לאיך עובד הגיר

מה קןרה בדיוק שהוא נתקע באמצע נסיעה ועובר למצב נטרלי (מאמצע הדף )

והחיישנים שנדפקים בדרך .

דרך אגב אין הבדל מכני בין הDSG מ2007 ועד היום בסך הכול הוסיפו הילוך ושינו את יחסי ההעברה .

עלות תיקון בארץ לגיר כזה מעל 25000 שקל עכשיו תחשבו שבתום האחריות הולך הגיר :?

חברה זאת דעתי האישית בלבד אני לא מכונאי ולא שום דבר פשוט

מהתעסקות לאחרונה בחיפוש איזה רכב לקנות התחלתי לחפור בעניין .

אם כבר הולכים על VW שוב המלצתי האישית בלבד הייתי הולך על גיר רגיל .

בטח שהגיר השתנה מעבר להוספת יחס העברה. הם עברו לשיטת פעולה של מצמד יבש לעומת מצמד רטוב בגיר 6 מהירויות ולמעשה ה-7 הילוכים לא החליף את ה-6. ה-7 מיועד למנועים הקטנים וה-6 למנועים הגדולים יותר ולמנועי דיזל שמפיקים יותר מומנט.

אני אישית מכיר לפחות 10 אנשים שנוהגים ברכבים עם DSG מכל דגמי הקונצרן, רובם דיזלים שעוברים לא מעט קילומטרים ועוד לא שמעתי תלונות על ה-DSG, גם לא מסבי שהוא נהג מונית ומחליף פולקסוואגן בפולקסוואגן כבר כמעט 20 שנה.

פורסם
בטח שהגיר השתנה מעבר להוספת יחס העברה. הם עברו לשיטת פעולה של מצמד יבש לעומת מצמד רטוב בגיר 6 מהירויות ולמעשה ה-7 הילוכים לא החליף את ה-6. ה-7 מיועד למנועים הקטנים וה-6 למנועים הגדולים יותר ולמנועי דיזל שמפיקים יותר מומנט.

אני אישית מכיר לפחות 10 אנשים שנוהגים ברכבים עם DSG מכל דגמי הקונצרן, רובם דיזלים שעוברים לא מעט קילומטרים ועוד לא שמעתי תלונות על ה-DSG, גם לא מסבי שהוא נהג מונית ומחליף פולקסוואגן בפולקסוואגן כבר כמעט 20 שנה.

אני ממליץ לך להיכנס ליוטיוב ולהקיש DSG PROBLEM ופשוט להתחיל לצפות אחד אחד ב10 עד 15 דפים שיש שם.

כמו כן תנסה לראות על כמה ק"מ עומד כל רכב שמצלמים את לוח השעונים .

לאחר מכן תספר לנו את סיפורי נהגי המוניות .

פורסם

נו חכם בלילה אתה מחפש רק את הבעיות ואומר שלפי X אנשים ביוטיוב הגיר לא טוב.

ואיפה שאר האנשים ביוטיוב שנהנים מהגיר הזה? עשית סטטיסטיקה אמיתית? יוטיוב זה לא מדד

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
נו חכם בלילה אתה מחפש רק את הבעיות ואומר שלפי X אנשים ביוטיוב הגיר לא טוב.

ואיפה שאר האנשים ביוטיוב שנהנים מהגיר הזה? עשית סטטיסטיקה אמיתית? יוטיוב זה לא מדד

קודם כל אני מאחל לך שלא תיתקל בגיר בעייתי

אני לא חושב שמישהו יכול לבצע סטטיסטיקה של אחת לכמה הגיר יוצא דפוק ללקוח .

אני דואג להיצמד לעובדות והעובדות הם כאלו :

יש עשרות פורמים שמדווחים על בעיות בגיר הDSG.(לא חושב שיש פורומים לגירים של יצרנים יפנים למשל )

עשרות צילומים שמראים את הבעיה .

אלפי לקוחות שמתלוננים בכול רחבי העולם .

באיי בי עושים הון עתק ממכירת לוחות החשמל (הפיקוד לגיר ).

אם תגיע למשפץ גירים ותדווח לו שיש לך בעיה בגיר הוא יזהר מעושר פשוט עשית לו את החודשי.

נכון אי אפשר לקמט את זה למספרים היצרן ישר היה מסרס כל אחד שהיה מציג נתון כזה .

לכן אני מאחל לך שלא תיתקל ברכב עם גיר דפוק .

בהצלחה

פורסם
אני ממליץ לך להיכנס ליוטיוב ולהקיש DSG PROBLEM ופשוט להתחיל לצפות אחד אחד ב10 עד 15 דפים שיש שם.

כמו כן תנסה לראות על כמה ק"מ עומד כל רכב שמצלמים את לוח השעונים .

לאחר מכן תספר לנו את סיפורי נהגי המוניות .

http://www.youtube.com/results?search_query=DSG+Problems&suggested_categories=2%2C22%2C23&page=1

יש שם שלושה עמודים, חצי על דברים שהם לא בעיות ו לא על VW.

יש בעיות ב DSG, היה ריקול בארה"ב ויש גירים שהלכו פה בישראל, בשביל זה יש אחריות, וצ"מפיון מכבדים אותה בלי שאלות, פה בפורום יש מישהו שתיקנו לו בחינם 4.5 מעליית הרכב.

מי שרוצה ראש שקט אולי עדיף שיילך לאוטומטי הרגיל, מי שמוכן לקחת את הסיכון הזה ייהנה מתמורה גבוהה מאוד.

פורסם
קודם כל אני מאחל לך שלא תיתקל בגיר בעייתי

אני לא חושב שמישהו יכול לבצע סטטיסטיקה של אחת לכמה הגיר יוצא דפוק ללקוח .

אני דואג להיצמד לעובדות והעובדות הם כאלו :

יש עשרות פורמים שמדווחים על בעיות בגיר הDSG.(לא חושב שיש פורומים לגירים של יצרנים יפנים למשל )

עשרות צילומים שמראים את הבעיה .

אם תגיע למשפץ גירים ותדווח לו שיש לך בעיה בגיר הוא יזהר מעושר פשוט עשית לו את החודשי.

נכון אי אפשר לקמט את זה למספרים היצרן ישר היה מסרס כל אחד שהיה מציג נתון כזה .

לכן אני מאחל לך שלא תיתקל ברכב עם גיר דפוק .

בהצלחה

אתה ממש לא נצמד לעובדות, אתה מביא קלישאות וצורת דיבור מאוד זולה

זאת לא עובדה

זאת גם לא

משפץ הגירים יעדיף בהרבה להתעסק עם האוטומטי הסטנדרטי שהוא מכיר טוב מאוד.

יכול להיות שזאת כן אבל צריכה גיבוי

סה"כ אתה נשמע כמו מישהו שרצה את הגיר, נרתע מהפירסומים והעדיף את הדבר הסטנדרטי, זה לגיטימי, רכב זה דבר יקר מאוד ויש אנשים שיעדיפו דברים יותר סולידיים, אבל, לא צריך לסלף, לא צריך להגזים ולא צריך להמציא דברים.

פורסם

צורת דיבור מאד זולה ????:shock:

בשביל זה יש אחריות, וצ"מפיון מכבדים אותה בלי שאלות ? מה יהיה לאחר השנתיים אחריות ????:shock:

מה שנראה לי זה שקצת קשה לשמוע הערות או הארות על הרכב שלך או של המשפחה

אבל זה המצב מי שרוצה שיעשה את הברור בעצמו

זאת כל מטרת הפורום להמליץ או לא להמליץ .

בכול מקרה בהצלחה .

מקווה שהפעם צורת הדיבור או הכתיבה בסדר .

פורסם

אני דווקא מסכים עם יוסי, אמנם מה שהוא אומר לא נעים לשמוע, במיוחד לי לדגמה - רק הזמנתי את פולו עם DSG אבל אחרת כל הפורום הזה היה שבחים ומחמאות לפולקסווגן.

מטרת הפורום זה לבקר וכן על דברים כמה שיותר מדויקים וקונקרטיים (וכאן יוסי לעיתים חוטא עם אמירות קצת אני פרסומיות יותר מדי) אנחנו כאן לכדי לשתף אחד את השני בניסיון ולא לתת לעשות מאיתנו פריירים.

בכל מקרה, כמה שיותר דעות, כך יותר טוב, אני לא מבין אנשים שרק קוראים ולא מוסיפים מילה - זה צרכנות בוטה ואיגויסטית.

בכל מקרה מזל שיש כאלה שאכפת להם!

אה, כן, ואני מטוח שיש כאן גם סוכנים סמויים, טוב, שיהיה להם גם לבריאות.. :)

פורסם

אתה צודק, אני לא נייטרלי, אבל זאת לא הנקודה, הנקודה היא שאתה מציג דברים שהם שמועות או פרי הדמיון שלך כעובדות, אתה הופך חיפוש שמניב 3 עמודים ל 15 עמודים וכו וכו, להמליץ לא לקנות זה לגיטימי אבל דרושה גם אמינות דיווח.

פורסם
אתה צודק, אני לא נייטרלי, אבל זאת לא הנקודה, הנקודה היא שאתה מציג דברים שהם שמועות או פרי הדמיון שלך כעובדות, אתה הופך חיפוש שמניב 3 עמודים ל 15 עמודים וכו וכו, להמליץ לא לקנות זה לגיטימי אבל דרושה גם אמינות דיווח.

:mm_yeah:

• תוכן חדש...