Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת/ שכירת תא קולי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לעשות פרסום של מבצע מסוים אשר לא יוביל לבית העסק שלי ולא ישתמש באף אחד מהמספרים המקושרים אליי.

בפרסום יופיע מספר טלפון אשר שייך לתא קולי אשר בו יצתרכו המתקשרים להשאיר פרטים כמו שם ומספר טלפון.

הפתרון הפשוט ביותר הוא לקנות מכשיר טוק-מן ולפרסם את המספר שלו אבל נראה לי ממש דבילי לרכוש מכשיר כאשר אני בכלל לא צריך אותו ולעולם לא אשתמש בו.

אז השאלה הנשאלת היא, האם ניתן לשכור/ לרכוש היכן שהוא תא קולי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני חושב שאתה מתכוון לקו וירטואלי? או תא קולי וירטואלי?

יש את שניהם בבזק

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אתה לא חייב לרכוש מכשיר בשביל הטוקמן, רק את הסים בעלות חד פעמית של כמה עשרות שקלים (סביב 40 שקלים עולה כרטיס סים ביג טוק באורנג'), אתה פשוט מכניס את הסים למכשיר שלך פעמיים שלוש ביום מוציא את ההודעות וזהו.

נדמה לי שכניסה לתא הקולי בטוקמן זה בתשלום (ככה שתקח את זה בתור עלות נוספת ביחס לאופציות אחרות).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בעקבות ה"פ שקיבלתי, מישהוא יודע משהוא על כל התאים הקוליים האלה שבמבצעים של חברות הענק (וגם בהצבעות לכוכב נולד ושאר ריאלטי למיניהן)?

הבנתי שזה על קו סלולרי ויש הסדר עם חברת הסלולר שאני מקבל סכום זעום על כל שיחה שבאלפי שיחות מתאסף לסכום אשר מכסה את עלות הפרסום הראשוני.

למישהוא יש פרטים נוספים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בדוק אל מול חברות הסלולר לגבי קו IVR.

אם אתה לא מתכוון לצבור אלפי דקות או עשרות אלפי דות בחודש, יכול להיות שזה לא משתלם לך.

אופציה נוספת - בדוק לגבי המס' הסלולריים שאתה מקבל בפרסום הודעה ביד 2.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יש גם (בוודאות היה) תא קולי של בזק, עם מס' בזק (ווירטואלי), שבו אתה יכול להקליט הודעה ולמשטך הודעות שמשאירים לך.

לגבי עלויות - אינני יודע (כל חיוג למס' זה מגיע לתא קולי ישירות).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...