Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גאנט מקורי בבראבו,היתכן שסמל''ת מציאים רק דגם אחד?

Japanese Engine
שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שבת שלום לכם חברי הפורום היקרים =)

בהמשך לשרשור הזה :http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=334148

ובהמשכו שבסופו של דבר החלטתי ללכת על המשפחתית המצוינת לדעתי של פיאט ולאחר שבוצעה גם נסיעת מבחן בפיאט, במיצובישי ובמאזדה 3 שהיו היחידות שרלוונטיות מבחינתי, רק הפיאט הצליחה באמת לרגש אותי ולהשאיר אותי דבוק לכיסא בכל פעם שהידקתי את דוושת הגז לרצפה וזיגזגתי בין משאיות באיזור התעשייה באשדוד (וגם לאורלי וגיא לא היה אכפת ;).

בשעה טובה בוצעה הזמנה (עדיין לא נחתם חוזה מכר), בכל אופן דבר אחד תמוה מבחינתי שאני עדיין מגשש באפלה בנושא הזה הוא הריפודים הגאנטים והמערכת אודיו ברכב.

מכיוון שדובר על הגרסא הכי מפוארת של הבראבו (הסנסיישן), הגרסא אמורה להגיע בין שאר התוספות עם ריפודים מהודרים ועם גאנטים.

הסוכן טוען שישנו רק גאנט אחד מקורי שמגיע בגרסת הסנסיישן יחד עם הרכב מאיטליה כנ''ל הריפודים ואין אפשרות לבחור (לעומת זאת בגרסת הדינמיק אפשר בתוספת תשלום לקבל כל גאנט שאני רק רוצה מספר מאוד גדול שנמצא בסוכנות אך זה לא יהיה מקורי של פיאט).

האם יש כאן חבר פורום שהזמין פיאט בראבו בדגם המפואר או מישהו שיוכל להראות לי איזה גאנט אני מקבל עם הרכב ואילו ריפודים?

כנ''ל אשמח לשמוע רשמים לגבי המערכת המקורית של הפיאט לעומת מערכות מקוריות ברכבים המתחרים הנ''ל.

תודה מראש לכולם.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב זה לא ממש עונה לך על השאלה ,אבל זה תגובה מתבקשת ..

מה בסוכנות לא ידעו להראות לך את הג'אנט שהרכב מגיע איתו?

ודרך אגב ג'אנט מקורי כמעט תמיד יראה טוב יותר על רכב משפחתי מאשר ג'אנט אפטרמרקט כך שזה דווקא יתרון של רמת הגימור הגבוהה

...Our necessities are few but our wants are endless

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם היו מראים לי את הגאנט גם לא הייתי שואל,פשוט היה לסוכן קטלוג שם עם 8 גאנטים מקוריים והוא לא סגור על איזה מהם מגיע עם הבראבו (כן כן מחדל גם אני אמרתי את זה בלב).

וכמובן שהמקורי יראה הכי יפה אבל יש כמה סוגים של מקורי כמו זה שבסמלון שלי שלדעתי יושב הכי יפה על הבראבו ויש לדוגמא אחד ממששש מכוער שפשוט יציק לי בעין אם הוא יגיע עם הרכב שלי ככה.

יש למישהו פה מושג עם איזה גאנט בידיוק מקבלים את הבראבו?

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שאתה צריך ללכת לסוכנות ולהגיד לסוכן שאם הוא לא יודע אז כדאי שיתקשר למנהל שלו\לסניף המרכזי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הג'אנט שבסימלון הוא זה איתו מגיעה גירסת הסנסיישן של הבראבו ( בהנחה שזה הדגם המופיע על שער הפרוספקט בעברית המחולק על ידי היבואן ). לפחות כך היה עד היום. צבע הריפוד נובע מצבעו החצוני של הרכב ואצל הסוכן דרכו הזמנת את האוטו צריך להופיע הרכב הצבעים הזה. מערכת הסאונד באוטו הזה בהחלט סבירה הן באיכות והן בעוצמה. בכל מקרה אין שום סיבה שבעולם שלא תוכל לשמוע אותה ברכב ההדגמה, כמו גם שתצטרך לשאול את השאלות האלו כאן. בשביל כל אלו קיים יבואן והוא צריך לספק לך את האינפורמציה האלמנטרית הזו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה לך שוב על העזרה רועי =)

לגבי רכב המבחן שלהם,הרכב בהחלט לא היה לי זמן לבצע בדיקה של המערכת מי יודע מה בנסיעת מבחן והרכבים בתצוגה ללא מצבר משום מה :S לכן שאלתי, ואותן שאלות לא רציתי בעיקר להפנות ליבואן כי כמובן שהוא יגיד שהמערכת מפוצצת ואין כמוה כי יש לו אינטרס למכור ולשכנע את הקונה לקנות.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שראיתי ברשת יש 2 סוגים.

זה אחד:

1326267_1.jpg

זה 2:

DSC_0492_1024x681.jpg

התמונה הראשונה לקוחה מאוטודיל והשנייה ממבחן הרכב שבוצע לבראבו כאן באתר קארספורום. אם תשאל אותי הג'אנט הראשון יפה יותר.

לפי מה שזכור לי בסוף 2009 שווק מספר מסויים של רכבים מאובזרים ואני חושב שהם הגיעו עם ג'אנט מספר 2.

לאחר מכן בתחילת 2010 הגיעו 2 הגמים הנוכחיים, דגם בסיסי ודגם מאובזר ואני חושב שהמאובזר מגיע עם ג'אנט מספר 2 כי רוב הרכבים שראיתי על הכבישים מצויידים בג'אנט הזה.

חוץ מזה מדובר בבחירה טובה, תתחדש ותהנה.

שבוע טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא הג'אנט השני נראה אפטרמרקט (שימו לב לרמת הגימור הבינונית לעומת התמונה הראשונה ולצלחת בג'אנט) אני חושב שבגרסה המפוארת מקבלים את הראשון, בכל מקרה מכונית מדהימה ביופיה, תתחדש!

:turn-l: יש לי סחרחורת.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא הוא דיי מתאים לקו העיצובי של הפיאט בראבו. בכל אופן באתר פיאט בריטניה יש את הפונקציה של מוכרת בישראל ונקראת בנה את הפיאט שלך ושם אפשר למצוא את כל הג'אנטים שמוצעים עם פיאט בראבו.

הנה הקישור לאיזור הסטיילינג של הבראבו: http://www.fiat-accessories.com/Fiat-Bravo-Styling

והנה קישור לאיזור בילד יו פיאט: http://www.fiat.co.uk/showroom/?id=3546#showroom/bravo/configurator

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברה דבר אחד מעניין אותי באמת אבל באמת מעניין אותי, הקטע עם התיבה הרובוטית שזה בין הדברים היחידים שהצלחתי למצוא פה ושם שנאמרו דברים רעים על התיבה הזאת בבראבו.

אני נהגתי על פיאט עם התיבה הרובוטית בנסיעת מבחן, כולל לחיצות ונסיעה רגועה וזה הרגיש לי פשוט כמו נסיעה ברכב אוטומט רגיל רק הרבה יותר מהנה, לא הרגשתי שום תופעות לוואי שהוזכרו בגיר רובוטי במספר תגובות שראיתי ברחבי הרשת.

האם יש בסיס לטענות נגד הגיר הרובוטי בפיאט? כי אני ב40 דקות נהיגה פה הרגשתי כאילו אני נוהג ברכב אוטומט רגיל.

ובנוגע לתגובתך מייק, קודם כל תודה על העזרה ושנית, איזה מהתוספות באתר הבריטי סמל''ת מציאות בפועל :)?

קשה לי להאמין שהם מציאים ספוילרים\חצאיות\אגזוזים\פסי קישוט\פסי הגנה.

האם יש מידע בנושא? כי באתר של פיאט ישראל לא מצאתי שום דבר :S

תודה מראש!

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב הראשון זה מאוטודיל הוא שנת 2009 .

הרכב השני הוא שנת 2010 בגרסת סנסיישן והגאנטים שמורכבים עליו הם המקוריים של פיאט - סביר שזה מה שתקבל עם הרכב שלך .

רוצה לראות בעיניים? - סע לסוכנות בתל אביב רכב התצוגה שלהם הוא בגרסת סנסיישן.

גם אני כמוך הזמנתי בראבו לפני שבועים{ רכב מהעבודה} אני מסכים שהוא ממש לא ברמה של האחרות אבל לטעמי לפחות האבזור קמצני מדי בגרסה הפשוטה וכולל דווקא מערכת בקרת אקלים מפוצלת ומיותרת במקום למשל תפעול של רדיו מההגה או קרוז קונטרול ...

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם יש בסיס לטענות נגד הגיר הרובוטי בפיאט? כי אני ב40 דקות נהיגה פה הרגשתי כאילו אני נוהג ברכב אוטומט רגיל.

אני ב40 שניות של נהיגה הרגשתי את חסרונו של הגיר הרובוטי.

זה לא שהוא נורא כל כך, במיוחד לאור העובדה שהוא בועט בעיקר בהעברות להילוכים שני ושלישי, אבל זה רחוק מלהיות גיר אוטומטי. אין לי מושג איך לא הרגשת את זה, כנראה שלקחו אותך לנסיעת מבחן רגועה בכביש בין עירוני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הוא לא הרגיש את זה, סימן שזה לא מפריע לו. זה שזה בון-טון לרדת על גירים רובוטיים והגאים חשמליים לא אומר שלכל אחד זה מפריע.

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נסעתי בכביש בין עירוני דווקא נסעתי בכביש עירוני הכי צפוף שיכול להיות, איזור התעשייה באשדוד ואז דרך בני ברית כל הדרך לאיזור ט''ו וחזרה דרך כביש החוף, ולא הרגשתי כלום, אולי טלטול קטן בין הילוך ראשון לשני שממשש לא הפריע לי, לא הבנתי על מה אתה מדבר שהרכב בועט

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגיר הרובוטי של הפיאט הוא אחד היותר סימפטיים מסוגו. יש לחברה הזו נסיון ארוך מאוד עם תיבות כאלו, הרבה יותר מאשר נניח למתחרות יפניות מסוימות ובהחלט מרגישים בזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...