Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים יקרים, ברשותי מיצובישי כמו בכותרת, ואני עובד כבר כמה שבועות על חידוש פנים הרכב בצורה כבדה, חידשתי דלתות אחרי שיפוץ שיכנסו שם רמקולים יותר גדולים, החלפתי שטיח על כל הרצפה, אחרי פירוק לגורמים של אוטו - היה עבודת פרך..

אבל דבר אחד אני לא יודע איך לעשות ואני חייב לעשות אותו..

אני רוצה לשפץ את התקרה הפנימית, ואני מפחד לעשות, לכן אבקש את הצעותיכם ועזרתכם..

ראיתי את הת'רד לגבי חידוש תקרה בפורד פיאסטה שהיה פה. ההבדל בין מבנה הגגות מבפנים, הוא שלפורד היה מן תותב פלסטיק מתחת לריפוד ונראה לי שבמיצובישי שלי אין, זה נראה מן ספוג מוקצף כזה, לכן אני מפחד שאם אני יוציא אותו או ישבר, או יתפורר, כי לא ראיתי תותב מתחתיו, או אולי לא בדקתי מספיק בפנים.

דבר שני, גם אם יש תותב וגם אם אין, במיצובישי היא 4 דלתות, איך אני מוציא את התקרה כולה דרך הדלתות??

דבר אחרון, נגיד ואין תותב מתחת לריפוד, אז בלי ברירה אני יוציא את הגג איך שהוא ויעטוף אותו בריפוד שאני רוצה, באיזה דבק להשתמש כדי שהריפוד (סקיי או ויניל רגילים) לא יפול לי אחרי חודשיים ובאיזה דבק להשתמש כדי שהוא לא יצא לי דרך החורים הקטנים שיש בסקיי..?

אנשים אני מודה מראש על עזרתכם, בין אם פירקתם פעם תקרה כזאת או דומה, או החלפתם פעם ריפוד בתקרה כזאת, אבל רק דבר אחד אני מבקש ממכם - אני טיפוס עקשן מהטבע שלי, אנא חסכו בלנסות לשלוח אותי לרפד מקצועי כי זה פשוט לא יקרה..היחיד שנוגע באוטו שלי זה אני.

תודה. אלון.

פורסם

אתה צריך לפתוח את הדלתות ולהוציא את הגומי שמפריד בין הדלת למסגרת ותשתדל לא להוציא את כל הגומי, אלא רק כמה שנחוץ בשביל להוציא את הגג.

אני רוצה להצטרף לשאלה עם איזה דבק להדביק. בפרוייקט שפורסם פה, השתמשו בדבק מגע. האם הדבק הזה לא מסריח את כל האוטו ובמיוחד כשהגג מתחמם מהשמש. ממש ממסטל הדבק הזה. :mm_eek:

גם אני מתכנן פרוייקט דומה לאסטרה הכוסית שלי. :inlove:

פורסם

תבדוק טוב טוב את הקשתות מעל הדלתות (איפה שמחזיקים עם היד בסיבוב), תראה שהם תפוסים עם ברגים שבעצם גם תופסים את הגג.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

או-קיי, נגיד ופירקתי את הגג אחרי שהוצאתי את הגומיות שמפריעות ואת הברגים ואת הפלסטיקים..

איך אני מוציא אותו..? אין לי דלת חמישית..יש ארבע..

??

פורסם

אם אי אפשר להוציא דרך הבאגאז' אפשר לפרק את המושבים הקדמיים ובעזרת משחק של זויות (בעדינות רבה) להוצי אותו דרך הדלת האחורית.

אלון-צור קשר יש ברשותי ספר בנושא שמאוד יעניין אותך.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אני עשיתי אצלי באונו ריפוד מחדש של כל הגג (הדבקה על הריפוד המקורי שבא עם האוטו), אצלי הריפוד בגג כבר היה כולה מלא בכתמים מכוערים. הלכתי לרפד (שאת שמו אני לא זוכר :? ), תמורת 600 ש"ח הוא עשה לי אחלה של עבודה, הגג נראה כמו חדש, וזה החזיק ככה כשנה (אח"כ האוטו נמכר, ואני לא יודע על גורל הגג), וזה היה נראה כאילו זה מקורי, ולא נראה כאילו זה הודבק, הוא עשה עבודה ממש מצויינת.

פורסם

בנוגע לריח של הדבק מגע יש דבק מגע על בסיס מים שלא ממסטל, היבואן שלו נימצא בראשון לציון מאחורי בית גירון ושמו שיק עיצובים כך שלריח יש פיתרון.

פורסם

אלון,

לפי דעתי לך לרפד - לא על מנת שיעשה לך את העבודה אלא על מנת להתייעץ איתו.

תשאל אותו אם איזה דבק הוא משתמש ואיך מוציאים את הגג וכו'...

אם אתה יודע איך לשאול ונפלת על בן אדם בסדר אז הוא ייתן לך כמה הנחיות בסיסיות להמשך העבודה.

• תוכן חדש...